![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Tayyip'in Damadı, K.Irak'ta Ne İş Yapıyor?
Alıntı:
Damadının işleri bozulmasın diye bir türlü operasyona yanaşmıyor Tayyip efendi.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
bunlara %46 oy verenlere diyecek laf bulamıyorum gerçi kime vereceklerdi bide o soru var kesin bildiğim bişey var Atsızcılar oluşumunun bu siyasal partilerden hiç birini desteklemediğini biliyorum ama ben yinede oy kullanmamakdansa Atatürkun partisi chp nin bu günkü kürtçülerden büyük oranda arınmış hale gelen chpnin bunlardan daha iyi bir seçim olurdu diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
"Dolandırıcıların yüzde 47 aldığı başka bir ülke var mıdır acaba?" Diye sormadan edemiyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir devlet görevlisi kişisel çıkarları için devletin güvenliğini tehlikeye sokuyorsa bu kişinin görevi hukuki açıdan geçersiz olur.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
O iş öyle de demokrasi denen nesnenin uymadığı surat yok... Her yüze uyuyor... O yüzden demokrasinin olduğu yerde, haklı olan değil ipi elinde tutan kazanıyor. Demokrasinin girmeyeceği kılıf mı var?
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İlnur Çevik denen tüccar gazeteci neden kaçan askerler için aracı oldu? Adamın Kuzey Irak'a hatrı sayılır ticari düzeni var. Bozulmasını istemiyor. Ona sorarsanız tamamen duygusal der.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Ama ne yazıkki halk çabuk unutur. Akp seçim öncesi "biz şöyle yaptık, böyle yaptık" temalı bir kampanya başlattı. Her yerde afişlerde, medyada hatta tarihi eserlerin üzerinde bile bu propagandaya rastlamak mümkündü. E, bu koşullar altında halk elbette ikna oldu. Akp oy verenlerin en az %40 kürt, kürt olmayan kesimin %35i cemaatçi, geri kalan %25te çıkar yolu olmayan, dört yani yalancılarla çevrilmiş cahil, saf halk. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| damadı , k.irak'ta , ne , tayyip'in , yapıyor? , İŞ |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|