![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Urukçu Türk
|
İşte futbol fanatizmi Türklüğünden ağır basan genç bir arkadaşımız. Nasılda takımını hararetle savunuyor. Boşuna demiyoruz futbol afyondur diye. Milli takımda nasıl bir zenci oynamaması gerekiyorsa bir kürdün veya çerkesin de oynamaması gerekir tabi bu konuları bizden(Türkçülerden) başka önemseyen yok...
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
seni severim abi sen Feneri savunuyorsun butun kandaşlarımıda severim tabiki bende Aurellioya mehmetcik denmesi taraftarı değilim ama burda gorduğum kadarıyla fenerlilere kansız soysuz gibi gosteriliyor Fenerbahcenin şanlı bir tarihi var Fenerbahce tariihine bakanlar iyi bilir futbolcularımız savaş zamanında takımı bırakıp cepheden cepheye savaşa gidiyorlardı tabi şimdi başta soysuzlar var ama elbet devran doner ben kullanıcı adım iptal edilen TÜRKÇÜGÖKHANım fanatık Fenerbahceliyim hepinizi cok seviyorum saygılarımla inşallah bu yazımdan dolayı uyelğimi iptal etmessiniz
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
ATAM İZİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHCELİYIZ Konu Aybala tarafından (10.03.2008 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazım kurallarına uy!! |
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Senin gibi kendini Türk bilen oysa özde devşirme olan şerefsizler yüzünden ülke de böyle spor da böyle.
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sen, 1- Salaksın. Bir bayana abi diyorsun 2- Sana şans verdik ama ezik bir f5li olduğunu ispat etin. 3- Sen kesin kızını veya bacını safkan Türk olan bir cimbomluya değil kürt de olsa fanatik fenerli olan bir kansıza gelin edersin.
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Sana son bir şans vermiştik bu fanatikliğini Türkçülüğün önüne geçirme diye fakat görüyorum ki gene aynı haltı yiyorsun.Türkçü otağında işin yok git holiganlığına devam et.
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Elvan'dan sonra başka zenci atlerde TC vatandaşı yapılarak milli yarışmalara sokuluyor.
2 gün önce Türk milli formalı zenci bir bayan koştuğu yarışta sonuncu oldu. Yazık bunlara verilen paralara. İster sonuncu olsun, ister birinci olsun, yeter ki formamızı giyerek yarışan Türk olsun. Bu arada Galatasaraylı futbolcu Almanyadan gelen Barış'ta kürt kökenliymiş. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
abi nerden duyuyorsunuz böyle şeyleri ?
Galatasaraylı Barış'ın soyadı Özbek ayrıca hiç kürt tipi yok klasik almancı tipli kafatası türk kafatası |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Virgül kullanımından kaynaklanan bir anlatım bozukluğu var. Çözümleme ( analiz ) ile ilgisi yok.
Gereksiz iletilerden gerektiğince sakınalım..
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Sosyalist Kazım Kanat kadar olamadınız,Kazım Kanat'i bu duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kazım Kanat çok başarısız bir futbol yorumcusu ama Miili Takım da sadece Türk soylu olanların oynaması gerektiğini anlayabilmiş olması nedeniyle kendisini kutluyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "kafatasçılık" , bilgiç'ten , gürcan , kanat'a , kazım , suçlaması |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|