![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
tayyip'in dili fena sürçtü
Başbakan, çetelerle mücadeleyi anlatırken dili sürçtü. Erdoğan, şunları söyledi:
"Çeteler ciddi vurgun yedi. Çeteler, bürokrasi, asker, meclis, polis, siyasetin içine sızmış. Yargı içine sicmış (hemen sızmış diye düzeltti). Bunların nerelerde neler yaptıkları ortaya çıkarıldı. Bu konularla ilgili yargı süreci başladı. Eğer biz yere sağlam basarsak, bu çetelerden, mafyalardan ülkemizi temizleriz." http://internethaber.com/news_detail.php?id=100582
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Türk değil ki Türkçe'yi düzgün konuşsun.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bazilarini uslubu ve terbiyesiyle elestiren tayyip, konustuklarini görmüyor galiba.Kahve de bile böyle uslupla konusulmuyor.Böyle agzi bozuk kültürsüz insanlar bizde basbakan, birde kürtler ve etnik döküntüler kaldi..!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
1 değil, 5 değil, 10 değil. Vatandaşla lanlı lunlu konuşan adam. Seviyesi bu işte.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başbakan mı kabadayı mı belli değil.
İşte Atam
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ne beklenilir ki. % 47'nin başbakanınından. En büyük vurguncu ve çetecinin kim olduğunu, dokunulmazlık zırhının arkasına sığınanı çok iyi bilmekteyiz. Elbet bir gün yaptıklarının cevabını alacaklar. Ama afyon yutmuş bu milletle çok zora benziyor.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
aynen katılıyorum...
kendisini bir mafya babası yada PADİŞAH gibi görüyor..
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ah Siyonizm ah odunu bile alıp bu ülkede Başbakan yapabiliyorlar. Yoksa Dayyip ve ABDullah ROSE kimdir?
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
bunun dili sürçmez nedenmi konuşmayı bilmiyor
ne demiş Ozan Arif koskaca koltuklar da küçük küçük adamlar dolduramıyorlarsa koltukları defolsunlar |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bahar ırkdaşım gürcü tayyip i çerkez arifle eleştirmek doğru olmaz.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
HAKLI OLABİLİRSİNİZ KATILIYORUM
OKUDUĞU PARÇA BENİ ÇOK GÜLDÜRMÜŞTÜ GÜZEL AŞILADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM |