![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
| Anketimiz: Otagda En Fazla Hangi Takimin Taraftari var? | |||
| Galatasaray |
|
85 | 36.48% |
| Fenerbahçe |
|
58 | 24.89% |
| Besiktaş |
|
42 | 18.03% |
| Trabzonspor |
|
19 | 8.15% |
| Ankaragücü |
|
4 | 1.72% |
| Samsunspor |
|
3 | 1.29% |
| Denizlispor |
|
1 | 0.43% |
| Göztepe |
|
8 | 3.43% |
| Mersin İdman Yurdu |
|
2 | 0.86% |
| Bursaspor |
|
6 | 2.58% |
| Gaziantepspor |
|
1 | 0.43% |
| Adanaspor |
|
1 | 0.43% |
| Kocaelispor |
|
0 | 0% |
| Sivasspor |
|
2 | 0.86% |
| Altay |
|
1 | 0.43% |
| Katılımcı sayısı: 233. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#106 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sonuna kadar Bursaspor!
Yem yeşil inciler...
|
|
|
|
#107 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Fenerbahçeliyim
|
|
|
|
|
|
#108 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Önceden Fenerbahçe'yi tutardım ama artık Türk takımı mı yabancı takım mı belli değil, her maça 7-8 yabancıyla çıktığı için Fenerbahçe'yi desteklemiyorum artık.
|
|
|
|
|
|
#109 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ATSIZ ATA FENERBAHÇELİDİR.
NECDET SANÇAR FENERBAHÇEDE FUTBOL OYNAMIŞTIR. FENERLİ OLMAK AYRICALIKTIR ( BUNDAN SENELER ÖNCE OĞLU BUĞRA ATSIZ ARKADAŞIMA SÖYLEMİŞTİ.) |
|
|
|
|
|
#110 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Eğer bunu yaparsanız ; bir başka takımın taraftarıda kendi takımı için aynı şeyleri söyler ve hatta bunları kanıtlarıyla , yaşayan şahitleri ile ispatlar.. Neticede gereksiz yere kırgınlıklar ortaya çıkar. TÜRK'ün son BAŞBUĞ'su Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bu konudaki emir ve talimatları kesindir.. http://www.atsizcilar.com/forum/ataturkun-spor-konusundaki-emir-ve-talimatlari-t8700.html Bahsetmiş olduğun " fenerli olmak ayrıcalıktır" sözü de tamamen yanlıştır. fenerli olmak değil ; TÜRKÇÜ OLMAK BİR AYRICALIKTIR. |
|
|
|
|
|
|
#111 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tabiki Türkçü olmak, Türk olmak bir ayrıcalıktır.
Ama Fenerbahçeli olmakta çok güzeldir :))
|
|
|
#112 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#113 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Trabzonspor'lu üyeleri harekete geçirirsem otağda çatışma çıkar:) Fanatiklik yapmayalım lütfen.
|
|
|
#114 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türkçü olan bir kişi, bu gerçeği göz önünde bulundurarak takımıyla övünmelidir, aksi takım fanatikliğinin Türkçülükten önde geldiğini gösterir.
|
|
|
|
#115 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir gün herkes GALATASARAY'lı olmasın, bırakın da o ayrıcalık bizde kalsın diyorum. Bu arada Sivas'ı da 5-3 yendik. Artık şampiyon olacağız, çünkü hakettik. Kıskananlar çatlasın.
|
|
|
#116 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bana göre yine fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır. Çok değerli Büyükanıt Paşa fenerbahçelidir. Sevgin azaldımı? Türk budunun eşsiz müzisyeni Barış Manço galatasaraylı benim sevgim saygım azalıyor mu? Asıl mesele spora bakış açısıdır. |
|
|
|
|
|
|
#117 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
fenerli olmak kati surette bir ayrıcalık değildir.. "Esas olan bütün yaştaki Türkler için Beden Eğitimi sağlamaktır. Spor yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlâk da bu işe yardım eder. Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler , zekâ kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben Sporcunun zeki ,çevik aynı zamanda ahlâklısını severim. Her çeşit spor faaliyetini Türk gençliğinin milli terbiyesinin ana unsurlarından saymak lâzımdır. Müspet bilimlerin temellerine dayanan , güzel sanatları seven , fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kuvvetli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık delilidir. Her boy ölçüşmede arkalarında Türk Milletinin bulunduğu ve Millet şerefini düşünmelerini Türk sporcularına meslek düsturu olarak kaydediyorum. Esas olan bütün yaştaki Türkler için beden eğitimi ve terbiyesini sağlamaktır. Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK " Görüldüğü üzere ; BAŞBUĞ'un bu konudaki emir ve talimatları kesindir. BAŞBUĞ ATATÜRK ; takım tutmaktan ziyade , TÜRKLERİN beden eğitiminin ve terbiyesinin sağlanması için spor yapılmasını ve tatlı rekabet edilmesini emretmiştir. Hiç bir takım veya değer ; TÜRKÇÜLÜĞÜN önüne geçemez. Eğer feneri çok seviyorsan , burada kullanman gereken uslup " fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır " değil ; "ben fenerliyim. yaşasın fener... fener fener dünyayı yener " gibi cümleler kurman daha doğru bir davranış şeklidir... Bir diğer ikinci hata ise ; TÜRK IRKINA mal olmuş eşsiz ulvi şahsiyetleri bir takımın taraftarıymış gibi göstermek olur. Başta BAŞBUĞ ATATÜRK olmak üzere hiç bir TÜRKÇÜ'yü herhangi bir takım , siyasi parti veya zümre sahiplenemez.. Çünkü onlar , TÜRK IRKINA mal olmuş şahsiyetlerdir. Bir diğer üçüncü hata ise ; bazı takımlara " cumhuriyet , imparatorluk " gibi sıfatların verilmesi hususudur. TÜRKİYE devleti bir Cumhuriyettir.. Cumhuriyet içinde Cumhuriyet olamaz.. Bunun aksine "fener cumhuriyeti " veya " falanca takım imparatorluğu " demek ; bölücülük yapmakla eşdeğerdir ve bir TÜRKÇÜ'nün asla yapmaması gereken bir davranıştır. Dördüncü yapışan hata ise ; rakip takımların yabancı takımlarla yaptığı maçlarda yabancı takım lehine tezahürat yapmaktır. Bir TÜRK için falanca takım değil ; TÜRK OLMAK ÖNEMLİDİR.. Dolayısıyla rakip takımın yabancı bir takımla yaptığı maçta yabancı takımı desteklemek , rakip TÜRK takımının yenilmesini arzu etmek ; TÜRK IRKINA İHANETTİR. ben fenerli değilim.. Ama fenerin avrupa'da yaptığı her maçta sonuna kadar feneri destekledim. chelsa karşısında elenmesine de son derece üzüldüm.. Bir TÜRK takımının başarısı ; MİLLİ bir başarıdır.. TÜRK IRKININ başarısıdır. Onur duyarız , şeref duyarız. |
|
|
|
|
|
|
#118 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Fenerbahçe.
|
|
|
|
|
|
#119 (İleti Bağlantısı) |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Takımımız Bursaspor, kardeşimiz Ankaragücü. Yaşasın BursAnkara kardeşliği.
|
|
|
|
|
|
#120 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yimpaş Yozgat Spor :)
|