![]() |
|
|||||||
| Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tayip'in teröristbaşı Apo'ya "Sayın Öcalan" , şehitlere "kelle" dediği ses kaydı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ocak 2000 yılında Avusturalya'nın SBS radyosunda yaptığı konuşma olay yarattı.
DTP'lilerin "Sayın Öcalan" sözünden dolayı ceza aldığı bir dönemde ortaya çıkan bu kayıt, Erdoğan'ı zor durumda bıraktı. Erdoğan, SBS radyosunun Türkçe yayınına konuk olduğu programda 2 kez "Sayın Öcalan hitabını kullanıyor. İlk hitap, konuşmanın 12'inci dakikasında, ikincisi ise 21'inci dakikada yer alıyor. Başbakan Erdoğan'ın şehitler için kullandığı "kelle" ifadesi ise konuşma kaydının 21'inci dakikasında bulunuyor. Program "Neden geldim İstanbul'a" türküsü ile başlıyor. Daha sonra Erdoğan ile yapılan söyleşi yer alıyor. İşte Erdoğan'ın SBS'deki konuşmasınsa Apo Öcalan'a "sayın", şehitlere "kelle" dediği ses kaydı ve videosu: Ses Kaydını İndirin Videoyu İndirin Bu adam Türklük şuurundan uzaklaşmış milletin ümmet şuuruyla başa getirdiği biridir. Umarız saf millet uyanırda bunda sonra başına geçireceği insanın kanındaki cevheri asliye dikkat eder. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kani bozuk apoya sayin diyen her kim olursa olsun hemen derhal yargilanmalidir bütün savcilari göreve davet ediyorum Türklük düsmani bu kisiler aponun yaninda imraliya gönderilmesini beraber neden geldik imraliya sarkisini söylemeleri dilegimle......
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tayip: "Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, almış olduğu kellelerin hesabını veriyor!"
Tayip, kürt hainlerin terörist elebaşısına sayın demekle kalmamışsın, bir de kutsal şehitlerimiz için "kelle" tabirini kullanmışsın. Tayyip, dua et ki, sen geberinceye kadar Türkçüler iktidarı ele geçirmesinler.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tayyibin yeri başbakanlık ve meclis değil, imralıdır. Anlamadığım nokta zaten bu adam hapiste yatmadımı, okuduğu şiirden dolayı, bu adam nasıl siyasete atılabildi. Ülkemizde hukuka dair ne varsa içler acısı durumda, Cumhuriyet ile birlikte istiklal mahkemelerinde yargılanıp, darağaçlarında can verenlerin torunlarının bulustuğu bir hükümet ile yönetiliyoruz. Darağaclarında can verenlerin torunları bügün hükümete gelerek Türk düşmanlığı yapıyor. Ümmetcisinden, kürtçüsüne hepsi Türklük düşmanlığı altında birleşiyor.
Bu hükümetin ömrü gecicidir, iktidardan düştükleri an hesap verecekler. Yaşaşın Türklük düşmanları için darağacı ve istiklal mahkemeleri. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
UNUTMA Kİ EY TAYYİP SENİN DE OMUZLARININ ÜSTÜNDE TAŞIDIĞIN BİR KELLEN VAR!BUNCA İNSANIN KANINA GİREN KÜRT TERÖRÜ BİR GÜN GELİR SENİN "KELLENİ" DE ÖPÜVERİR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu durum baska bir ülkede olsa idi bu sözleri sarfeden basbakan kesinlikle görevinde kalamazdi.
Türk Milliyetcilerine hain ve fasist damgasi vuran basbakan itlere sayin diye hitap ediyor. En agir olani ise vatan icin topraga düsmüs Sehitlerimize "KELLE" diye hitap etmesi. Böyle bir basbakan Türkiye´nin basinda kalmamalidir, hele birde Cankaya´ya cikarsa ülke icin hic hayirli olmaz. Ben sahsen Akp´ye gecen secimde oy verenlere pek birsey söylemiyorum, cünkü tepki olarak millet oyunu ona verdi. Lakin önümüzdeki secimde AKP ye oy verecek kisilerin kesinlikle vatan severliginden süphe dahi etmiyecegim, bana göre haindir onlar. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
COX TESSUF KI, TURK DOVLETLERININ BASINDA DURAN HER KES BOYLE. BEN 50 MILYON AZERBAYCANLININ PREZIDENTIYIM DEYEN ILHAM ELIYEV TEHRANDA XOCALI SOYKIRIMIYLA BAGLI AZERBAYCAN TURKLERININ ERMENISTAN SEFIRLIYI KARSISINDA KECIRDIYI MITINQDE DOYULEN SOYDASLARIMIZA SAHIB CIKMAKDANSA "BIZ IRANLA MUNASIBETLERIMIZIE XELEL GETIRMEK ISTEMIRIK,BU IRANIN DAXILI ISIDIR" DEDI, BENCE ocalan SAYIN DEMEKLE, BU AYNI SEY. BU YUZDEN KARSIDAN GELEN SECKILERDE HAKIKI TURKLER VE TURKCULER KENDILERINI ONLARI GELECEKDE ONLARA BUYUK DERD OLACAQ INSANLARDAN QURTARMALIDIR.
TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sahte bir şekilde, "Kurban olayım ayına, yıldızına" diyenin ipliği pazara çıkmış, maskesi düşmüştür.
Bu zihniyeti taşıyan birinin değil ülkeyi, her hangi bir siyasi partiyi bile yönetmemesi gerekir. Çünkü demokrasi kavramını kalkan bilip en ufak bir çatlaktan sızmaya çalışan bu zihniyet verilen tavizler neticesinde arsızca çoğalmakta ve her geçen gün sınırları zorlamaktadır. Çözüm olarak da bu düşünce kökünden kazınmalı ve Türkiye Cumhuriyeti anayasaları bu zihniyetin yeniden canlanmasına imkan vermeden sert kanunlarla önüne geçmelidir. Bu gibi durumlarda savcılar yasal süreci hiç beklemeden başlatmalılardır. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gerçekten inanamadım...Bu millet kime oy vermiş...görsünler...
Yazıklar olsun.Şiirci başbakanımızın şimdide yeni eserleri çıktı karşımıza..Bu laf bence bu adamın başka yerinden çıkmış.. Zamanında hapis yattı bu şahsiyet ama iktidara giden yolu Chp açmıştır verdiği destekle.Şimdi sıkı düşmanlar.Ama ben derimki böyle devam etsin.Gittiği yol adnan menderes yoludur.Bunların hepsinin hesabını umarım birgün verir. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Isin üzücü tarafi Tayyip'in Apo'ya "sayin", sehitlere de "kelle" dedigini AKP secmeninin cogu bilmiyor.
Milletin büyük ölcüde izledigi televizyon kanallarinin hangisi Tayyip Erdogan'in bu konusmasini yayinladi ki?Hepsi korkularindan, cikar hesaplarindan ve aymazliklarindan AKP'nin 4.5 yildir yaptigi yanlislari "dogru" diye aktarmadilar mi?Bugün AKP neden hala birinci parti olarak öne cikiyor? Bu alcak basinin carpitmalari ve olaylari yanlis yansitmalari yüzünden millet Tayyip'in 5 yil önceki gariban, magdur ve fakir-fukara edebiyati yaptigi o halinin devam ettigini düsünüyor.Oysa Tayyip'in ne denli sinsi bir yapiya sahip olarak, Türk devletinin bütün önemli kurum ve kuruluslarinin namertlere peskes cekerek, Türk'ün gelecegi ile oynadigini bilmiyorlar. Bugün internete giren insan bilincleniyor.Dikkat edin sanal ortamda Tayyip'in destekcileri azalmis durumda.Cünkü burada sansür yok.Burada gercekleri gizlemek ve menfaat cekismesi yok.Burada korku yok!Bütün olaylar bagimsiz kisiler tarafindan gündeme getiriliyor.Oysa milleti uyutmakla ve Tayyip'i adeta desteklemekle görevli bir sürü TV kanali AKP'nin ihanet politikalarini "temiz siyaset" ve bu baglamda basari(!) olarak takdim ediyor. Tayyip gibi bir kisi tarafindan yönetildigimizi, cahillestirilmis ve uyusturulmus bir millet sayesinde yeniden iktidara gelmekle oldugunu nefretle izliyorum. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hikmet Önen, Erdoğan'ın, Avustralya'da 14 Ocak 2000 tarihinde yaptığı konuşmaya ilişkin yaptığı incelemeyi tamamladı.
İnceleme kapsamında, konuşmaya ilişkin kasetleri inceleyen Önen, söz konusu konuşmada ''herhangi bir suç unsurununu bulunmadığı'' ve ''zaman aşımı'' gerekçesiyle Erdoğan hakkında takipsizlik kararı verdi. Avustralya'da 14 Ocak 2000 tarihinde yaptığı bir konuşmada, terör örgütü elebaşından bahsederken ''sayın'' ifadesini kullandığı iddiasıyla Erdoğan hakkında 10'dan fazla suç duyurusunda bulunulmuştu. Bu Cumhuriyet Başsavcısı Vekili de belli ki tayyip in adamı. Bunların hukuk devleti anlayışları bu. Bunların bağımsız yargı anlayışları kendi leyhlerinde olan kararlara göredir. Siyasetten hukuğa, eğitimden ekonomiye hemen her alanda köklü bir temizlik yapılarak gerçek Türk evlatları göreve getirilmelidir. Teröris başına sayın deyip şehitlere kelle diyen kim ise alçaktır. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir de tayip kendisine hakaret eden herkese para kazanmak için tazminat davası açıyor. Bugünde erkan mumcudan 6 bin ytl kadar kazandı. Ama kendisi herkese küfreder, geçmişi zaten karanlık. Gülbettin Hikmetyar'ın dizlerinin dibinden köşke gelmek üzere. Köşkten de darağacı yolu çok mu uzak?
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Zaten sokakta dolaşan pkk lıları salan dokunmayan , savcılarımızdanda ancak bu beklenebilirdi. Savcılar başbakanın kuklası olacağana cumhuriyetin bekçileri olsunlar. Makanlarında kalmak için mi, tehdit edildikleri için mi, yoksa akp nin savcılıklara sızması sonucu mu bu haldeler savcılarımız artık bilemiyorum. Ancak bu benim saygı duyduğum savcılar değil, bunlar ancak korkak birer kukla olurlar.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "kelle" , "sayın Öcalan" , apo'ya , dediği , kaydı , ses , tayip'in , teröristbaşı , Şehitlere |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|