Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 08.07.2007, 15:06   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 628
KARAMANOĞLU Rss Beslemesi
tarkan...

sevgili ırkdaşlarım tarkan filimlerini hepiniz bilirsiniz...
şimdide aynı şekilde filimler çekilse yani aynı formatta nasıl olur?
hale bunu yapabilecek filim şirketleri varmı?
Ülküler kanla, fedakârlıkla, kahramanlıkla beslenir. Bir millet, ülküsüne varmak için ırmaklar gibi kan akıtır, yığınlarla can harcar. Ülkülere kanla, kılıçla, dövüşle, millî kinle varılır. Ülkü çelik yürekler, demir bilekler, sarsılmaz irâdeler, yüksek ahlâklar ister. Ülkü bir dindir. Kahramanlar ve şehitler ister.
KARAMANOĞLU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2007, 15:18   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATAKALP - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 66
ATAKALP Rss Beslemesi
Geçenlerde bir yerel kanalda ras gemiştim Tarkan a , içim acıdı biran ,geçmişi yansıtmak adına zamanın da neler yaşanmış , oysa şimdi bakıyorum da alakası yok , bazen bütün medyanın masonların elinde olduğunu düşünüyorum...

Daha önceki forumdan özenle sakladığım bir bilgi

İŞDE GELMİŞ GEÇMİŞ BAZI DİZİLER.
Atv

İbrahim Tatlısesin şov programı(istese şakır şakır türkçe konuşur ama neden programında kaba konuşuyor)
Mahsun Kırmızıgül'den Aşka sürgün
Küçük Emrah'tan büyük yalan
Yavuz Bingöl'den zerda
Cansu Dere sıla
Şener Şen İkinci Bahar

Kanald

Sibel Can Berivan
Çenberinde Gül Oya

Star

Gülben Ergen Fırat[gülben ergen ve eşi kürttür]
İbrahim Tatlıses şov programı

Film derseniz

Okan Bayülgen Mehmet Ali Erbil Hemşo
Şener Şen Eşkiya

şimdi bütün bu dizilerin gelişmesine bakıldığında malasef Kürtçülük adına hemen hemen herşeyin yapıldığını görürsünüz , ama malesef Türkçülük adına şuan için yapılan dizileri görmek zor , TRT 1 ekranlarıda , denizler imparatorluğu dizisi var , hafta sonları oynuyor ,ama neden bu kadar az ya da neden yapılmıyor , bazıları kahrolsun TC diye slogan atarken biz onları dahada cesaretlendirmiyoruz , şu zamana kadar 2000 i aşkın Almanya da yaşayan TÜrk kız kardeşlerimiz Almanlarla evlenmişlerdir , bunların hakkını nasıl verecekler , neden bu kadar toplum sessiz kalır ve uyutulur?
ATAKALP adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2007, 15:27   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

hafta sonları bende izliyorum bazen denizler imparatorluğunu ancak yeterli degil...
tabi o şerefsiz rte... trt yide satmak istedei ve eğer yine başa gelirse satacak ve onuda bulamayacağız...
artık yeterrrrr...
22 temmuzda görüşecegiz...
Ülküler kanla, fedakârlıkla, kahramanlıkla beslenir. Bir millet, ülküsüne varmak için ırmaklar gibi kan akıtır, yığınlarla can harcar. Ülkülere kanla, kılıçla, dövüşle, millî kinle varılır. Ülkü çelik yürekler, demir bilekler, sarsılmaz irâdeler, yüksek ahlâklar ister. Ülkü bir dindir. Kahramanlar ve şehitler ister.
Alt 08.07.2007, 15:38   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 216
Turan efe Rss Beslemesi
Irkdaslarim aramizda sinema bölümünde okuyan varmi?:)

belki kendi aramizda ileride böyle bir projeye imza atabiliriz neden olmasin?

fakat gerçekten su son günlerde Türk¨Irkinin destanini ele alan bir film veyahut dizi olsa, çok büyük bir etken olucaktir psikolojik savasimizda.

benim önerim toplu bir halde birer mektup ile bu istegimizi ünlü bir yönetmen e göndersek nasil olur? bunun gerçekten olabilecek bir sey oldugunu düsünüyorum.
misal olarak: Kürsad'in destani diye bir filim.
yönetmen: su an için yOnetmen Osman sinav olabilir bu duyguyu en çok öne çikaran insan. Tabi kurtlar vadisinde alemdarin sag kolu k.rt buda tartisilacak ayri bir konu.
Baska önerisi olan Soydaslarim?
Alt 08.07.2007, 15:41   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Turan efe´adlı üyeden Alıntı
Irkdaslarim aramizda sinema bölümünde okuyan varmi?:)

belki kendi aramizda ileride böyle bir projeye imza atabiliriz neden olmasin?

fakat gerçekten su son günlerde Türk¨Irkinin destanini ele alan bir film veyahut dizi olsa, çok büyük bir etken olucaktir psikolojik savasimizda.

benim önerim toplu bir halde birer mektup ile bu istegimizi ünlü bir yönetmen e göndersek nasil olur? bunun gerçekten olabilecek bir sey oldugunu düsünüyorum.
misal olarak: Kürsad'in destani diye bir filim.
yönetmen: su an için yOnetmen Osman sinav olabilir bu duyguyu en çok öne çikaran insan. Tabi kurtlar vadisinde alemdarin sag kolu k.rt buda tartisilacak ayri bir konu.
Baska önerisi olan Soydaslarim?
haklısın ırkdaşım ancak bizimle ilgileneceklerini sanmıyorum...
farklı projeler düşünmeliyiz ancak yinede denene bilir..;)
Alt 08.07.2007, 15:47   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATAKALP - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 66
ATAKALP Rss Beslemesi
Alıntı:
asilırk´adlı üyeden Alıntı
hafta sonları bende izliyorum bazen denizler imparatorluğunu ancak yeterli degil...
tabi o şerefsiz rte... trt yide satmak istedei ve eğer yine başa gelirse satacak ve onuda bulamayacağız...
artık yeterrrrr...
22 temmuzda görüşecegiz...
Umarım 22 temmuz da görüşürüz onlarla , yalnız bir diyeceğim var kandaşlarıma , seçimlerden sonra gelecek parti acaba bütün bunları değiştirecek mi?

Yoksa süre gelen yaz tatilinden sonra kürtçü yunancı diziler devam edecek mi ?

En son Kanal d televizyonun da yayınlanan yabancı damat dizisinin bittiğini ögrendim ardından daha 1 ay geçmemesine rağmen , dost dediğimiz güya damat aldığımız Yunanistan ,aşağıda var olan haritayı Türkler önüne sermiştir , geçenlerde rasladığım Almanya da yaşayan Türk kandaşım , Yunan hotel sahiplerinin Almanya da kürtleri ücret almandan hotellerinde ağırladıklarını duymuştum , son yıllarda yunanistan'ın aştıkları kıta sahanlığı ve sürekli pilotlarımızla kapışmaları ve ardından bu haritayı çıkarmaları , yunanistan ın kürt nufusundan haberi olduğunu ve de bunları nasıl olurda kendimi çekerim , nasıl olurda kürtleri Türklere saldırtırım diye düşünüyor , aslında sayın ırktaşlarım yunanistan ın oynadığı bu harita oyunu sırf kuzey ırakta ki barzaniye itafen yapılmış bir olaydır , yani şu mesaj çıkar yunanlılardan "barzani bak gördün mü biz türkiye yi böldük biz sendeniz "demek istemiştir... Biz yunanlılarla dost olup televizyon dizileri yaparken bazıları nasıl da pis aşağılık düşüncelerini büyütüyorlar...Hep söylenir bu , içimizde gani gani yer etmiştir... Türk e Türkten başka dost yoktur...Esen kalınız...

ATAKALP adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 22:37   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Güntülü - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 380
Güntülü Rss Beslemesi
Arkadaşlar neredeyse tüm tv kanalları yabancıların yahut yabancıların hizmetkarlarının elinde. Zaten bizim neslimizin geçmişini unutmasının, tarihinden bihaber yaşamasının, yabancılara hayranlık duyarak yetişmesinin vb. birçok sorunun temelinde tv programları yatmıyormu? Bence tv kanalları böyle bir film, dizi ya da belgesel çekilse dahi bunu yayınlamaya yanaşmayacaktır. Hadi yayınladılar: bu sefer de gece yarısı yayına alacaklar böyle olunca da yine filmi olayın bilincinde olan vatandaşlarımız izleyecek geri kalanlar uyutulmaya devam edilecektir.
Güntülü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 23:13   #8 (İleti Bağlantısı)
Tanrı'nın Kırbacı

Asya Kartalı - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Bursa
İletiler: 46
Asya Kartalı Rss Beslemesi
"mavi ay" soydaşımızın dediği doğru. hatta şimdi bile eski filmleri gece gösteriyorlar. geçen günlerde 2-3 akşamdır geç yatıyordum, kanal d de Kara Murat vb. filmleri saat 2-3 arası veriyorlardı.

"Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

Asya Kartalı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 23:22   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Asya Kartalı´adlı üyeden Alıntı
"mavi ay" soydaşımızın dediği doğru. hatta şimdi bile eski filmleri gece gösteriyorlar. geçen günlerde 2-3 akşamdır geç yatıyordum, kanal d de Kara Murat vb. filmleri saat 2-3 arası veriyorlardı.
çok haklısınız ...
ancak ben saat 16:00 dı sanırım s..ar tv de tarkana rasladım izledim nerdeyse 9 kere ama yinede baktım sonra bu konuyu açmak fikri geldi aklıma..
Alt 10.07.2007, 08:30   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 11
Sertuğ Rss Beslemesi
Bir ara saglam bir bütceyle Malazgirt Meydan Savasi'ni öncesi ve sonrasi ile anlatacak bir film cekilecek diyorlardi ama
yalan oldu galiba
keske olsa öyle bir film,birde özenerek yapililirsa gercekten güzel olurdu
Sertuğ adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2007, 10:03   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 18
Karatatar Rss Beslemesi
Yeni bir Tarkan filmi çekilse bile, korkarım kro artistin birini makyajlayıp imajlayıp piyasaya sürerler. Kurşun Yarası dizisinde Halil Efe'yi bile Berdan Mardini kürdünün oynadığını unutmayalım!
Karatatar adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2007, 13:26   #12 (İleti Bağlantısı)
Kemal'in Askeri

KemalisTürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 15
KemalisTürk Rss Beslemesi
Kartal Tibet Beğin oynadığı Tarkan filmlerini izlerken artık yüreğim sızlıyor.Dikkat ederseniz Tarkan'ın "Milletim Dünya'nın en asil milletidir.Türk oğlu Türk'üm ben" dediği sözler hep sansürlenmiş.Sansür hakaret içeren sözlere uygulanır ve bazı hainler bu sözleri hakaret gibi algılıyor
KemalisTürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2007, 19:46   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 53
Kök Börü Rss Beslemesi
Tarkan net oratmında youtube da izleyebileceğimiz çok özel bir film.Günümüzde bir kaç Tarihi-Türk dizisi girişimi oldu fakat tutmadı.Nedeni insanımızın hayvan dizileriyle beyninin bulandırılması.
Kök Börü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler