![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tatil beldelerinde yükselen kürtçülük
Akdeniz ve Ege'de ki turistik beldeler bir çok işletmenin sahibi olan kürtler-bizzat tanık oldum ve çoğunuz da olmuştur-kendilerinden başka işçi,aşçı,barmen almıyorlar işe.Hatta kürtlerle,ingiliz veya rus kızlarının buluşması için yapılmış barlar bile var.Amaçları kızlar mı yoksa bunun altından yapılan bir işgal projesi mi?Peki buranın yerli topluluğu nerede.niye bu heriflere izin veriyorlar.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
Bunlar sezon baslarinda bu yerlere gelip 1 saat icinde sekil degistirip ortama ayak uyduruyorlar
Amele yada garsonluktan otel sahipligine ve bar /restoran isletmeciligine kadar yükselenleri var isin bir kötü yani daha var oraya gelen turistler Türk yerine bu itleri taniyip Türk zannediyor |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tatil beldelerinin suçlusu özal denen maymundur. Güzelim sahilleri Türkçe konuşmasını bile bilmeyen kırolara peşkeş çekti. Hayatında insan görmeyen maymunlar turizm yapar oldu. Tanrı Türk'ünü koruduğu için bu cemaatçi ş.refsizin canını erken aldı. Her şeyi satarım diyen maymun en sonunda kızınıda davulcuya sattı defolup gitti bu acun'dan.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ya çalışmakla da kalmıyor bu pe...nkler bizi acuna rezil ediyor. İnsanlar bizim bu şerefsizler gibi olduğumuzu düşünüyor.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Biz hala turizmin ülkemizde patlamasını bekliyelim
Köylerinde ahırlarda,daglarda bi dünya haşereyle haşır neşir olan insan bozmaları yazın ülkemizin turist ceken güzide yerlerinde boy göstermiyorlarmı,insanın kanına dokunmaması elde degil Buranın köylerindede okadar temiz okadar iyi insanlar varki keske buralarda bunlara pabuc bırakmasalar |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aç karınlarını doyurmak için üç kuruşa çalışan köpek k.rolardan artık bıktı bu millet.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bugün arkadaşım anlattı. Geçen haftalarda İzmir'in hem modern hem de güzel bir semtinde dolaşırken yeşillik alan olarak ayrılmış parkın birine kıronun biri bir ağaçtan diğerine ip gererek affola iç çamaşırlarından tutunda pis kokmuş ayakkabısına, o leş gibi gömleğini çeşme de yıkamış ve güpe gündüz sermiş bankta da oturuyormuş. Tabi görenler bu ne rezilliktir diye konuşurken park görevlisi iki kişi napıyorsun burda demişler. Adam aynen konuşmaya şöyle başlamış.
Kıro: yav benim yaşamaya hakım yokmi, ben insan degilmiyem, bana iş verin, bana para verin otele gidem! Park görevlisi sinirinden: kardeşim topla şu eşyalarını napıyorsun sen şehrin göbeğinde.. diyerek adama çıkışmış. Anlatmak istediğim bu pislikler her yerde. Bunca yıldır emeğiyle, alın teriyle parasını kazanıp ev sahibi olmuş insanları hiçe sayarcasına dağdan çkmış gelmiş hiç bir vasfı olmayan bu şahışa sanki biz mecburmuşuz gibi hem iş verecekmişiz hem de para vererek otele yerleştirecekmişiz. Yüzbinlerce üniversite bitirmiş pırıl pırıl çocuklarımız bile bugün işsizliğin pençesinde kıvranırken bunun gibi kırolar ayaklarına kırmızı halı sermemizi bekliyorlar. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Yurt disinda yasayan bir TURK olarak benim izlenimim turizm bolgelerinde gerek isletmecilik gerekse calismakta olan kurtlerin TURK turizmine verdigi zararlar gorundugunden dahada fazla.Sizlere bir kac ornek vermek istiyorum.Yilbasi kutlamalari icin Istanbula giden bir gurup turistin taksimde ugradigi taciz olaylarindan nasibini alan bir bayanda ne yazikki benimle ayni siniftan cikti.Tatil donusu gozu donmus manyak tacizci capulcularin yaptiklarini anlatmaya basladiginda inanin sinifta yer yarildi icine girdim sanki.Restoranlara insanlarin kollarindan tutulup cekistirilmesi ve yuklu hesap odedilmesi gibi bir cok konuda duyduklarimin arasinda.
Is ezilmeye, yoksulluga ,dil ozgurlugune gelince avrupalinin aklina ilk gelen kurtler.Tacize,restonrant personeli tarafindan iceri cekilmeye,fazla hesap odettirilmeye kalkinca akla gelen TURKLER.kurtlerden hicmi hic bahseden yok.Egitimsiz tecrubesiz sadece cebinde para olan kurtlere turizm bolgelerindeki en guzel tesisleri peskes cekip biz TURKLERIN isimlerini bu derece karalanmasina sebep olan bir turizm politikasi dunyada inanin yoktur sanirim. Umarim turizm bakanligi bu konularda gercekten ciddi calismalar yapar.saygilar kandaslarim........................ |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
yurt dışında adımızı zaten bu kırolar batırıyorlar yaptıkları tüm iğreçlikler malesef bize malediliyor.
bir örnekte ben vermek istiyorum bulunduğum yer turistik bir mekan (8 yıldır burdayım ) her yıl gittiğimiz çay bahçelerine buyılda gene uğradık normalde saba kadar açık olan yer belediye(chp) tarafında bu kırolara ihale edilmiş ücretsiz tuvalet bile ücretli olmuş, tabi . içtiğimiz iğreç derecede kötü çayları saymıyorum. 3.5- 4 gibi bize kaba bir şekilde kapatıyoruz dediler bir masa etrafında toplanıp başladılar iğren iğrenç böğürmeye (kendilerince konuşuyorlar) sonra biri cep telefonunu çıkardı kürtçe şaklıar dinlemeye 2-3 masa doluydu bizle beraber biz şok içinde kadık artık sahillerde bu böğüren insanlar tarafından kuşatıldı. Yönetici Notu:İmlâ kurallarına uyunuz.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eskiden gelen turistler sahil yörük köylülerin asaletini ve ahlak üstünlüğünü görüpTürk kültürüne sempati duyup ülkesine öyle gidiyordu. Günümüzde ise sahilleri kürtler ve onların kalabalık aileleri istila etmiş, sektörün büyük bir kısmını ele geçirmişlerdir. Sonuç ortada, tecavüzler, kazıklamalar, aldı başını gidiyor elde edilen para ile çeşitli kürt terör örgütleri bile besleniyor.Aslında her kürt doğal olarak kürt ırkçısıdır. Çünkü kalabalık aile ve aşiret yapısı ile birbirlerini kolluyorlar her sektörde işgücü dampingi uygulayıp Türk kökenlilerin sektörlerini çöktürüyorlar. Birde garip ama gerçek avrupalı ve rus kızları tavlayıp evlenen saf turist kızlar Türkiye'deki herkesi Türk olarak bildikleri için birkaç yıl sonra nazi ve Türk düşmanı(!) oluyorlar.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arap kürt partisi(akp) bunları beslemeye devam eder hiç gerek yokken kömür bilmem ne erzağı yardımını ederse olacağı bu.Zaten akp oralardan bu kadar fazla oy alması paradan başka bir şey değildir. Bu köpek soylu yavşaklar ruhlarını bedenlerini şereflerini parayla satabilecek kadar aşşağılık bir topluluk olmuşlar.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Antalyada bir evimiz var her yaz gidiyoruz. 20 yıl kadar önce ben küçükken oralarda hiç kürt yoktu. Ama son yıllarda kürtlerle dolduğunu görüyorum. Önce bir kürt geliyor orada bir süre çalışıyor biti kanlanınca sülalesinide oraya naklediyor böyle çoğalıyorlar. Bu en basitinden yayılmacılık politikasıdır. Para getiren işlere el atıyorlar bu işler şezlong kiralamacılığından otel işletmeciliğine kadar her kademede oluyor. Hep aşiret oldukları kalabalık oldukları için yerli halk bunlardan çekiniyor. Bazı turistik tesislere zorbalıkla el koydukları biliniyor ama devletten taraf olup pkk ile çatışan bir kürt aşiretinin mensubu iseler devlet yetkilileri bunları gücendirip küstürmemek için bu tür suçlarını görmezden geliyor yeri geldiğinde örtbas bile edebiliyor. Bunlar Türklere düşmandırlar. Kendi çıkarları gereği bu düşmanlığı açıkça belli etmeselerde sinsice düşmandırlar. Abimin çocukları motorsiklet kiralayıp gezmek istemişler motorsikletleri kiralayan kürt çocuklardan kimliklerini istemiş birinin adının Göktürk diğerinin adının Kurtkaya olduğunu görünce çocuklara tuhaf tuhaf bakmış ve alaylı bir şekilde NASIL ADLARINIZ VAR PEK BİR TÜRKSÜNÜZ HERHALDE demiş. Adları dedeleri tarafından konulan ve milli bilinçle yetiştirilen yeğenlerimde EVET KINIK BOYUNDAN TÜRK ÇOCUKLARIYIZ RAHATSIZMI OLDUN YOKSA demişler ve motorsikleri kiralamaktan vazgeçmişler kürde para kazandırmak istememişler.
Zannımca sorun belli sebep belli ama çözümü zor gibi görünüyor. saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu kürtler sadece bizi acuna rezil etmekle kalmıyorlar aynı zamanda göç ettikleri turizm bölgelerinde mafyacılıkta yapıyorlar.
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=109978 |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Ait olmadıkları bir yere ilk gittiklerinde amelelik yaparak başlıyorlar.
Semt'i tanıdıktan sonra gayri meşruya hevesi olan torbacılık yapıyor. Gayri meşruyu beceremeyen ufaktan kebapçı yada tavuk dönerci dükkanı açıyor. Zamanla ayağı yer tuttukça mafyalık yapmaya çalışıyor, esasında hevesleniyor, ama mhp liler bu işlerde daha organize oldukları için o alanda fazla tutunamıyorlar.. hap ve esrar satıcılığından yada kebepçıdan kazandıkları ilk sermaye niteliğindeki parayı herhangi bir otelin yada restoran,bar,cafenin sezonluk kirasını peşin ödeyerek(paranın yüzü sıcak olduğu için, yoksa kimse kiralamaya yanaşmıyor) iş hayatına daha ciddi atılıyorlar... Bir diğer hevesli oldukları iş kolu ise küçük çaplı bakkal veya marketlerdir. Varoş semtlerindeki bakkal veya küçük çaplı marketlere dikkat edin büyük kısmı kürtlerdir.. Bunlara kafası çalışmayanlar, gayrimenkul teminatı karşılığında, tefeciliğe başlıyorlar.. Malum elleri para görüncede bilmemne tp partilerine yönetici olmak için sıraya giriyorlar.. Kısaca, önemsenmedikçe yavaş yavaş parazit misali büyüyor ve çoğalıyorlar.. çünkü hemen hepsi yanına ailesini ve ne kadar yakın akrabası, uzak akrabası, köylüsü var ise yanına alıyor ve çağırıyor... O işte bilmemne tp partisine yönetici olanları açık dilden kürtçülük yapıyor. olmayanları dilde kardeşiz diye dem vurup, ama içinden kürtçülük ateşiyle yanıp tutuşuyor..
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
kürtçülük heryerde bu önlenmeli..
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |