![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
STV AZERBAYCAN'DA KAPATILDI
2 Ekimde Azerbeycan'da Samanyolu televizyonu kapatıldı. Gülen'e karşı mücadeleye giren Azerbaycan, Gülen'in reklamını yapan kanalın yayını durdurmuştur. Darısı bizim başımıza. Zaten ülkemizde bir takım kesimlere hitap eden kanal uydurma filmleriyle insanımıza sözde ahiretten haberler vermekte, cennette neler yaşanacağını söylemekte ve cahil kesime korku yoluyla dini yaptırım uygulamaktaydı. Azerbaycan'ın bu kararlı davranışını kutlamak lazım.
Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet vatana ihanettir. Başbuğ Atatürk |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Azerbaycan'ı kutlarım. Keşke bizde aynısını , hatta daha fazlasını yapabilseydik...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Azerbaycan'daki kandaşlarım için çok iyi bir olay gerçekleşmiş.Ulu Tanrı bizede aynı olayı görme fırsatı versin.
Ülküler kanla, fedakârlıkla, kahramanlıkla beslenir. Bir millet, ülküsüne varmak için ırmaklar gibi kan akıtır, yığınlarla can harcar. Ülkülere kanla, kılıçla, dövüşle, millî kinle varılır. Ülkü çelik yürekler, demir bilekler, sarsılmaz irâdeler, yüksek ahlâklar ister. Ülkü bir dindir. Kahramanlar ve şehitler ister. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
stv Azerbaycanda kapatilmasi
stv azerbaycanda kapatıldi ama bu seferde xezer tv ismi ile faliyete başladi ilgili merceklere duyurulur
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Darısı tüm Acuna.
Yanlız isim değiştirip devam etmesi bir çözüm değil köklü bir kapatma lazım.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BİZDE DE BİRÇOK TELEVİZYON KANALLARI VAR BUNUN GİBİ İNSANLARIN PSİKOLOJİSİNİ BOZUYOR TAM TERSİNE TABİİ Kİ ÜLKEMİZDE DE AZ SALAK BEYİNSİZ YOK BUNLARI GERÇEK SANARLAR
BU VE BUNUN GİBİ TÜM KANALLAR fettoş DENEN ÖRÜMCEK KAFALININDIR. HEPSİNİ KÖKTEN KAZIMAK LAZIM AZERBAYCANLI SOYDAŞLARIMI BU AZİZ DAVRANIŞINDAN DOLAYI KUTLARIM |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
|
otağ yöneticilerine sorabilirmiyim ileride tv kurmayi düşünüyormusunuz
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
ÖNCE SOHBET ODAMIZA GELİP,ADINI/SOYADINI/TELEFONUNU BİZE VERİP ANKARA'DAKİ TOPLANTIYA KATIL.BİZE SAMİMİ OLDUĞUNU KANITLA ONDAN SONRA TV Mİ KURACAZ DERNEK Mİ KURACAZ ONA KARAR VERİRİZ. CEVABINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM!
Ülküler kanla, fedakârlıkla, kahramanlıkla beslenir. Bir millet, ülküsüne varmak için ırmaklar gibi kan akıtır, yığınlarla can harcar. Ülkülere kanla, kılıçla, dövüşle, millî kinle varılır. Ülkü çelik yürekler, demir bilekler, sarsılmaz irâdeler, yüksek ahlâklar ister. Ülkü bir dindir. Kahramanlar ve şehitler ister. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Olurmu siz kuracaksınız millet geriden izleyecek.
Neden ortaya atsın ki kendini?
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
|
adım evren****istanbul beykozda ikamet etmekteyim tel nom 02** ******ankarada değilim istanbulda faliyetleriniz var ise seve seve katilabilirim altaycan kardeş çok peşin konuşmuşsun bence peşin konuşmamak lazım altaycan kardeş tv önemli bir konu kimin üzerine görev düşüyor ise dava için herkezin katkisida gerekir isterseler otağ yöneticileri banka hesabi açsinlar bizde ne bulursak oraya yatiralim böyle bir oluşum için herbirimize ne kadar vazife düşer ise yapalım ortaya atılacaksakta birlikte atılaxağiz altaycan kardeşim ben ortaya atılmaya talibim saende talip isen buyur
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Birkere ismim altaycan değil Altarcan.
Söylediklerimi genele söyledim ismine değil.Burada genel itibariyle bu sorun var ve en büyük sorunda bu. Herkez sanal kişilik.Gerçeğe geldimmi kimse yok. Ayrıca bende adresimi telefonumu verdim vermesem oraya yazmazdım o yazıyı herhalde. Yaptığın iyi davranış için de teşekkür ederim. Türkçüler gerçek insanlar olmalı.Korkak olmamalı.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
gerçekten çok iyi olmuş darısı bizim başımıza.cahil kesimi kullanıp dini igrenç amellerine alet eden bu soysuzllara en güzel cevabı gene biz verelim
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
|
sesli sohbet odasina giremiyorum indirmeye çalışiyorum fakat sayfa görüntülenemiyor yazısı çıkıyor ben askari ücretle çalışan biri olmama rağmen sizin açacağınız banka hesabina her ay 650 ytllik maaşımdan 150 ytl açacağiniz hesaba yollarim tv kurmak için belki biraz komik bir yardim ama bir yerden başlamak lazim diğer üyelerde samimi ise onlarda tv kurmak için açacağınız hesaba var güçleri ile yardim ederler kimin ne kadar samimi olduğuda belli olur tabi kurulacak tv nimutlaka yurt dışından yayın yapmasi da şart yurt içinde yayin yapıldinmi tv nin kapatilma tehlikesi çok ta yüksek bir gerçek
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
TANRI TÜRKÜ YÜCELTSİN |