![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tayyip, Mhp ve BBP Lider(!)lerini Haremine Kattı
![]() Seçim meydanlarında birbirine havlayan şahsiyet fukarası sahtekarlar yanyana. Tayyip'in sağında Başoğlan Bahçeli, solunda da Çerkez oğlan Muhsin görülmekte. ![]() Bahçeli denen adam(!) ![]() Tayyip'e kızmıyorum çünkü o kanının ve ideolojisinin gereğini yapıyor. Hatta milliyetçi geçinen iki oğlanın yüreğine korku salıp kendisine biat ettirdiği için de Tayyip'i kutlamak lazım. ![]() İki parti taraftarları geçen yılki Söğüt Şenlikleri'nde birbirlerine girmişlerdi. Üstteki resimde, çapulcu döneklerin Tayyip için açtıkları pankart görülmektedir. ![]() Tanrı sizin gibi sahtekarların, hak yiyicilerin dualarını mı kabul edecek? Soysuzluğun, dönekliğin, sahtekarlığın, kahpeliğin, riyakarlığın ve namertliğin adı "ülkeyi germemek için uyum içinde çalışmak" olmuş! Vay sizi gidi yanar döner etekli müptezeller sizi, topunuz da tarihe "namert ve dönek lider müsveddeleri" olarak geçeceksiniz. Bunlar milliyetçiymiş, hadiyin ulan oradan etekli erkekler!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ümmetçi ve takiyyeci dönekler her fırsatta kendilerini belli ediyorlar.Seçimden önce Yüce Divan'a yollayacağını söylediği adamın yanından eksik olmuyor.Çerkez Muhsin ise zaten en baştan beri Tayyip'in yalakalığını yapıyodu.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Kardeş gibiler, Tengri muhabbetlerini devam ettirsin, süzme soysuzlarmış gerçekten...
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
milliyetçi hareket partisinin kuruluş amacı Türk milliyetçiliği ile islam anlayışını birleştirmekti, bu hareket zamanla islam anlayışını milliyetçi bir şekilde yorumlamaya, daha sonra ise ucube bir anlayışa dönüştü. bu nedenle ben her zaman çok tepki alsam da islamın Türkçülükle bağdaşmadığını, Türkçülüğün önünde bir engel olarak durduğunu söylemekteyim, bir çok Türkçü ve müslüman arkadaşım olmasına rağmen , çünkü Türkçü bir anlayış hiçbir dinin siyasi boyutu ile bir kaynaşma oluşturamaz ,hele islamla. çok arkadaşlarımı kırdım bu yüzden ama fikirlerimde bir değişme olmadı , 600 yılındaki dogmatik kavramlarla ben savunmakta olduğum bir düşünceyi bağdaştıramam hiç kimse kusura bakmasın. biz ilericiyiz, Atatürkçüyüz çağdaşız diyorsak eğer aşmamız gereken sorun budur, artık bu sorunu açık açık ortaya koymalıyız, kimse kafasını kuma gömmesin...
saygılar... |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Kişinin kendi öz iradesine kalmış hangi dine mensup olmak istediği
din ayırımı yapıp Müslüman Türk diye parçalamak Türkçülüğe zarar verir |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
benim burda din ayrımı yaptığım yok , doğru anlamadan konuşmayın lütfen , herhangi bir dini ideolojinin Türkçülükle bir pota içinde eritilmesi bize zarar veriyor bunun farkına varmamız gerekiyor bunu söylüyorum. islam da bunların başında geliyor bu günlerde bu kadar açık.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Mhp ve Bahçeli'nin bugün yapmış olduğu şey, Ordudan 12 Eylül'ün rövanşını aldığını sanmaktan ibarettir. Ümmetin melez ve devşirme çapulcuları akıllarısıra, Ordudan intikam alıyorlar. Oysa 12 Eylül öncesinde, biri ABD'nin diğeri ise SSCB'nin piyonluğunu yapmış olan, çıkarmış oldukları iç savaşla ülkenin huzurunu kaçıran iki kesim vardı. Ordu, bu iki kesimi de tepeleyince, bu iki kesim tarafından düşman olarak bellendi. Mhp kendi kendini sokup öldüren akrep misali kendi sonunu hazırlamaktadır. Ordu ve asker düşmanı olan tüm çapulcular günü geldiğinde hak ettikleri cezaya çarptırılacaklardır.
Meclis, soysuzların, sopsuzların, hainlerin, milli şuur yoksunu ayak takımının ve cahilerin ise, Ordu da; ülkesini, milletini, Atasını seven bilinçli ve çağdaş Türk soylularındır.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ulkuculer pek yakinda tayibi Basbug diye ilan edip bas koselerine koyup eline vede ayaklarina sarilirlar.Turk un gazabina gelesiniz hainler.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hepsinin parti temeli aynı kökenden geliyor. Orta Anadolu ve Doğu Anadoluda bulunan yobaz muhafazakar kürtsever seçmen kitleler. Aynı zihniyet hastalığı tüm Türkiyeye yayılmaya devam ediyor. Varacağı yer bu görüntülerdi. Doğrusu hiç şaşırmadım. Şimdilik ordu düşmanlığını açıkça belirtemiyorlar. Kendi aralarında iken Ordumuza neler söylediklerini tahmin edebiliyorum. Bunların hedefi tüm Türkiyeyi kürtlere vermek ve böylece kürt sorununu halletmek! Müslümanlık çatısı altında!
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
resimler her şeyi anlatmış..
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
alper tunga ırkdaşım , sanırım seninle bu konuda farklı düşüncelere sahibiz . fakat beni sürekli bir tartışma içine çekme çabalarını farklı bir şekilde algılamaya başlıyorum,insanları iki lafı için etiketlemeyi sevmem ama senin bir ortayol ümmetçisi olduğundan ciddi bir şekilde kuşkulanıyorum. umarım değilsindir elbette .
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Siz ve sizin gibi milleti kandıran siyasetçilere yazıklar olsun. Seçim öncesi birbirize demediğinizi bırakmamıştınız. Demek oluyor ki; birlikteliğinizin temelleri seçim öncesine dayanıyor. Bu üç siyasi lider sadece sembol bana göre. Türk milletine de hizmet etmedikleri belli. Acaba bu birlikteliğin meyvesini kimler yiyecek.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Gizli çapulcu, ilk iletinde, dincilik yaptığın için üyeliğin iptal edilmiştir. "Türkleri sözde bölmemek ve parçalamamak" bahanesiyle Türklüğü perişan eden ve geri bırakan hurafeleri bu otağda kimse savunamaz! Ülke ve millet, şu anda içinde bulunduğu durumdan daha kötü bir durumda bulanamaz. İleride yeniden birleşip büyümek adına, şimdi bölünmek gerekiyorsa bölüneceğiz!
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
vatanını , ırkını yürekten seven her TÜRKÇÜ ; kendine göre az veya çok bir iş yapmıştır.....hiç endişen olmasın.. hiç bir şey yapmasa bile , kendisini yetiştirmesi , senin gibi ümmetçi veya sentezci olmaması , TÜRK IRKINI herşeyden önce tutması bile ; TÜRKÇÜLÜK için bir şey yaptığını gösterir. bir başka iletinde de " Türkçülük için ne yaptınız ? " diye sormuşsun. kasıtlı ve maksatlı bir soru olduğu her halinden belli.... anlaşılan bahçeli ve muhsin hakkında yazılanlar ve eklenen resimler çok gücüne gitmiş . acaba sen ne yaptın ? önce Türkçülük konusunda sen neler yaptın ? onu teker teker anlat , sonra gel buradaki ırktaşlarını sorgula ve yargıla... |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Turkculuge en buyuk zarari veren birileri varsa o da sizin gibi dincilerdir. Milletimizi afyonlayan ummetci yobazlarsiniz.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bbp , haremine , kattı , lider(!)lerini , mhp , tayyip , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|