Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Spor > Spor > Türkçülük Ve Spor > Spor (Genel)

Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.12.2007, 21:45   #16 (İleti Bağlantısı)

Ağabay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 505
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
uzman adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Fenerbahçe gibi asil ve büyük bir takıma bu yakışırdı zaten
en büyük fener
Haklısın ırkdaşım Fenerbahçe spor klübünün yaptıgı bu hareket gerçekten çok asil.ama bunu bir fanatizme dönüştürmeye gerek yok.en büyük diye bir şey yok.bütün takımlarımız büyük ve hepsi bizi temsil ediyor.hepsinin gögsünde AYYILDIZIMIZ var.esenlikler...

Uğruna canımız feda,
Var olsun TÜRK IRKI...
Ağabay Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.12.2007, 04:03   #17 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 14
BAK ŞİMDİ AZİZ YILDIRIMI BİZZAT YAŞADIĞIMIZ OLAYLARDA SEYREDEN BİR DYARBAKIRLIYA BENZETECEĞİM.HEMDE DİYARBAKIR LİCEDEN.EVET HALİS TORAKTAN BU KEFEREDE TERÖRÜN ŞİDDETLİ YILLARINDA MAÇASI SIKIŞINCA BİR BAVUL DOLARI ALIR GELİR GÖLBAŞINA OZAMANLAR EFSANE YARBAY NİZAMİYEDEN KOVALAR KENDİSİNİ NEDENMİ BENDE BU TERÖRLE MÜCADELEDE YARDIMCI OLMAK İÇİN GETİRDİM DER AMA ALDIĞI CEVAP BUNUN 5 MİSLİNİDE ÖRGÜTE VERDİĞİNİ BİLİYORUZ SENİN KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK DEFOL BURADAN YANITINI ALIR.AZİZ YILDIRIMIN YARDIMIDA BÖYLE OLMASIN SAKIN...SAYGILARIMLA
ÇANAKKALELİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.12.2007, 16:18   #18 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 513
Benim anlamadığım konu yardımı Aziz Yıldırım şahsi mi yapmış, yoksa başkanı olduğu Fenerbahçe Spor Klübü mü yapmış? Taraftarıyla, tesisleriyle, tarihiyle, teknik kadrosuyla Fenerbahçe bir spor klübüdür. Aziz Yıldırım'ın aile şirketi değildir. Yöneticiler gider, futbolcular gider ama taraftar kalıcıdır. Bu bütün takımlar için geçerlidir. Şahsen ben Fenerbahçe'nin çok maçına gittim. Futbol öyle bir sevgidir ki adam ayın sonunu zor getirir ama mutlaka o maça gider. Çocuk öğrenci harçlığını biriktirir takımının orjinal formasını alır. Hiç mi katkımız yok? Fenerbahçe'nin de hatrı sayılır bir bütçesi vardır. Taraftarsız bir takım düşünülebilir mi? Güçlü bir bütçesi olabilir mi?
Yanıtla

Etiketler
$ , 1 , fenerbahçe'den , milyon

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler