![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
FATİH TERİM'DEN BASIN AÇIKLAMASI
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, grupta 4 maçları kaldığını hatırlatarak, Moldova maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini belirtti. Terim; şehitler, aileleri ve gaziler için kampanya başlatacakları söyledi. Fatih Terim, 2008 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda yarın Moldova ile yapacakları karşılaşma öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. A Milli Futbol Takımı'nın Zimbru Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanından önce yaptığı basın toplantısında konuşan Terim; şehitler, aileleri ve gaziler için A Milli Futbol Takımı olarak kampanya başlatacaklarını belirterek, "Son çirkin hadiseden sonra oyuncularımla bir toplantı yaptım ve kendilerine böyle bir fikrim olduğunu söyledim. Hiç tereddüt etmeden hepsi benim yanımda olduklarını söyledi'' dedi. Federasyon ve milli takımlar olarak daha önce de bir çok konuda yardımda bulunduklarını ifade eden terim şunları söyledi: "Bu konuyu sayın başkana ve yöneticilere de söyledim. Milli takımların başındaki hoca olarak özellikle futbol ailesinden bir takım şeyler istemeye, rica etmeye hakkım olduğunu düşünüyorum. Burada sadece 24 futbolcu değil, Türkiye'deki tüm futbol ailesinin bizler kadar bu olaydan etkilendiğini biliyorum. Türkiye'deki tüm futbolcular, teknik heyetler, hakemlerimiz ve futbol insanlarının terörle mücadelede kahramanlarımıza destek kampanyası altında büyük bir bağış yapabileceği düşüncesiyle hareket ettim. Ben bu kıvılcımı buradan yakmak istiyorum. Bunun büyüyerek devam edeceğine inanıyorum. Genelkurmay Başkanımız'a bu toplanan bağışları listeyle beraber takdim edeceğiz. Burada en büyük katkıları biz yapacağız. Bazı şeyleri geri getirmez, ama bu topraklar için bu toprağa düşmüş şehit arkadaşlarımız, kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutturmayacağız. Türkiye'nin özellikle bugünlerde birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı var. Biz burada ay-yıldızlı bayrağı taşıyorsak, bunu vatan bekçilerine borçluyuz. Bu vatanda yetiştik, dolayısıyla bu vatan için elimizden geleni yapacağız.'' Fatih Terim, kendisinin prim almadığını da vurgulayarak, ''Daha önce 'gidemezsek prim almam' demiştim. Vatan borcu hiç bitmez, şu anda o durumdayız. Gönül ister ki, açıkçası bu olayların olduğu yerlere de hizmet gitsin eğitim ve sosyal alanda. Savaşla değil de hizmetlerle kötü şeyler olmasın'' diye konuştu. Bir basın mensubunun ''Maça siyah forma ile çıkabileceğiniz söyleniyor. Bu konuda son durum nedir?'' sorusu üzerine Fatih Terim, formalarla ilgili uluslararası normlarda siyasi amaçlı bir şey yapamayacaklarını ifade ederek, ''UEFA'dan izin almadan değil siyah forma, siyah bant bile takamazsınız. Dolayısıyla biz zaten gereken üzüntüyü yaşıyoruz. Bu acıyı paylaşıyoruz, ama daha ilk kura belirlemesinde taraflar bir protokol imzalarlar ve giyecekleri formaları belirlerler. Bırakın siyah formayı, o belirlenen formanın dışında herhangi bir formayla çıkamazsınız. Bu çok önemli cezalara gider, hakemde çıkarır mı, çıkarmaz mı bilmiyorum. Bu konuya çok dikkat eden UEFA böyle bir izin vermeyecektir'' açıklamasında bulundu. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu Fatih Terim değilmi ki zenci Auerellioyu milli takımda oynatan, ibrahim tatlıses denen adama yalakalıklar yapan ve atvde güneydoğudaki sel olayından sonra k..rtçülüğe soyunan ve tatlıses gibi kırolara yardım için yalvaran.
Bu Fatih Terim değilmi ki Hakan fetullahçısını kestiği için gönderilen Ersun yanalın yerine gelip ilk iş olrak 40 yaşına merdiven dayamış torinoluyu tekrar takımın kaptanı ve gizli yöneticisi yapan. Ben kişisel fikrim olarak bu adamdan nefret ediyorum. Tatlısu milliyetçisi Mehmet ağarın bir alt versiyonu işte. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu ve benzeri şahıslar bıraksınlar şehit ailelerine yardım için gösteri yapmayı Türk onurludur yardım yapacaksan kimseye söylemeden gider yaparsın, medya önünde değil. Şarlatanlık kokusu alıyorum. Aleks, roberto karlos, fatih terim , yarın birgünde bu koroya i. tatlıseste katılır tam olurlar..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kürtleri milli takıma da dolduran bu heriftir. Şimdi kalkmış şehitlere üzülmüş gibi yapıyor. Neden üzülüyorsun Fatih askerlerimizi şehit edenler senin milli takıma aldığın çapulcuların soydaşları?
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Fetoşçu fatih terim. Zaten ağababası mehmet ağala aynı kaba pisliklerini yapan tipten kişidir bu. Hakan şükür ve hasan şaş fettoşçularını takımda neden tutuyor ki beli fetoşa bağlı bununda.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu adamın geçmişte yaptığı hareketlerden ülkücü olduğu biliniyor o dönemki birçok ülkücü fetoşçu yada sempatizanıydı bundan ve Fetoşçulara kıyaklarından yola çıkarak Fatih Terim'in de gizli bir fetoşçu olduğunu düşünüyorum. Erkan Mumcu ve Saadettin Tantan'da gizli fetoşçulardandır.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Oldum olasi bu fettoscu fatih terimden nefret etmisimdir.Bir zamanlar bu adam Galatasarayda nurculari topluyordu simdide Milli takimimizda devsirmeleri,yobazlari bir araya getirerek kendini avutmaya calisiyor.Mehmet agar dan ogutler alan adamdan ne beklenirki.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
FİFA sıralamasında 84. sırada yer alan Moldova karşısında 2 puan kaybedip, işi Yunanistan maçına bırakmıştır karma milli takımımız. Bu kadar karma bir takımla nasıl borcunu ödeyeceksin Fatih Terim?
İlk önce Malta'ya, ardından da Moldovaya karşılaşmalarında toplam 4 puan bırak. ''Vatan borcum daha bitmedi'' diye açıklama yap. Milli takıma;Türklük şuurundan yoksun oyuncularınla, ancak Yayla kupalarına katılırsın. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Nasıl aşağı bir ırkla karışan üstün ırk değer kaybederse,aşağı ırkla dolan üstün ırkın milli takımı da değer kaybeder.Ne güzel örnek işte...
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
Fatih Terim'i anlamak için onun ülkücü bir zihniyete sahip olduğunu bilmek yeterlidir.Kendisini tanıyan bir arkadaşım Fatih Terim'in ve ailesinin ülkücü olduğunu söylemişti.
ülkücüler için ha kürt ha zenci önemli olan hissiyatya sözüm ona... |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Fatih TERİM benim gözümde etnik döküntüleri okula göndermek için çırpınırken bitmişti .
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aÇiklamasi , basin , fatİh , terİm'den |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|