![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: GALATASARAY'DAN TÜRKÇÜ DURUŞ
Tarih boyunca Türkler avrupalıların gözünde ne olduysa, Galatasaray da şu an avrupalıların gözünde o.
Bu yüzden Galatasaraylı olmaktan çok gurur duyarım. Keşke yabancı futbolcu alma yasaklansada sadece Türk Cumhurriyetlerinde alınmasına izin verilse... |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: GALATASARAY'DAN TÜRKÇÜ DURUŞ
Bir Galatasaraylı olarak takımımla bende gurur duyuyorum.
Ayrıca Galatasaray-Slaven maçında taraftafların tirübüne asmış oldukları bayraklarda gururuma gurur kattı.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Galatasarayım'la gurur duyuyorum.Adnan Polat dünkü maçta şehit olan askerlerimiz hakkında çok güzel konuştu.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
Bjk futbol takımını tutmana rağmen galatasarayımızla gurur duydum her zaman, bu davranış bir kez daha ne kadar haklı bir gurur içerisinde olduğumu gösterdi. Umarım diğer Türk takımları da böyle bilinçli olur.Gelecekte tüm Türk takımlarının Gs gibi başarılı olup ab takımlarını dize getirmesi dileğiyle..
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Fenerliler dincilerin yobaz tavırları gibi fanatiklikten kurtulup şunu hiç düşündüler mi? Neden FB'yi "taraftarları dışında" kimse sevmiyor? Fenerium denilen yer aracılığı ile fanatikleri soyup soğana çeviriyorlar.Paralar ise Diyarbakırlı silah tüccarı başkana gidiyor.Biraz uyanık olun da paralarınızı böyle adamlara kaptırmayın.
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. Fenerbahçe Galatasaray'a yenilirse en üzüldüğüm gün olur. Yendiği gün bayram günümdür. Galatasaray'da bizim ezeli rakibimiz. Elbette futbol bir spordur. Yenmekte var yenilmekte.
Dil Bayramımızı unutmayan Galatasaray'ı gönülden kutlarım. Türkçülüğe gönül vermiş arkadaşların fanatizmi bu anlamlı konuda unutması gerek. Beşiktaş olsun Galatasaray olsun Türkçülük adına yapılmış davranışları tebrik ederim. Başbuğ Atatürk:'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.' demiştir. Galatasaray'ın bu davranışıda kanımca bir zeka ürünüdür.
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
önce aşağıdaki linkte ATATÜRK'ün spor konusunda vermiş olduğu emir ve talimatları iyice okumanı öneririm. http://www.atsizcilar.com/forum/ataturkun-spor-konusundaki-emir-ve-talimatlari-t8700.html ilk giriş cümlende bile "fenerbahçeliyim " kelimesini , "ATATÜRKÇÜYÜM" kelimesinden önce getirmen bile ; TÜRKÇÜLÜKLE bağdaşmaz. diğer TÜRK takımlarını küçümseyerek , böbürlenerek aşağılayarak devam ettiğin yazın , "ATATÜRK'ün fenerbahçeli "olduğunu ifade eden son cümlelerinle bitiyor. "ATAM İZİNDEYİZ " diyorsun ama ATATÜRK'ün spor konusundaki emir ve talimatlarından zerre kadar haberin yok. ATATÜRK ; hiç bir takımın , siyasi partinin , belirli bir zümrenin , sınıfın lideri değildir. ATATÜRK ; BÜTÜN TÜRK IRKINA MAL OLMUŞ , SON TÜRK BAŞBUĞ'sudur. ATATÜRK'ün fenerli olduğunu iddia edersen ; birileride kalkar "ATATÜRK'ün beşiktaşlı veya galatasaraylı olduğunu " hemde kanıtlarıyla gözler önüne serer , seni rezil eder. esasen ; fenerli , galatasaraylı , beşiktaşlı , trabzonsporlu veya başka bir takım taraftarı olup olmaman değil ; TÜRK OLUP OLMADIĞIN ÖNEMLİDİR. fenerde , galatasarayda , beşiktaşta TÜRK IRKININ iftihar ettiği , onur ve gurur duyduğu büyük takımlardır. Avrupa kupalarında hepsinin yolu açık olsun. avrupada fenerin oynadığı her maçta koyu bir fenerli , galatasarayın oynadığı her maçta koyu bir galatasaraylı , beşiktaşın oynadığı her maçta koyu bir beşiktaşlı olurum. hülasa ; önce TÜRKÇÜ - ATATÜRKÇÜ , sonra fenerli , galatasaraylı , beşiktaşlı olmak gerekir. |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Seçtiğin ada bak Attila1907, ulan önce Türklüğün gelir ! Senin yaptığının salak ülkücünün dinini önce getirmesinden ne farkı var?Tüm takımları kastederek söylüyorum, bazı taraftarlar o kadar koyun ki, feto'nun aptal veletlerini aratmıyorlar.Sizin gibi provakatör holiganlar yüzünden millet dostlarından oluyor maç davasına.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| duruŞ , galatasaray'dan , türkçü |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|