![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şampiyonlar Liginde Rakipler Belli Oldu !!
Şampiyonlar Ligi'neki rakiplerimiz belli oldu. İşte rakiplerimiz. İşte gruplar ve rakiplerimiz. A Grubu Liverpool Porto Marsilya Beşiktaş B Grubu Chelsea Valencia Schalke Rosenborg C Grubu R.Madrid W.Bremen Lazio Olympiakos D Grubu Milan Benfica Celtic S.Donetsk E Grubu Barcelona O.Lyon Stuttgart G.Rangers F Grubu M.United Roma S.Lisbon D.Kiev G Grubu İnter PSV CSKA Fenerbahçe H Grubu Arsenal Sevilla veya AEK S.Bükreş Sl.Prag --------------------------------- bence iyi gruplara düştük. beşiktaş ve fenerbahçe gruplardan çıkabilir. bir Galatasaraylı Olarak Türk takımlarına avrupada başarılar ! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
2 takımımızada güzel gurup düşmüş çıkma ihtmalimiz yüksek gibi gözüküyor.Gök Tengri yanlarında olsun....
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
![]() Galatasarayımız'ın UEFA Kupası 1. turundaki rakibi belli oldu. Grimaldi Forum binasında gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında rakibimiz İsviçre'nin Sion takımı oldu. UEFA Kupası'nda 1. turunda Sion ile ilk maçımız 20 Eylül'de rövanş karşılaşmamız ise 4 Ekim'de yapılacak. Bu turu geçtiğimiz takdirde, gruplarda mücadele etme hakkını kazanacağız. Bu arada UEFA Kupası'ndaki diğer temscilimiz Kayseri Erciyesspor'un rakibi ise İspanya'nın güçlü ekiplerinden Atletico Madrid oldu. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
yabancı topçuyla maç kazanan takımları desteklemem. tamamı TÜRK olan bir takım kan birliğiyle daha iyi oynayacağına inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
dediğn dogru ama bir kupa kazanıldı mı o kupa Türkiye ye veriliyor yabancı futbolcuya değil.. yabancı futbolcu yolcudur..takım kalıcı
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
türkiyeye mi veriliyo??
ben hiç görmedim kusura bakmayın galatasaray = Türkiye ise beşiktaş= Türkiye ise fenerbahçe = Türkiye ise tabi TÜRKİYEye veriliyo |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
arkadaşım anlayışınız dar heralde Galatasaray UEFA kupasını aldıgında o kupa Türkiye'ye geldi. Galatasaray cumhuriyetinemi geldi?
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Töles
|
"hissettiren" biraz saçmalamış. Bizanslılar genelde Galatasaray veya Beşiktaş şeklinde değil "Türkler'le eşleştik" "Türklerle oynayacağız" şeklinde söylemlerde bulunurlar. Tüm Türk takımlarımıza başarılar. fenerde biraz Türk olsaydı daha iyi olurdu tabi.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Bir Beşiktaş taraftarı olarak bütün TÜRK takımlarına başarılar diliyorum.
takımlarımız arasında en zor kurayı k.erciyes çekti. umarım bir mucizeye imza atıp bizleri gururlandırırlar. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Hissettirende hakıldır kendince ama o zaman fazla başarı kazanılamaz o nedenle fazla yabancı olmadan oynamalı az ve kaliteli yabancı almalıyız buraya gelen adam kesinlikle ÜSTÜN IRKIN bir kulübünde oynayacağını bilmeli
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
resim dört dörtlük,gurur verici... birde Galatasaraylı olmanın gururu tabi:) |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
ben tartışmamak isterken bu yazdıklarınla kışkırtmaktan başka bişey yapmıyorsun. Anti bizans, kahbe bizans, ümmetçi istanbul diyorum. yaptıkları spora değil sahip oldukları kimliğe karşıyım. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| !! , belli , liginde , oldu , rakipler , şampiyonlar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|