Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.06.2006, 13:28   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kara Ozan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 34
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
System of a down-Ermeni Köpeğinden Türk Irkına Karşı Video

Aldığım eposta iletisi öfkeden köpürmeme yettide arttı bile."Uyan Türk Budunu!" cümlesinin anlamını daha iyi kavradım.İletiyi aynen aktarıyorum.

"System of a Down, 1993 yılında Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulmuş bir alternatif metal müzik grubudur.
Grup üyelerinden Serj Tankian'ın, Daron Malakian ile stüdyo kaydı sırasında tanışmasıyla birlikte grubun temelleri atılmıştır. System of a Down, müziğinde Ermeni kültürü ile metal müziği birleştirerek eserler sunmuştur.

Toxicity adlı albümlerinde, Onno Tunç'un kardeşi Arto Tunçboyacıyan ile birlikte çalışmışlar ve albümün son şarkışı olan Aerials'tan sonra gizli parça olarak Arto adlı müziği eklemişlerdir. Sonradan, Serj Tankian ile Arto Tunçboyacıyan SerArt adında, Ermeni ögeleri içeren bir albüm yayınlamışlardır.

Ayrıca, grubun resmi internet sitesinde verilen bağlantılar ve "Global Action" ismiyle düzenlenen bölüm ile "Ermeni Soykırımı" tezini savunan sitelerin reklamı yapılmaktadır. Türk ve Türkiye karşıtlığıyla da ayrıca bilinirler ve bu ayrıntıyı bilen Türkler tarafından da Ermeni Irkçılığı yapmakla suçlanırlar.

2006 yılındaki bir konserlerinde biletlerin üzerine "Türkler ve Köpekler Giremez" yazdıkları iddia edilmektedir. (Akşam Gazetesi, 7 Haziran 2006)Bu haber doğrulanmamış, dahası SOAD tarafından reddedilmiştir.

Ünlü heavy metal grubu Slayer'in bir yurtdışı konseri sırasında alt grup olarak sahne alan System Of A Down'un hazırladığı biletlerde, 'Köpekler ve Türkler giremez' yazısı büyük tepki çekmişti. Slayer'in 2004 İstanbul konserinde alt grup olarak Türkiye'ye gelmesi beklenen Systeam Of A Down, Türklerin tepkisinden korktukları için konsere gelmemişti. System Of A Down grubu Serj Tankian (vokal+keyboard) , Daron Malakian (gitar+vokal) ve Shavo Odadjian (bass) ve John Dolmayan'dan oluşuyor."

Gördüğünüz gibi Arto ve Onno Tunç (geberip gidene kadar) aynı zamanda ülkemizde yaşayarak para kazanıyorlar,bizim saf gençlerimizde ne güzel müzik yapıyorlar diye gidip bu soysuzların kaset,cd,albümlerini alıyorlar.
Şarkıda Başbuğ Atatürk'e ve Türk büyüklerine çirkin ithamlarda bulunuyorlar.Ben videoyu seyrettikçe kinlendim,kinlendikçe öfkelendim.
Ah ulu ve yüce atalarım!Ermeni denen bu yılanı neden tam olarak dünya sahnesinden silmediniz?
Kara Ozan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.08.2007, 23:00   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tolunay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 260
Bu kopekler sitelerinde Türk Bayragına hakaret etmişler ve daha sonra yapılan yoğun baskı yuzunden koydukları resmi kaldırmak zorunda kalmışlardır.Hala bana ne düşüncelerinden,ben onların müzikleriyle ilgileniyorum diyen gerizekalılar olmasına ragmen yutubta bu gruba cevap niteliğinde cok güzel videolar vardır.
Tolunay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.08.2007, 23:09   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 20
Ülkemizin azınlıklarından Arto Tuncbakırcıyan (-yan ,-oğlu erm.) tarafından eğitim aldıkları da doğrudur.Arto Tuncbakırcı İstanbulda doğduğu halde aksanlı bir şekilde Türkçe konuşur ve kendisini Türkler'den ayrı bir birey olarak tutar.Los Angeles a da ermeni lobisinin istediği üzerine gitmiştir.Serj Tankian Kayseri asıllıdır. Daron Malakian ın ailesi ise Irak ta sanat ile uğraşmaktadır. Diğer grup üyesi John dolmayan ın ise annesinin Türkiye de mezarı bulunmaktadır.Türk düşmanlıklarını tamamen Devlete yükleselerde,tamamen Türk ulusuyla Alakalıdır.Amaçları Müziklerine yalanlarını alet edip tüm Dünya'ya duyurmaktır...Bizim kadar onlara öfke duyan çok insan var :)
Timur_ve_Askerleri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 00:12   #4 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 538
Duyduğuma göre bu soysuz gurup komserlerine Türkleri almıyorlarmış ve Türkiyede konser vermiyormuş soysuzlar
GökTürkAlp Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 12:42   #5 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 95
soysuz köpekler
Boramir Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 16:51   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 13
Adlarını sevsinler...... Malakyan(Malak=Manda yavrusu) yani malakoğlu......
Odadjian=Odacıoğlu......Dolmayan=Dolmaoğlu.....
ermeni vay ermeni!.. hem Türkden nefret eden hem de Türkün kültürüyle yaşayan paraziter bir millet..Ne diyelim bu şahane müzıik grubuna onların anlayacağı bir dille selam yollayalım...ANGICIT BERANİM.......
eyvazxan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.10.2007, 21:15   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ISBARA HAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1
Reislerim bu it leşlerinin derilerini yüzüp tuzlu suya atmak lazım!

TENGRİ IRKIMIZI KORUSUN VE YÜCELTSİN
ISBARA HAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.01.2008, 13:35   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 114
http://www.anti-soad.org/ Bu adreste bu gruba karşı Türk gençlerinin oluşturduğu bir sitedir.
Deli Dumrul Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.01.2008, 13:37   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 114
Konser afişlerinde vahim halde, üstü başı yırtık sözde soykırımzede bir çocuk, ağzı demir parmaklıklara benzetilmiş ve açılmayan, başında fes olan ve Osmanlı’yı temsil eden bir resim ve de bir kurdun sırtına bağlanmış bir koyun, (kurt Osmanlı’yı, koyun ise Ermeniler’i temsil etmektedir) bulunmaktadır. Yani düpedüz konserlerinde, dünyaya kendi politik görüşlerini kabul ettirmeye çalışmaktadırlar. Şimdi aşağıya bu üç konser afişini de koyuyorum. Yorum sizlerin…

Deli Dumrul Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.01.2008, 16:34   #10 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Asena01 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 546
Kurttan ziyade kendilerinin kopyası çakalı çizmişler ama farkın da değil bu soysuzlar. Lanet olsun bu soysuzlara haddini bildirmeyen, elin de fırsatları olanlara.

Etiketler
down-ermeni , irkına , karşı , köpeğinden , system , türk , video

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler