![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sübyancı hafız!
Sübyancı hafız!
Topkapı Sarayı'nda Kur'an okumakla görevliydi Serhat ALAATTİNOĞLU - İSTANBUL DHA Topkapı Sarayı'nın Kutsal Emanetler Bölümü'nde 24 saat Kuran-ı Kerim okuyan hafızlardan S.E internette tanıştığı yaşları 14 ile 16 arasında değişen onlarca çocukla cinsel ilişkiye girdiği iddasıyla tutuklandı. S.E'nin tanıştığı çocukları para vererek ya da hediye kontör alarak cinsel ilişkiye zorladığı ileri sürülüyor.. Geçtiğimiz gün Bayrampaşa'da linç edilmeye çalışılan kişinin S. E. (35) olduğu ortaya çıktı. Fatih Adliyesi'ne gönderilen Fatih Müftülüğü'nde çalışan evli iki çocuk babası S.E, küçük çocuklara cinsel ilişikiye girerek istismar ettiği suçlamasıyla tutuklandı. 2 şüpheli ise yer temin etmek ve yardım etmek suçlamasıyla aynı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. PARKTA LİNÇ GİRİŞİMİ İstanbul Bayrampaşa İsmet Paşa Parkı içerisinde bir kişinin linç edildiği bilgisi üzerine Bayrampaşa Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler adrese gitti. Parka gelen polisler bir kişinin yaklaşık 10 kişi tarafından linç edilmeye çalışıldığını gördü. Zanlı hemen polis aracına bindirilerek Bayrampaşa Merkez Karakolu'na götürüldü. Linç girişiminde bulunan 5 kişi de zanlıyla birlikte karakola götürüldü. Polis olaya karışan tarafları sorguya aldı. Linci gerçekleştirdikleri ileri sürülen kişiler dövdükleri kişinin arkadaşlarına cinsel tacizde bulunduğunu iddia edince soruşturma derinleştirildi. Sorguya alınan 3 genç ifadelerinde şunları söyledi. TACİZCİYİ YAKALAMAK İÇİN TUZAK KURDULAR S.Y. ifadesinde "Arkadaşım C.D internette bir sapıkla tanıştığını söyledi. Ben de bu kişiyle tanışıp onu yakalatmak için internet adresini aldım, kendi adresime ekledim. Kabul etti. KANDIRMAK İÇİN KONTÖR GÖNDERDİ Konuşmaya başladık. Kamerayı aç dedi. Sen hoş çocuksun, sana kontör alayım dedi. 100 kontör gönderdi. Benden hoşlandığını söyledi. Buluşma teklif etti. Bana sabahları mesaj atıyordu. Günaydın sesini duymak için aradım. Sadece seni seveceğim dedi. Fantezilerimi sordu. Buluşma yeri olarak Bayrampaşa'yı verdim. Arkadaşlarla da sözleştik. Onun gerçekten sapık olup olmadığını öğrenmek için Bayrampaşa'ya davet ettim. Pastanede buluştuk. Arkadaşlarım da bizi takip ediyordu. C.D., E.D., M.G. bizi takip etti. İsmet Paşa Parkı'na geldik. Elimi tutunca arkadaşıma bağırdım, dövmeye başladık. Bu kişi C.B (15), R.Y. (16) ve birkaç kişiyle daha para karşılığı ve kontör alarak birlikte olmuş.1 yıl boyunca." dedi. ŞÜPHELİ SUÇLAMALARI REDDETTİ Linç girişimi esnasında yaralanan S.E. götürüldüğü polis merkezinde iddiaları reddetti. Kavga ettiği kişileri tanımadığını söyledi. S.E. Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçirildi. KUTSAL EMANETLER BÖLÜMÜ HAFIZI S. E.'nin Fatih Müftüğü'nde çalıştığı ve gündüzleri Topkapı Sarayı'ndaki Kutsal Emanetler Bölümü'nde Kuran okuduğu öğrenildi. Fatih Müftülüğü S.E'nin süresiz izne çıktığını belirtti. S.E. TUTUKLANARAK BAYRAMPAŞA CEZAEVİ'NE GÖNDERİLDİ Savcılık tarafından küçük yaştaki erkek çocuklara cinsel taciz iddiaları üzerine gözaltına alınan S.E. polis merkezindeki sorgusunun ardından Fatih Adliyesi'ne gönderildi. Linç olayına karıştığı belirlenen 3 zanlı ile S.E'ye yardım ettikleri ileri sürülen 2 şüpheli adliyeye sevkedildi. Mahkemede suçlamaları reddeden S.E savcılıkta verdiği ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 şüpheli de S. E.'ye yardım edip yer temin ettiği gerekçesiyle tutuklandı. FATİH'TE EV TUTMUŞ Polis soruşturmada S.E'nin Eminönü'ndeki evinde de arama yaptı. Savcılığın arama kararıyla S.E'nin evinde bazı CD'lere de el konuldu. S.E'nin evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Polis, cinsel istismara uğradığı ileri sürülen erkek çocukların ifadeleri doğrultusunda Çapa'da bulunan bir eve de baskın düzenledi. Çapa'daki evde yaptığı aramada kadın iç çamaşırlarına da rastladı. S.E'nin tanıştığı kişileri kiralık tuttuğu bu eve getirdiği ileri sürüldü. BİLGİSAYARINA EL KONULDU YAZIŞMALARI İNCELENİYOR Soruşturmayı derinleştiren polis S.E'nin Çapa'da kullandığı bilgisayarına el koyarak yazışmalarını incelemeye aldı. Soruşturma sürerken istismar edilen çocuk mağdurların sayısının artacağı öğrenildi. Iste ümmetci yobazlarin gercek yüzü. Aslinda insan bu zavallilara kizamiyor da. Cünkü sübyanci muhammedin pesinden giden birinden farkli bir hareket beklemek sacmaliktan öteye gidemezdi. Ayrica 14-16 yaslarindaki cocuklara tecavuz eden bu pisligin ceza almasi ümmet köpeklerinin kendileriyle celismesinin de bir göstergesi.. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Açıkcası pek şaşırmadım bunun gibi yüzlerce imam,hafız gibi ünvanlar kulanan soytarılar mevcuttur.Bu olaydan da çıkan sonuç müslümanlığın azgınlığı tetiklediğidir bence.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu hafiz gunduzleri kuran okuyup.geceleri degisik turden seks kitaplari okudugu malum.Bu dincilerin hepsi oyle camiye giderler,cami cikisi sirasindada yoldan gecen bir guzel bayan gordulermi lafi basarlar.Kontur vererek coluk cocugun irzina goz koyan bu yobaz daniskasi, herhalde cocuklara cenneti mujdelemistir.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ne utanç verici birşey. Türkiyemize bu hiç ama hiç yakışmıyor.M.K.ATATÜRK bir kez daha haklı çıktı,din herzaman sömürülür,hiçbir zaman dinin bozulmaması gibi bir durum olmaz,din çıkar çıkmaz bozulmaya mahkumdur.Tarih bunu göstermiştir.Nitekim Cumhuriyet döneminde de bu tür acı gerçekler çok fazladır.Vatan hainidir diye taşlanarak öldürülen Türk kadınları,kemalist diye hakir görülüp çeşmelerde kırbaçlanan Türk subayları,sizlerin içine şeytan girmiş deriniz değişiyor belli diyerek kadınları yakan papalık,sizler çirkin olmalısınız ki kadınlar sizlere bakmasın diyen budist öğreti.....Yüzyıllarca insan etinin asıl mikrobu olan dinler yok olmalıdır.
"TÜRKİYE CUMHURİYETİ DERVİŞLER,ŞEYHLER,MECZUPLAR MEMLEKETİ OLAMAZ" MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
böyle imamlığın,böyle hafızlığın,böyle müslümanlığın .................
Ağzımı bozuyor it herifler ya! |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Peygamberlerinin yolunu takip ediyorlar demekki,siyah muhammetde cocuklarla oynamayi cok severmis,bu yalan degil,mübarek diye yutturulmaya calisilan o malum kitaplarda okumustum TTK
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Anneler-babalar bu adamlara güvenerek çocuklarını eğitime! yollarlar.Okullardaki sınıf öğretmenlerindense bu adamları daha yüce daha bilgili görürler.Buyrun bu da S.A. ve onun gibilerin onlara hediyesi olsun.
Aklıma bu haberi okuyunca şu soru geldi. Madem bu SA gibi 11 tane daha seçilmiş var seçilmişler böyle oluyorsa normal imamları düşünemiyorum. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Tam 10 tane yazım yanlışı sayabildim.Yazdığınız yazıya katılsaydım bile böylesi bir Türkçe kullandığınız için sizi hiç ciddiye almaz, hatta sizin bu yazıyı kasıtlı yazdığınızı düşünür ,daha da fenası sizin Otağ'da din kavgası çıkartmaya çalışan zavallı bir kürt olduğunuza kanaat getirirdim. Çünkü ,iki cümlelik yazınızda ancak bir kürt bu kadar hata yapma becerisine sahiptir. |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunun din kavgasıyla ilgisi yok. Altı yaşındaki Ayşe'nin yaşını mı büyüteceksin? Sekiz yaşında dul kalan Yemenli kızın ailesi kimin izinden gidiyor olabilir?
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bu doğru olabilir.Ancak benim görüşüme göre böylesi bir yazı Otağ'a çok da fayda sağlamaz diye düşünüyorum.Tabi ki yönetici sizssiniz.Son söz size aittir.Ben sadece kendi düşüncemi yazdım.Dilerseniz yazdıklarımı silebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tarihci 1979 iletimdeki yazim hatalarini kabul ediyorum,senin gibi okumusun cahili olmadigimida sen kabul et ,Yazim hatasi egitimsizlikten kaynaklanir bunun kürtlükle ne alakasi var onu anlayamadim,sevgili peygamberine satastigim kaninami dokundu? Ben kürt degilim ama sende araplik var herhalde TTK
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Lütfen birbirinize hakaret etmeden tartışın. En küçük bir tartışmada hakaret etmek aydın ve uygar kişilerin işi değildir.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sanal ortamda bizim arkamıza saklanarak böyle atıp tutmak ne kadar kolay, öyle değil mi?.. Gerçek hayatında birilerinin yüzüne karşı bu tür lâflar edebilir misin?.. Veya da buraya yazdıklarının altına imzanı atacak yüreğin var mı?..
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sayin irkci siz beni tanimazsiniz,tanisaniz yukarda yazdiklarinizla itham etmezdiniz.Ben anadan babadan saf Türküm,o nedenle kimsenin arkasina saklanmak ihtiyaci icinde olmam,yazdiklarimin altinada imzami atmaktan cekinmem.Gercek hayatta basta araplar olmak üzere yüzlerine karsi söylediklerim yukarda yazdiklarimin yaninda cok mahsum kalir,üc kere üye oldum buraya Tanrikut Gökkurt ve son olarak HunKurt eger üyeligimi iptal ederseniz Türklük namusum ve serefim üzerine and icerim, bir daha üye olmayacagim saygilarimla TTK
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|