![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
| Anketimiz: Otagda En Fazla Hangi Takimin Taraftari var? | |||
| Galatasaray |
|
96 | 32.99% |
| Fenerbahçe |
|
74 | 25.43% |
| Besiktaş |
|
54 | 18.56% |
| Trabzonspor |
|
23 | 7.90% |
| Ankaragücü |
|
8 | 2.75% |
| Samsunspor |
|
2 | 0.69% |
| Denizlispor |
|
1 | 0.34% |
| Göztepe |
|
8 | 2.75% |
| Mersin İdman Yurdu |
|
3 | 1.03% |
| Bursaspor |
|
10 | 3.44% |
| Gaziantepspor |
|
1 | 0.34% |
| Adanaspor |
|
1 | 0.34% |
| Kocaelispor |
|
1 | 0.34% |
| Sivasspor |
|
4 | 1.37% |
| Altay |
|
2 | 0.69% |
| Rizespor |
|
0 | 0% |
| Eskişehirspor |
|
1 | 0.34% |
| Hacettepe |
|
0 | 0% |
| Antalyaspor |
|
0 | 0% |
| Karşıyaka |
|
2 | 0.69% |
| Katılımcı sayısı: 291. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#241 (İleti Bağlantısı) |
|
%101 Türk!
|
|
|
|
#242 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
bunun yeri burası değil bir derdin varsa dışarda halledebiliriz ;)
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#243 (İleti Bağlantısı) | |
|
%101 Türk!
|
Alıntı:
Neyse sonuç olarak kandaşız,gerek yok tartışmaya.
|
|
|
|
#244 (İleti Bağlantısı) | |
|
%101 Türk!
|
Alıntı:
Buğra Şad Ağabey; Mesaj atmışsın ama cevap verme yetkim yok sanırım. Eyüp Sultan demem yalnışlıktı,ama alışkanlık olmuş bir kere.
|
|
|
|
#245 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Yok kardeşim, Eyüp Sultan demende ne yanlışlık olacak? İlçenin bilinen adu budur. Eyüp Sultan'da oturup oturmadığını sormuştum ben.
|
|
|
|
|
|
#246 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Otağ da şaka yolu ile bile ırktaşlarına takım fanatikliği ve kabadayılık yapma, bu konuda bir daha uyarmam kendini dışarıda bulursun.
|
|
|
#247 (İleti Bağlantısı) |
|
[BOZKURT]
|
AnkaraGücü | GeceKondu
Bu sevda kalbimize bir GECEKONDU..
|
|
|
|
#248 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
YANLIŞ ANLAMAYIN AMA ANKETTE GENÇLERBİRLİĞİNİ GÖREMEDİM BEN GENÇLERBİRLİĞİNİ TUTUYORUM.
|
|
|
|
|
|
#249 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Esas sen laftan anlamayıp iletilerini büyük harfle yazmaya devam edersen yanlış anlayacağız!
|
|
|
|
#250 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Fanatik olmamakla beraber Gs taraftarıyım. Fanatik değilim diyorum çünkü futbol yüzünden hiçbir kandaşımın kalbini kırmam,kırmak istemem. Ayrıca bütün Anadolu takımlarını destekliyoruz(Birkaçı hariç) Çünkü futbolumuz birkaç takımın idaresi altında.Ancak son yıllarda Anadolu takımları büyük başarı sağladılar umrım daha da başarılı olurlar.
|
|
|
|
|
|
#251 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk'ün torunu...
|
UEFA Kupasında,sırasıyla;İtalyan,Alman,İspanyol ve İngiliz takımlarını bir bir eleyerek...
Yarı final ve finalde de modern futbolun mucidi İngilizlerin iki takımını birden hemde futbol dersi vererek yenen... Ve TÜRK futbol tarihinin en büyük başarısına imza atarak UEFA Kupasını kazanan... Hemen 2-3 ay sonra İspanyolların 'Los Galacticos' lakaplı Dünya devi takımları Real Madrid'e sahayı dar ederek Süper Kupayı kazanan... TÜRK Milli Takımımızın bütün büyük başarılarında alt yapıdan yetiştirdiği onlaca futbolcu ve teknik adamla en büyük pay sahibi olan... Kurucusu Ali Sami Bey tarafından 'TÜRK OLMAYAN TAKIMLARI YENMEK' şeklinde özetlenecek kuruluşu nedeniyle... Bence Galatasaraylılık bir din gibi,bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.Bu yüzden Galatasarayı her zaman tercih eder ve bununla gurur duyarım...Diye bir cümle kuran Metin Oktay gibi bir isim sayesinde.... Bazılarının hayallerinin erişemediği yerde onların gerçeklerinin olduğu gerçeği yüzünden... Sonuna kadar... Elbette... GALATASARAY!
|
|
|
#252 (İleti Bağlantısı) |
|
|
hem TÜRK'çüyüz diyorsunuz hemde bu otağda en fazla seyircisi olan fenerin başkanı kim acaba? bu bir muamma değilmi.sayın otağ üyeleri ve yöneticileri söylermisiniz.benim tuttuğum takımın başına böyle bi adam gelse ben o takımı asla tutmam.kendimi ezik hissederim.
Y.N: Yazım kurallarına özen göster. elbetteki eleştireceğiz TRABZON'LU muhakkakTRABZONSPOR'U tutmak zorundadır.bu savunduğunuz savlarla bağdaşmıyor.TRABZON VE TRABZONSPOR BİR YAŞAM BİÇİMİDİR.bunu anlamak için bunu yaşamak gerekir.sana tavsiyem bunu yaşamak için fazla geç kalma.en yakınıda gelecek hafta.git GS-TS maçını izlede TRABZONSPOR'lu olmanın ne olduğunu anla.ŞAMPİYON TRABZONSPOR |
|
|
|
|
|
#253 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Şu fanatiklikten kurtulun. |
|
|
|
|
|
|
#254 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#255 (İleti Bağlantısı) |
|
|
yazım kurallarında yaptığım yanlışları yazarsanız sevinirim.ayrıca herkes edebiyat öğretmeni değildir,elimizdekilerle ancak bu kadarını yazabiliyoruz.ayrıca türklükle ilgili fikirlerimi gene bu sporla ilgili sayfada yazdım.herkesin düzgün bir türkçe kullanmasını istiyorsanız sitede bu konuda bir kaynak bulundurmanız gereklidir.vede hitabet şeklinizi biraz daha yumuşatmanızı tavsiye ederim.burası paylaşım ve bilgilendirme yeri olmalı.başkalarına tavsiye edebileceğimiz bir yaklşımınızın olması gerekir.evet her trabzon'lu trabzonsporlu olmalıdır.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| futbol , Hangi , kandaşlarımız , otağdaki , takımını , tutuyor? |
| Bu konuyu şu anda toplam 2 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|