![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Florya tesisleri.
Öncelikle tüm irkdaslarima esenlikler dilerim.
Ben cocuklugumdan beri Galatasarayliyim ve Galatasaray benim kanim gibidir. Galatasaray benim kanim gibidir ama Galatasaray yönetimi icin ayni seyleri söyleyemeyecegim. Türk futboluna ve Galatasaray a en fazla emek vermis biri varsa oda tacsiz kral Metin Oktay dir. Metin oktay tacsiz kral Tek aski Galatasaray Nasil unutur seni bu taraftar Nice sloganlar onun icin atilmis nice rekorlar nice ilklere imza atmis Türk evladidir o. Florya tesisleri Metin Oktay tesisleri diye anilir(di) ki benim icin orasi yine Metin Oktay tesisleridir. Yönetim aldigi kararla Metin Oktay tesislerinin ismini Jupp Derwal olarak degistirme karari almis bir Galatasaray tarafi olarak bu kabullenmemekle birlikte lanetliyorum. Öz Türk evladi olan Metin Oktay dururken elin alman bozuntusunun isminin bu tesislere verilmesi cok fiyasko bir düsüncedir... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Umarim, Galatasaray yonetiminin almis oldugu bu yanlis karardan biran once vaz gececegini temeni ederim.Yoksa Turk halkina hesap vermek zorunda kalacaklardir.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Töles
|
Bir yanlışı düzelteyim. Jupp Derwall ismi, sadece Metin Oktay Tesislerindeki sahalarından birine verildi ki, yine de birçok şanlı Türk sporcumuzun isimlerinden biri verilmeliydi. Yani tesislerin ismi değişmedi.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| florya , tesisleri. |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|