![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
| Anketimiz: Otagda En Fazla Hangi Takimin Taraftari var? | |||
| Galatasaray |
|
92 | 34.46% |
| Fenerbahçe |
|
69 | 25.84% |
| Besiktaş |
|
51 | 19.10% |
| Trabzonspor |
|
20 | 7.49% |
| Ankaragücü |
|
6 | 2.25% |
| Samsunspor |
|
2 | 0.75% |
| Denizlispor |
|
1 | 0.37% |
| Göztepe |
|
8 | 3.00% |
| Mersin İdman Yurdu |
|
2 | 0.75% |
| Bursaspor |
|
8 | 3.00% |
| Gaziantepspor |
|
1 | 0.37% |
| Adanaspor |
|
1 | 0.37% |
| Kocaelispor |
|
0 | 0% |
| Sivasspor |
|
3 | 1.12% |
| Altay |
|
1 | 0.37% |
| Rizespor |
|
0 | 0% |
| Eskişehirspor |
|
1 | 0.37% |
| Hacettepe |
|
0 | 0% |
| Antalyaspor |
|
0 | 0% |
| Karşıyaka |
|
1 | 0.37% |
| Katılımcı sayısı: 267. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Çok doğrdudur.Çarşı denen anarşist grup neye hangi görüşe hitap etmektedir.Amigoları ermeni bir yaratık,peşinden gidenler yarı ayık tipler,görüşleri komünizm peki daha ne çarşısından bahsediyorsunuz.Türklüğe yakışmayan olayları çıkaran,en ufak Türk özelliği göstermeyen topluluktan artık bahsedilecek en son yer otağımızdır. ![]()
|
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkiye'de, Avrupa'daki gibi ırkçı tribünler yok maalesef.
Galatasaray'ın Ultraslan'ı, her maç kocaman "Türk k... kardeştir..." diye pankart açıyor. Fenerbahçe'nin Genç Fenerbahçeliler'i, elin arnavutunun bağımsızlığına pankart yapıyor. Çarşı, malum. En iyisi, Bursaspor tribünleridir sanırım. Futbol, tribün vs. karışık ortamlar, Türkçülüğün esas olduğu yerlerde fanatizm, gereksiz. Ancak, bir Fenerbahçeli olarak, Cefakar Kanaryalar'ın, Atsız Ata'mızın DAVETİYE şiirinin son iki satırını tribüne taşıması, takdir edilmelidir diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Bir bayan olarak Texas tribününe giremiyorum ama,çoğu maça da giderim.
Irkçılıksa Irkçılık,giderse gider.... Bursaspor tribünleri hiç bir zaman Halkların kardeşliği ve bunun gibi düşüncelere alet olmadı ve gerçek bir Türk Irkçısı gibi hep kendi Irkının yanında oldu. |
|
|
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Diyarbakırspor maçında şanlı Bursaspor taraftarı.
|
|
|
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Texas yerine Takma isimleri Türkce olsdaydi, daha iyi olurdu bence.
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Fenerbahce
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlk önce tabiki Milli takımlıyım sonra Beşiktaş ama Ankara gücünü herzaman hangi takım olursa olsun savunurum nede olsa Başkentliyiz tüm ırktaşlara esenlikler dilerim. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrı'nın Kırbacı
|
Bursaspor tribünlerinin ırkçı olduğunu ilk defa burda duydum, şaşırdım. Benim gördüğüm tribün farklıymış o zaman, Beşiktaş maçında tekbir getiren ayrıca
mhp sevgisi ya da türkeş sevgiside ayrıdır Bursaspor taraftarının. Tabi ki benim gördüklerim.
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bursaspor taraftarının bir çoğu hakkında inanın çok şeyi bilmiyorsunuz.Girdiğinizde tekrar bakın bakalım etrafta ki tiplere size Türkiyede ki hangi aşağılık topluluğu çağrıştıracak.Amigoların çerkez ve arnavut kırması olması bir diğer ölçüt.Maçlarda tekbir getiren büyük bir çoğunluktan Türkçülük beklemek,deveden bale oynamasını beklemekten farksızdır.
Artık taraftar topluluklarını Türkçü veya Türkün töresini gözeten neferler olarak göstermeyi bırakın.Herkes Türkçü olamaz olmasına da gerek yoktur.Türkçülük stadta kendi çalıp kendi oynamak değildir.
|
|
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İzmir'li olmamama rağmen Altay Spor Kulübü'nü destekliyorum. Ailem'den ise doğma büyüme Fenerbahçe'liyim. Ama Trabzonspor'ada ezelden beri bir sempatim var. Anlaşılacağı gibi çok fanatik bir taraftar değilim.
|
|
|
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ben Türkcü gokhanım artık Fenerbahce hakkında tek kelime etmeyecegim kandaşlarımı uzmeyecegim
|
|
|
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Yeni Üye
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||