![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
| Anketimiz: Otagda En Fazla Hangi Takimin Taraftari var? | |||
| Galatasaray |
|
91 | 34.34% |
| Fenerbahçe |
|
69 | 26.04% |
| Besiktaş |
|
50 | 18.87% |
| Trabzonspor |
|
20 | 7.55% |
| Ankaragücü |
|
6 | 2.26% |
| Samsunspor |
|
2 | 0.75% |
| Denizlispor |
|
1 | 0.38% |
| Göztepe |
|
8 | 3.02% |
| Mersin İdman Yurdu |
|
2 | 0.75% |
| Bursaspor |
|
8 | 3.02% |
| Gaziantepspor |
|
1 | 0.38% |
| Adanaspor |
|
1 | 0.38% |
| Kocaelispor |
|
0 | 0% |
| Sivasspor |
|
3 | 1.13% |
| Altay |
|
1 | 0.38% |
| Rizespor |
|
0 | 0% |
| Eskişehirspor |
|
1 | 0.38% |
| Hacettepe |
|
0 | 0% |
| Antalyaspor |
|
0 | 0% |
| Karşıyaka |
|
1 | 0.38% |
| Katılımcı sayısı: 265. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Türkçü ve Atatürkçü bir grup liderini bir ermeniden seçmez.
Duygusallık katmayın olaylara bakarken. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
AĞABEY TARAFTAR SEÇMİYOR Kİ BAŞKANI BÜTÜN TARAFTARLARI ÇARŞI'YI O ÇIKARDI ADAM KENDİSİ GELDİ
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Karakartala, asil renklere sahip ve formasın da TÜRK bayrağı taşıyan tek takım, gönüllerin değişmez şampiyonu ve şampiyonluğun her dönem değişmez takipçisi olan ilklerin takımı BEŞİKTAŞI tutuyorum. BEŞİKTAŞ'lı olmak bir ayrıcalık olduğundan tutmayan kandaşlarımın da doğru yolu bulmasını dilerim. Yabancı futbolcu alımı engellenir ve kanı bozuklar temizlenirse takımıma olan sevgim daha da artacak.
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Trabzonspor.
Neden bilmiyorum ama küçüklükten beri sempatim vardı. |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Benim de, tarih yazanlara ve Haçlılara kan kusturan Tanrı'nın kırbaçlarına karşı tutkulu bir sevgi beslemek ve onlara aşırı bağlı olmak gibi huyum var.
Bu yüzden de Türkçü ve Cimbomluyum. Çünkü, Gerçekleri tarih, tarihi de Türkler ve Galatasaray yazar.
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben Fenerbahçeliyim. Sarı-lacivert renklere gönül verdim.
Marşımızda geçen mazinde bir tarih yatar sözünü Kurtuluş Savaşımız'da gösterdik. Fenerbahçe umuttur. As futbolcularını Sakarya Savaşı'na gönderen Fenerbahçe intikam duyguları içinde düşman ülke takımı İngiltere'yi yener. O dönemde savaşta kıvranan ülke için sevinç ve umut kaynağı olmuştur. Fenerbahçe Türkün gücünü göstermiştir. Fenerbahçe askerdir. Başbuğu Ata'sının ordusuna Anadolu'ya silah taşır. Ve tüzüğüne madde koyar: “Madde 2: Kulübün takip ettiği amaç ve gaye; memlekette bedeni ve fikri terbiyenin yayılmasına çalışmak ve vatan gençlerini; vatanın korunmasına, zorluklara ve askeri seferberliklere alıştırmaktır.” Ve Başbuğu Atatürk'ün takdirini alır: "Fenerbahçe Kulübü'nün her tarafta beğenilip değer verilen, ortaya çıkmış eser ve çalışmalarını duymuş ve bu kulübü ziyaret edip bu işte emeği, yardımı olanları tebrik etmeği görev edinmiştim. Bu görev ancak bugün yerine getirilebilmiştir. Takdir ettiğimi ve kutladığımı buraya kaydetmekle övünüyorum. 3/5/1918 Ordu Komutanı Mustafa Kemal Atatürk Türkçü bir Fenerbahçeli olarak emanetinin bekçisiyim.
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslinda futbolla pek aram yoktur fakat takim dendiginde Galatasarayi tutarim...
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
"Diğer" seçeneğini seçen arkadaşlar tuttukları takımı yazsınlar ki, onların takımlarını da ankete ekleyelim.
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gönüllerin sampiyonu Trabzonspor. Sampiyon olmadan göcersem bu dünyadan gözüm acik kalicak.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kandaşlığımızın sembolü olarak ilk tuttuğum takım TÜRKİYE, gönlümde yapan ikinci arslanda galatasaray
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Vetene canim qurban
|
Siz ancaq Turkiye takimlarini yazdiniz Men bir Azerbaycanli olaraq Gence sheherinin Gence takiminin terefini tuturam
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Her TÜRKÇÜ ; BAŞBUĞ ATATÜRK'ün " spor konusundaki emir ve talimatlarını " bilmeli ve ona göre davranmalıdır.
http://www.atsizcilar.com/forum/ataturkun-spor-konusundaki-emir-ve-talimatlari-t8700.html buna göre spor yapmakta esas olan ; bütün yaştaki Türkler için beden eğitimi ve terbiyesini sağlamaktır. şahsen Trabzonspor'lu olmama rağmen ; bütün TÜRK takımlarını tutarım. yurt dışındaki her müsabakada ; fenerbahçenin oynadığı maçlarda koyu bir fenerli , galatasarayın oynadığı maçlarda koyu bir galatasaraylı , beşiktaşın oynadığı maçlarda koyu bir beşiktaşlı olurum. TÜRKÇÜ ; hangi takım taraftarı olursa olsun , yurt dışında müsabaka yapan bütün TÜRK takımlarının kayıtsız şartsız koyu bir taraftarı olmak zorundadır. burda bir diğer dikkat edilmesi gereken husus ; BAŞBUĞ ATATÜRK'ün herhangi bir takımın taraftarıymış gibi gösterilmemesidir. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ; bütün TÜRK IRKINA mal olmuş eşsiz ve ulvi bir şahsiyettir.. dolayısıyla ATATÜRK ; hiç bir takıma , zümreye veya partiye mal edilemez. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| futbol , Hangi , kandaşlarımız , otağdaki , takımını , tutuyor? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|