![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TAYYİP DR. ÇÖHREGANLI'YI TUTUKLATTI
Kandaşlarım;
Güney Azerbaycan Milli Uyanış Hareketinin lideri Dr.Çöhreganlı bu gün saat 11.00 civarında İstanbulda ki röportajları öncesinde Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü tarafından tutuklandı. Bu iletiyi yazdığım saate kadar da Emniyetteki sorgusu devam ediyormuş. Güney Azerbaycan Uyanış Hareketi lideri Sayın Çöhreganlı'nın ne amaçla, veya neden tutklandığı hakkında ise Emniyet Müdürlüğü bir bilgi vermiyor. Ne diyeceğimi bu haberi nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum.Elbette tutuklama olayını gerçekleştiren Emniyetimizin bu işte en ufak bir suçu yok bunu biliyorum. Sinirimden ne yazacağımı da bilmiyorum.Elim ayağım titriyor. Lanet olsun |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bu ne rezillik ya sinirim alt üst oldu kendi ülkemizde bu Türk düşmanlığı aldı başını gidiyor Cihangir Muhammed sınır dışı edilir Rabia hanım Türkiyeye sokulmaz şimdide çöreganlı gözaltına alınması sabrımızımı deniyorlar
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şimdi aldığım bir haberi de hemen vereyim.Dr.Çöhreganlı gözaltına alındığı emniye Müdürlüğünde yok olmuş.
Kendisini soranlara ise burda değil deniyormuş. Tutuklama emrini,iç işleri bakanı olacak eniğin bizzat verdiği söyleniyor. Bu arada bir internet sitesi ise Sayın Çöhreganlı'ın İstanbuldan Ankara'ya doğru götürüldüğünü haber veriyor. Satılmış basınımız internettekiler dahil , hiç biri haber olarak vermiyor. Eğer İstanbul'dan Ankara'ya götürülüyorsa korkarım İran'a iade edecekler kandaşlarım. Eyvah ki eyvah.Bu çok kötü olacak ya .Allah bin türlü belanızı versin soysuz köpekler. Gerçekten bize büyük darbe olur bir şeyler yapmamız lazım. Boynumu önüme eğip ezilip büzülüp birlerinden yardım isteyeceğim,en azından haber vereceğim,birşeyler yapmam lazım. Bu satırları alele acele yazıyorum.Hemen şehir merkezine gitmem lazım.Öğrenebildiklerimi ve yapabildiklerimi sizlere aktarmaya devam edeceğim. akşama görüşürüz. Esen kalın |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türkçü
|
Kandaşlarım;
Konu hakkında ulaşabildiğim başta TÜRK KAMU SEN ve diğer bölge temsilcilerini haberdar ettim. Kamusen bunu genel Merkezlerine benim yanımda bizzat bildirdi.Ayrıca diğer bir kaç parti il temsilciliklerine de gittim ve bildirdim. Malum partinin zaten haberi olmuş ve Ankara'da ki örgütlenmelerinin bu haberi bildiklerini ve destek olmak amacıyla gerekeni yaptıklarını bana ilettiler.Yakında bu hususta açıklama yapılacağını da söylediler. Asıl sevindirici olansa Azerbaycan ve ABD büyükelçiliklerinin de olaya müdahil olmaları. Artık bu saaten sonra bu soysuzlar ÇÖHREGANİ'yi hiç bir şekilde kahpe İran'a teslim edemezler. Soysuzluğun bu kadarına ne denir bilmiyorum.Bunun adı nasıl konur onu da bilmiyorum. Göz göre göre bu millete ihanet ediliyor, ve bundan satılmış namus yoksunu basın ve medya ağız birliği etmişçesine ufacık bir haber dahi vermiyor. Güney Azerbaycan'ın bağımsızlığını savunan bir sitenin verdiği habere göre olay şöyle gelişmiş; Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
RTE, Çöhreganlı'yı İran'a teslim edemez. Ederse, Amerika'yı karşısına almış olur. Çünkü Abd, İran'a karşı Çöhreganlı'yı desteklemektedir.
Buna ilaveten tüm Türkçüler, Ankara'da Çöhreganlı'ya destek eylemi yapmalılar. Ses getirici bir eylem olursa alçak basın mecburen yer verecektir.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu nasıl iştir..
doğu TÜRKİSTAN halkı eylem yapar polis arkadan copla bacımıza vurur. tutuklama yaşanır. TÜRKE BU KADAR KİN NEDEN. UTANIYORUM ARTIK YAZIKLAR OLSUN |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Dün Çöhreganlı, Türkiye'de yayın yapan bir televizyon kanalında: "İran'ı bölüp, Türk Devleti kuracağız" demiş. Bu açıklamadan rahatsız olan İran'ın soysuz devlet başkanı da RTE'yi aramış. RTE de soysuz Fars kardeşlerine olan sevgisini göstermek için Çöhreganlı'yı tutuklatmış. Fakat bir önceki iletimde de belirttiğim gibi, RTE Abd'den gelecek bir emirle, Çöhreganlı'yı serbest bırakmak zorunda kalacaktır.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın ÇİKİ_ŞAD bu kadar üzülmenize değmez. Emin olunuz. Yaşananlar danışıklı düğüştür. Gerçekten bu kadar basittir. Çöhreganlı'ya bir şey olmaz. İran'a falan da gönderilmez. Sayın Gökyeleli Bozkurt'un belirttiği gibi Amerika'dan gelecek emirlere göre hareket edilecektir. Bu konuda tek doğru tespiti yapan forumda burasıdır. Türkçülük budur..
Saygılar. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Aynen öyle sayın Melike Terken Hanım. Biz şimdilik, Tayyip'in yaptığı kalleşliğe karşılık Çöhreganlı'yı destekliyoruz. Dost var düşman var diye de susuyoruz. Fakat günü geldiğinde; "kürtlerle bizim sorunumuz yok." diyen Gamoh'un ve Gamohçuların gerçek yüzleri gösterilecektir; hem de Güney Azerbaycanlı kandaşlarımız tarafından. UTTK
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Eger Iran'in parcalanmasinda ABD bir girisimde bulunursa, Türklügün cikarlari icin bu girisimi desteklememiz gerekir! Fakat Türkiye de bu olasi savas'da taraf olmali ve Irak'ta düstügü rezil duruma düsmemek icin Iran'a girmeli ve 30 Milyonluk Azerbaycan Türklügünün kurtulusunda etkin olmalidir. Bu, elbette ki RTE gibi kisilerin basta oldugu sürece gerceklesmesi güc bir durumdur! Ama biz Türkler olarak ne bir siyasetciye ne de bir baskasina güveniriz. Bizim güvendigimiz tek kurum TSK'dir ve Türkcüler olarak ordumuzun arkasinda degil, daima icinde olup, Türklük icin canimizi verecegimizi bildiririz! BÜTÜN TÜRKLER AZAT!!! |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Gök Yeleli Bozkurt,
Size tamamen katılıyorum. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Çöhreganlı'ya Tayyip'e karşı destek vereceğiz fakat ona da fazla güvenmeyeceğiz.
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çöhreganlı sınır dışı edildi Baküye gitti
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çöhreganlı'nın bugün sınırdışı edilerek Bakü'ye gönderilmesi, bu olayın danışıklı dövüş olduğunu kesinleştirmiştir. Bu olay bir tezgahtan ibarettir. Çöhreganlı da maalesef bu tezgaha alet olmuştur. Burada esas amaç, Güney Azerbaycan Türkleri'ni, Türkiye Türkleri'nden soğutmak ve uzaklaştırmaktır. Zaten şimdiden Güney ve Kuzey Azerbaycan Türkleri'nin çoğunluğu maalesef bu tuzağa düşmüş durumdalar.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
unutmayalim bu hükümet D.Türkistan sözcüsünüde gümrükten sokmamisti!!!
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ÇÖhreganli'yi , dr. , tayyİp , tutuklatti |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|