Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Spor > Spor > Türkçülük Ve Spor > Spor (Genel)

Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.11.2007, 02:22   #16 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 29
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
miryakefolon adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Tüm herşeyi hallettiniz bir halledeceğiniz tek şey fener kaldı.Hanı bir atasözü vardır.Tüm kuşları s.... bir kaldı hacı leylek.Şimdi bazıları var galatasarayı savunuyor bazıları fenerbahçeyi.Futbol ayrı bir şey onu buralara karıştırmamak lazım.He şu yazılanlara gelince onları yazan fenerbahçeli olsa bile %99 Türk değildir.Yani futbolda pek ırkçılık yok oraya girmemiz bile abez kaçar.Çünkü takımları ırka göre tutan çok az kişi var.Ben şimdiye kadar kaç kürt tanıdım sırf renkleri için gsyi tutan gs gol atınca sevinen maçtan sonra Atatürk'e küfreden.Ama ben diyor muyum tüm gsliler haindir diye?Hayır sizde böyle bir yanılgıya düşmeyin....Ötüken ayrıca futbol siyaset gibidir.Başarılı olmak için her yol denenir.Acaba gsnin maddi durumu iyi olsaydı hala yabancı sınırının olmasını isteyecek miydi?Bir de ordan düşünsen iyi olur...
Galatasaray'ın maddi durumu iyi olduğunda, Avrupa'da fırtına gibi estiği dönemlerde kadrosunda 4 yabancı vardı.Galatasaray hiçbir zaman fb gibi olmamıştır.Galatasaray yabancı sayısı sınırsız olsun desin, dediği anda Galatasaray'ı tutmayı bırakırım...
Ötükenlibozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.11.2007, 02:44   #17 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkFatih adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
Bakınız ÖtükenliBOZKURT şimdi hakan şükür ısrarı ve takımda oynattığı bazı oyuncuları ısrarından ötürü o başlıkta baya bir yorum yapılmıştı sizin o başlığı başından sonuna kadar okumadığınız belli yazan diğer yorumları okumadığınız ve bir iki iletiyi baz alarak cevap yazdığınız belli ,hakan şükür ısrarırın sebebi olarak ne ima ediliyor ya da bu takımda namaz kılan kılmayanlar diye ayrıldığında da kim bunu yapan bir düşündünüz mü ya da Ersun Yanal'ın futbol dışı konular ile yıpratılmasında kimlerin eli var? neyse siz bildiğinize devam edin.Bir kaç kişinin eklediği şey onu yapan soysuzu bağlar...Daha önce eklediğiniz iletide sahada oynayanlar dediğiniz Fenerbahçe futbol takımının oyuncu iken Şehit olanları es geçtiniz fakat tarih işte şunu da es geçtiniz sanırım

....Bu arada Mekteb-i Sultani’de hedef haline gelmişti. Okulun önce İngilizler tarafından sonra da İtalyanlar tarafından işgal edileceğini öğrenen dönemin müdürü Salih Arif Bey soluğu Fransız Sefaretinde almış ve zaten var olan iyi ilişkilerine dayanarak işgallerin önlenmesini istemiştir. Fransız sefareti, Paris’ten aldığı talimatla tüm işgal komutanlıklarına okulun Fransa tarafından işgal edildiğini, orasının artık Fransa toprağı olduğunu hatırlatmış ve okul böylelikle koruma altına alınmıştır! (1868’den 1923’ e Mekteb-i Sultani, Galatasaraylılar Derneği, Prof Dr Vahdettin Engin – 2003 Ofset Yapımevi, Galatasaray Lisesi Tarihçesi)
Şimdi galatasaray'lıyı mı bağlar bu soysuz hareket?Bağlamaz! bence,takım renkleri beni öyle köreltmedi bir iki kişinin yaptığı hareket için topluluğu suçlamam spor için. . .

Bu kadar yazıdan Fenerbahçe ile alakası yok hainliğin anlamışsanız size daha diyebilcek bir şeyim yok! Ne fark eder ki tutulan takım ? Başlık tartışmaya dönüşmeye başlamaması için size esenlikler dilerim ,TTK ...
TürkFatih Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.11.2007, 11:43   #18 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 29
Alıntı:
TürkFatih adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bakınız ÖtükenliBOZKURT şimdi hakan şükür ısrarı ve takımda oynattığı bazı oyuncuları ısrarından ötürü o başlıkta baya bir yorum yapılmıştı sizin o başlığı başından sonuna kadar okumadığınız belli yazan diğer yorumları okumadığınız ve bir iki iletiyi baz alarak cevap yazdığınız belli ,hakan şükür ısrarırın sebebi olarak ne ima ediliyor ya da bu takımda namaz kılan kılmayanlar diye ayrıldığında da kim bunu yapan bir düşündünüz mü ya da Ersun Yanal'ın futbol dışı konular ile yıpratılmasında kimlerin eli var? neyse siz bildiğinize devam edin.Bir kaç kişinin eklediği şey onu yapan soysuzu bağlar...Daha önce eklediğiniz iletide sahada oynayanlar dediğiniz Fenerbahçe futbol takımının oyuncu iken Şehit olanları es geçtiniz fakat tarih işte şunu da es geçtiniz sanırım

....Bu arada Mekteb-i Sultani’de hedef haline gelmişti. Okulun önce İngilizler tarafından sonra da İtalyanlar tarafından işgal edileceğini öğrenen dönemin müdürü Salih Arif Bey soluğu Fransız Sefaretinde almış ve zaten var olan iyi ilişkilerine dayanarak işgallerin önlenmesini istemiştir. Fransız sefareti, Paris’ten aldığı talimatla tüm işgal komutanlıklarına okulun Fransa tarafından işgal edildiğini, orasının artık Fransa toprağı olduğunu hatırlatmış ve okul böylelikle koruma altına alınmıştır! (1868’den 1923’ e Mekteb-i Sultani, Galatasaraylılar Derneği, Prof Dr Vahdettin Engin – 2003 Ofset Yapımevi, Galatasaray Lisesi Tarihçesi)
Şimdi galatasaray'lıyı mı bağlar bu soysuz hareket?Bağlamaz! bence,takım renkleri beni öyle köreltmedi bir iki kişinin yaptığı hareket için topluluğu suçlamam spor için. . .

Bu kadar yazıdan Fenerbahçe ile alakası yok hainliğin anlamışsanız size daha diyebilcek bir şeyim yok! Ne fark eder ki tutulan takım ? Başlık tartışmaya dönüşmeye başlamaması için size esenlikler dilerim ,TTK ...
Hakan Şükür fetoşçu olduğu için değil, yaşı ilerlediği ve Galatasaraylı olduğu için istenmiyor, sevilmiyor.Bana masal anlatma, bütün gerçekleri biliyorum.Oradaki ruh sağlığı bozuk insanların çoğunluğu vatan haini...
Ötükenlibozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.11.2007, 18:21   #19 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır

İletiler: 110
bence şu fanatikliği bırakın.nerdeyse birbirinizle kavga edeceksiniz.o forumda yazıları yazan şahışlar şüphesiz kanı kırık,kafalarında futboldan başka birşey bulunmayan köprü altı veletleridir.fenerbahçe,galatasaray,beşiktaş,trabz onspor TÜRK futbolunun güzide takımlarıdır.tarihleri bellidir.umarım her biri dünya çapında kupaları alırlar.futbol fanatikliği cahil adam işidir ve TÜRKÇÜ cahil olamaz.bu hakkı bir TÜRKÇÜYE hiç kimse veremez.TÜRKÇÜ adam herkesten daha akıllı olmak zorundadır.

esenlikler.
Ötüken Delisi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.01.2008, 05:55   #20 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 154
Ben G.S. liyim ama şundan eminim o kişiler Türk değildir...
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.04.2008, 23:15   #21 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
s.a

tüm türküm diyenlere selam dün gece neti gezerken bunlar dogru olamazi okudum ve zencilermis yok bizler türküz nufusunda Tc vatandasi yazan herkes türktür yapmayin bizler elhamdurillah müslüman türkleriz ve irkcilik yapmayiz dün gece sabaha kadar denedim yazmadim simdi sanirim yazilima izin verildi fenerbahceyi kötülüyorsunuz zencilermis zenciyide ALLAH yaratti bizide bir insani bu kadar kücümsemek olmaz yapmayin kurban olayim zencilerde müslüman millitakimda belki bizlerden daha savasci terini akitiyorlar aziz yildirim süryaniymis yok mehmet aerllo zenciymis bizler günah almakla neymisiz bee yazik diyorum unutmayin TÜRKÜZ ve kisileri yargilamak bizlere düsmez sunu sakin ama sakin unutmayin Hz:Ali Peygamber efendimize gidip yaresurullah öteki dünyada benim komsum kim demis Peygamber efendimiz falanca yahudi demis nasil olabilir demis benim komsum yahudi o yahudi ne yapmis biliyormusunuz Hz aliye komsu olmus söylüyeyim evinden cikarken düsmüs ve eli camur olmus elinin camurunu silmek icin bir yetimin basini sivazlamis yetimin o kadar hosuna gitmiski o yahudi cennette Hz alinin komsusu olmus yapmayin zenci süryani demeyin günaha girmeyin ve unutmadan sadece sunu diyorum millitakimda zenci var diye desteklemeyenler sizler savastanda kacarsiniz cünkü fenerliler savasiyor diye herkes ALLAH`A emanet olsun ne olur irkcilik yapmayin
aysem Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.04.2008, 23:19   #22 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,400
Alıntı:
aysem adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
tüm türküm diyenlere selam dün gece neti gezerken bunlar dogru olamazi okudum ve zencilermis yok bizler türküz nufusunda Tc vatandasi yazan herkes türktür yapmayin bizler elhamdurillah müslüman türkleriz ve irkcilik yapmayiz dün gece sabaha kadar denedim yazmadim simdi sanirim yazilima izin verildi fenerbahceyi kötülüyorsunuz zencilermis zenciyide ALLAH yaratti bizide bir insani bu kadar kücümsemek olmaz yapmayin kurban olayim zencilerde müslüman millitakimda belki bizlerden daha savasci terini akitiyorlar aziz yildirim süryaniymis yok mehmet aerllo zenciymis bizler günah almakla neymisiz bee yazik diyorum unutmayin TÜRKÜZ ve kisileri yargilamak bizlere düsmez sunu sakin ama sakin unutmayin Hz:Ali Peygamber efendimize gidip yaresurullah öteki dünyada benim komsum kim demis Peygamber efendimiz falanca yahudi demis nasil olabilir demis benim komsum yahudi o yahudi ne yapmis biliyormusunuz Hz aliye komsu olmus söylüyeyim evinden cikarken düsmüs ve eli camur olmus elinin camurunu silmek icin bir yetimin basini sivazlamis yetimin o kadar hosuna gitmiski o yahudi cennette Hz alinin komsusu olmus yapmayin zenci süryani demeyin günaha girmeyin ve unutmadan sadece sunu diyorum millitakimda zenci var diye desteklemeyenler sizler savastanda kacarsiniz cünkü fenerliler savasiyor diye herkes ALLAH`A emanet olsun ne olur irkcilik yapmayin
Kimbilir kaç zenciyi boşaltmışsındır sen, müslüman odalık..
Alt 05.04.2008, 23:35   #23 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Tanrı Dağlı333 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Bu yazıları arapların zencilerin altından mı yazıyorsun?
Tanrı Dağlı333 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.04.2008, 23:35   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 454
Yok efendiye amca oğlu sormuş komşum kim diye, yok oda filanca demiş, sonra filancanın karısı da düşünce çamur sıvaşmış eline yüzüne, sonra da onun öte dünyada komşusu çamuru sıvaştırdığı kişi olmuş, o komşusu da yahudiymiş, yahudinin eşi zenciymiş, zenci çamurdan çıkmış, çıkan efendiye gitmiş, efendi zeynebe göz koymuş, zeynep adamı boşamış , efendiye kaçmış, mış, mış...

Tekerleme gibi ezberlettiler bu koyunlara bu hikayeleri. Şu duruma bakın kimin eli kimin cebinde belli değil. İşiniz gücünüz bedeviler ve onların uydurma hayatları. Acıyorum sizlere. Çünkü sizler Tanrı'nın verdiği aklı gereksiz ve gerçekçiliği olmayan kişi ve olaylara yorarak, ne topluma ne de insanlığa faydası olmayan canlılarsınız.
İsenbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.04.2008, 23:40   #25 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 993
Alıntı:
aysem adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
bizler elhamdurillah müslüman türkleriz ve irkcilik yapmayiz
"Elhamdurillah" değil, "elhamdülillah" denir... Güya müslümansınız ama islamı bilmiyorsunuz. Bilmediğiniz birşeye koyun gibi körlemesine, bilinçsizce inanıyorsunuz.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.04.2008, 23:49   #26 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Cantay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 19
Aysem kocasının kaçıncı karısı acaba merak ettim.Bu arada ''Akıl yaşta değil baştadır.'' atasözünü de haklı çıkarmış oldu bu arap fahişesi bir kez daha.

Cantay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.04.2008, 01:53   #27 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 32
Alıntı:
İsenbike adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Yok efendiye amca oğlu sormuş komşum kim diye, yok oda filanca demiş, sonra filancanın karısı da düşünce çamur sıvaşmış eline yüzüne, sonra da onun öte dünyada komşusu çamuru sıvaştırdığı kişi olmuş, o komşusu da yahudiymiş, yahudinin eşi zenciymiş, zenci çamurdan çıkmış, çıkan efendiye gitmiş, efendi zeynebe göz koymuş, zeynep adamı boşamış , efendiye kaçmış, mış, mış...

Tekerleme gibi ezberlettiler bu koyunlara bu hikayeleri. Şu duruma bakın kimin eli kimin cebinde belli değil. İşiniz gücünüz bedeviler ve onların uydurma hayatları. Acıyorum sizlere. Çünkü sizler Tanrı'nın verdiği aklı gereksiz ve gerçekçiliği olmayan kişi ve olaylara yorarak, ne topluma ne de insanlığa faydası olmayan canlılarsınız.
Abla çok güzel söyledin.Bunların alayı kafayı yemiş
TÜRKÇÜGÖKHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.04.2008, 21:52   #28 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 71
eski konu fakat ben daha yeni görüyorum ne yazıkki acaba Fenerbahçeye o taşları atanlar hangi takımı tutuyor bunu merak ediyorum...ne çabuk unuttunuz trabzonda Türkiye-gürcistan maçında çıkan olayları...ilk defa sporcu devşiren(çinli bir yüzücü) galatasarayı...siz kabul etsenizde etmesenizde bu takım Türk takımı...birkaç tane taraftar bozuntusunun dediklerine bakarak ne yazık ki bizim gibileri de suçluyorsunuz ya...
bağatarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
bunlar , doğru , olamaz!

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler