![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
tayyip e ve Akepe'ye ilk uyarı (Samsun Belediyesi'nde yolsuzluk iddiasına 36 gözaltı )
Belediye'de yolsuzluk iddiasına 36 gözaltı
SAMSUN Büyükşehir Belediyesi'nde aralarında Başkan Yardımcısı Adnan Bahadır ile Genel Sekreter Kenan Şara'nın da bulunduğu bazı görevliler jandarma tarafından gözaltına alındı. Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri dün gece başlattığı operasyonda, bazı görevlileri gözaltına aldı. İhalelerle ilgili olduğu ileri sürülen operasyonun devam ettiği belirtildi. SAMSUN Büyükşehir Belediyesi'nde aralarında Başkan Yardımcısı Adnan Bahadır ile Genel Sekreter Kenan Şara'nın da bulunduğu bazı görevliler jandarma tarafından gözaltına alındı. Samsun’da jandarma ve polis işbirliğiyle düzenlenen operasyonda, ‘imara aykırı benzinlik ruhsatı verilmesi, Samsunspor’a zorla bağış alınması’ iddiasıyla aralarında Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı, Genel sekreteri, AKP İl Başkan yardımcısı, Samsunspor yöneticileri ve işadamların olduğu yaklaşık 20’yi aşkın kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin sorgulamalarının devam ettiği belirtilirken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Ben de şoktayım” dedi. Samsun’daki operasyon bugün saat 07.00’de 5 ayrı noktada başladı. Polis ve Jandarma kuvvetleri, imara aykırı benzinlik ruhsatı verilmesi, belediye olanaklarını kullanarak Samsunspor’a zorla bağış alınması gibi çeşitli iddialar üzerine önceden isimleri belirlenen kişilerin ev ve işyerlerine eş zamanlı baskın düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Binası’na da yapılan baskında Başkan Yardımcısı Adnan Bahadır, Genel Sekreter Kenan Şara, AKP İl Başkan Yardımcısı Fikret Kademoğlu, Samsunspor’un Mali İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı ve akaryakıt bayisi sahibi Fatih Temiz, Samsunspor yöneticileri müteahhit Hasan Uçak, akaryakıt bayii Ali İhsan Yeşilyurt ile işadamları Bekir Kibaroğlu, Serkan Yılmaz, Tarkan Yılmaz, Ertekin Sezer, akaryakıt bayii Ahmet Özmen’in de aralarında bulunduğu 20’yi aşkın kişi yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca operasyonda Büyükşehir Belediyesi’ndeki bazı evraklara da el konuldu. BAŞKAN ODASINA KAPANDI: BEN DE ŞOKTAYIM Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar, konuyla ilgili daha sonra ayrıntılı bilgi verileceğini ve soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, operasyonun başladığında haberi olduğunu belirtenek, “Şu an bilgi vermek doğru olmaz” dedi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise makam odasına kapandı. Yılmaz’ın, “Ben de şoktayım. Suçlamalarla ilgili benim de bilgim yok. Ben de içeriğini merak ediyorum” dediği bildirildi. Halkla İlişkilerden Sorumlu AKP İl Başkan Yardımcısı Fikret Kademoğlu’nun da gözaltına alınması üzerine Samsun’daki AKP’nin üst düzey yöneticileri, konuyla ilgili bilgi almak için Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar ile görüştü. Yapılan operasyon ise şehirde dalga dalga kulaktan kulağa yayılarak şok etkisi yaptı. Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu da, gözaltına alınanlardan bazılarının sadece kulüp yöneticisi olduğunu, ancak Samsunsporla uzaktan yakından bir ilgilerinin bulunmadığını söyledi. Operasyonun maddi boyutu ise açıklanmadı. Müslüman hırsızlar ve sahtekarlara ilk uyarı geldi. Ben bu operasyonu büyük operasyon için bir sinyal olarak görüyorum. Kaynak: http://www.samsunhaber.com/default.a...egori=haberler
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tüm akpliler yargılanıp ceza almalı, bu partiye bilinçli oy verenler veya verecekler, vatandaşlıktan atılıp, sınırdışı edilmeli!
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yavas yavas corap sökügü gibi hersey cözülücek, hic birsey gizli sakli kalmaz ve sonunda gercekler ortaya cikar ve ikili oyniyanlarin maskeleri düser, bundan iyi örnek olmaz.
Akp ye oy verenler görsün iste ne kadar dürüst bir partiye oy verdiklerini ve umarim bu sayede onlara oy verenlerin gözleri acilir. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|