![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tanrınızı seveyim!
2-0 mağlubiyetten 3-2 öne geçmeyi başaran milli takımımız, grup elemelerinde yalnızca 5 gol yiyen Çek Cumhuriyeti'ne bir maçta tam 3 gol atarak Euro 2008'de çeyrek finale yükselme başarısını gösterdi.
Milli futbolcularımızı bu büyük başarılarından dolayı kutluyor, millilerimizle sevinen tüm Türk dünyasına kutlu olsun diyoruz. Goller: Arda, Nihat (2)
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Son 20 dakika rezmen ezdik çekleri ... Hırvatları da eler yarı finalde de portekizden ilk maçın intikamı için oynarız ...
Tüm Türklere Kutlu olsun ...
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bütün Türk Irkına kutlu olsun çeyrek finaldede daha güzel başarılar olması dilegiyle Milli Takımımızı kutluyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Hani "elindeki oyunu söke söke almak" diye bir tabir vardır ya; işte o tabir tam olarak bu maçı özetliyor. Maç 2-0 iken morelini bozmayıp hücuma geçen aslanlar, maçın 2. devresinin tamamını neredeyse tamamen rakibin sahasında, hatta ceza alanında oynadılar. Yani hücumları muhteşemdi.
Açıkçası durum 2-0 iken yenmemize hiç ihtimal vermiyordum. İlk gol geldiğinde de ihtimal vermiyordum ve ilk golü "körün taşı" şeklinde değerlendiriyordum. Fakat 2. gol geldiğinde oturduğum koltuktan fırlayıp bağırarak tezahürat etmekten kendimi alamadım ve Çek ile penaltılarda hesaplaşacağımızı düşündüm. Ama 2. goldan bir kaç dakika sonra gelen 3. golle sanki dünyalar benim oldu. Avrupa'nın "yenilmez takımı" diye övülen Çek'in elindeki maçı, bir ucundan tutup çekiştire çekiştire almış ve Türk'ün namını Avrupa'lının kafasına çaktıkları gibi, Çek'i de dünyaya rezil ettiler. Kutluyorum, başka ne denebilir ki? |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Maçın 73. dakikasın küfredip TV'yi kapatmıştım. Bilgisayarın başına geçince haber sitesinde durumun 2-2 olduğunu görünce şok oldum ve TV'ye açtım, TV açar açmaz 3. gol geldi ve şok kare oldum.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
İşte Türk sporcusunun gücü..
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk milli takımının başarasını kutlarım.İkinci yarı çok güzel oynadık.Volkan'ın yaptığı büyük bir acemilikti.Ancak karşı takıma sahteden penaltı yaptırmada, kırmızı kart göstermede usta biri.Baya iyi rol kesiyor.Ne olursa olsun Volkan o hareketi yapmamalıydı.Bir gol yiyip penaltılara gitseydik Tuncay penaltı kurtarmaya çalışçaktı ki kaybedecektik büyük ihtimal.
Herneyse çok istedik ve oldu.Bir kez daha kutlu olsun. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
atv de Arda ile yapılan röportajda duyguları sorulduğunda fazla birşey söyleyemeyeceğini çok duygulandığını belirterek '' Milliyetçi duyguları üst düzey bir insanım'' sözünü sarf etmesi bizleri bir kez daha mutlu etmiştir.O coşkuda dahi böyle bir söz sarf eden ve ilk golümüzü atıp takımı toplayan Arda ve Millilerimiz tebrik ediyoruz. Bütün Türk'lere bayram yaşattınız...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İşte Türk budur...
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bana göre maçın yıldızı Nihat idi. Nihat, adeta bataklığa düşmüş takımını, çekip çıkararak bataklıktan kurtardı. Durum 2-1 iken, yani rakip karşısında mutlak bir mağlubiyet yaşarken, Nihat birden bastırdı ve o kadar yaman ve güçlü saldırdı ki 2 dakika arayla peş peşe gol atarak takımını bir anda 3-2 öne geçirdi.
Futbol Federasyon Başkanı olsaydım, diğer bütün oyuncuların yanı sıra Nihat'ı biraz daha fazla ödüllendirirdim. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Cengiz Hanın Fedaisi
|
Takimimiz 60.dakikadan sonra oyun disiplininden kopmustu.Yenilmesine kesin gozuyle;bakiliyordu.Ama;ilk once aniden bos yakalanan bir pozisyondan gelen gol;daha sonra ise Ceklerin;dunyanin en iyi kalecisi diye yanisitilan kalecilerinin yaptigi ikram maci 2-2ye getirdi.Son gol ise maci 3-2 olarak bitirdi.
Buyuk Turk milletine bu galibiyet armagan olsun. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Çek'in oyuncuları çok uzun boylu ve iri yapılı olduğundan omuz omuza mücadelelerde ve havadan gelen toplarda bizimkilerden üstün olduklarını düşündüm. Hele durum 2-0 olunca bu iş bitti demiştim. Çünkü kalecileri gerçekten çok atılgan duruyordu. Top demir ise herif mıknatıstı, bir an topun kendiliğinden gidip kaleciye yapıştığını düşünmeye başladım. Ama helâl olsun Nihat'a. Avrupa'nın en kral kalecisi olmakla övünen o züppeye ard arda iki tane yaslayınca, sanki koca dünyanın gözü önünde adamın anasına avradına sövmüş gibi oldu. Gururumuz bu gece Nihat'tı. Aslanım benim! Koca Çek'i neredeyse tek başına çivi yaptı da, kendisi de çekiç olup Viyana surlarına çaktı. |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ümitlerin Tükendiği Yerde,Türk'ün Kudreti Başlar.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Dogu Türkistandan Adriyatik denizine kadar tüm Türk Irkina bu zafer kutlu olsun...
Önümüzde Hirvatlar var,onlarida ezip gececigiz.. Bu Türk´ün ayak sesleridir.. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Cengiz Hanın Fedaisi
|
Alıntı:
|