![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Mardin-Uşakspor
Türk Telekom Lig A'da oynanan Mardinspor-Uşakspor karşılaşması, konuk ekibin üstünlüğü ile sürerken çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
Karşılaşma, Uşakspor'un 4-3 üstünlüğü ile sürerken 85. dakikada çıkan olaylar nedeniyle, maçın hakemi Reşat İsmail Gül tarafından tatil edildi. Uşakspor 2-0 mağlup durumdaydı maçın 85. dakikasında da 4-3 öne geçti. Bunu içlerine sindiremeyen kırolar kıroluklarını bir kez daha gösterdi ve terör estirdi. Maç da hakem tarafından tatil edildi. Maç 4-0 Uşakspor lehine tescil edilecek. Ama şu kürtlerin olduğu hiçbir yerde huzur olmayacağı tekrar görülmüştür. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
EŞŞEKLERLE OYNAMAYA ALIŞMIŞ BİR GÜRUHTAN DA ZATEN DAHA FAZLASI BEKLENEMEZDİ;ENSESTTEN,KAPKAÇTAN FIRSAT BULDUKÇA FUTBOLDA OYNUYORLARMIŞ DEMEK.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlar ülkemizde hiç bir huzur bırakmadılar. Yakıp yıkıyorlar kanun tanımmıyor. Kanunlar bunlar lehinde işliyor. Kapkaç yapılıyor tepki yok, bomba atıyorlar tepki yok. Bundan cıkan sonuçun gittikleri yerde huzur diye bir şey bırakmadıkları.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Vahşiliklerini her alanda gösteren kırolardan, ancak böyle bir olay beklenilmesine şaşmamak gerek.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yahu nasıl sinir oluyorum anlatamam. Magandalık yapmaya geldiği zaman bunlar daha iyi yapanları görmedim. İnsalık namına hiç bir eğer taşımıyorlar. Uşak sporuda burdan kutluyorum.İyi bir ders vermişler bunlara. Güzel insanımızın hak ettiği gibi bir yaşam sürmesi için derhal bu tip husursuzluk çıkaranlara ve çıkartmaya meyilli olanlara tez zamanda gerekli olan yapılmalıdır.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| mardin-uşakspor |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|