![]() |
|
|||||||
| Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tayyip'in gerçek yüzünü gösteren videolar.
Değişen (!) tayyip
Tayyip Erdoğan Afganistan'daki Peştun lideri Gulbettin Hikmetyar denen maymunun dizleri dibind Bir Başbakanın Portresi Başbakan�dan Köylüye; �Ananı da al git� Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Terörist Başına: �Sayın Öcalan, şehitlere "kelle" dediği video |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
EVET ADAM DEĞİŞMİYOR. TAKİYYE YAPMAKTAN BAŞKA BİŞİY DEĞİL YAPTIĞI. ADAM KENDİNİ DEĞİŞTİRMEDİĞİ GİBİ MİLLETİ TAVLAMA ŞEKLİDE DEĞİŞMİYOR. HEP AYNI HİKAYE YOKSULLARA TORBLARDA ERZAK GELİYOR. ÇOCUKLAR İÇİN BİR KAÇ KİTAP ODA KÜRDİ EFENDİSİNİN SAÇMALIKLARIYLA DOLU, DAHA SONRA ÇOCUK DİNCİ BİR DERSHANEYE YAZDIRIYOR. CEMAAT EVLERİNE YERLEŞTİRİLİYOR. BEYNİ YIKANAN ÇOCUK GELECEĞİN HİZBULLAHÇISI OLARAK MEYDANDA BOY GÖSTERİYOR. KENDİSİ DE İBDA-C SEMPATİZANI OLDUĞUNDAN VE ÜLKEYİ İSLAM DEVLETİ HALİNE GETİRMEK İSTEDİĞİNDEN BUNU FIRSAT BİLEN BÜTÜN DÜŞMANLARIMIZLA İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR.DAHA BUNUN GİBİ YÜZLERCE KİRLİ İŞİN ALTINDAN HEP BUNUN ELİ ÇIKIYOR. KISACASI DOLU DOLU 12 CİLTLİK BİR ANSİKLOPEDİ YAZILIR BU ADAM İÇİN. ÇÜNKÜ PİSLİKLERİ SAYMAKLA BİTMİYOR.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk milletinin ve Türkiye´nin utanci olan bu basbakanin nasil bir takiyyeci, nasil bir Türklük düsmani, nasil ilkel arapci görüsün savunucusu oldugu, eski konusmalariyla tereddüte yer birakmaksizin gün gibi asikardir.
Bu konusmalarini dinleyipte hala Tayyip Tayyip veya AKP diyen insanlarin ya gercekten cok salak ve yahutta ayni görüsü paylasan birer vatan haini olmalari gerekir. Dünya üzerinde baska bir ülke yoktur ki ne oldugu bu sekilde belli olan bir adamin basbakan olabilmesi mümkün olabilsin. Hainlerin ve capulcularin basbakaninin bana basbakanlik yapmasindan utanc duyuyorum ve bu durumu siddetle lanetliyorum |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Güzel videolar sağolun. :wink:
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
cahillerin aptalların ve hainlerin boşbakanı iste böyle olur.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
bu Türklük ve Atatürk düşmanı gürcünün peşinde giden Türk de olsa bu vatanda yaşamamalıdır!
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
TAYYİP ERDOĞAN'IN SÖZLERİ VE GERÇEK YÜZÜ
Birinci Bölüm İkinci Bölüm:
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Cevap: Tayyip'in gerçek yüzünü gösteren videolar.
Başbakan�dan Köylüye; �Ananı da al git�
Su video yu birisi bana ulastirabilirmi irkdaslarim ? msn: ....... msnden veya indirebilecegim siteyiverirseniz sevinirim __________________________________________________ _________ Tanri Turk 'u Korusun ve Yuceltsin!!!!!!! Turk Irki SAGOLSUN !!!!! |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Otağ kuralları gereği Msn adresi yazmak yasak. Seni Msn'ye ekledim, geldiğinde videoyu sana gönderirim.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
gerçek yüzünü araştırmamıza gerek yok arkadaşlar türkiye cumhuriyetine yaptıklarına bakarak ne mal olduğunu anlayabiliriz ama bizim türk vatandaşlarımız neden bu adamdan bu kadar çok etkilendi anlayamadım aslına bakılırsa suç gene bizdeki bu halka bunca yıl bişi yapılmadı gösterilmedi yanında olunmadı ve böyle bir yobaz halkımızın bu açığını kolayca kullandı şimdi istedikleri yerden fülüt öttürüyorlar birde seçim zamanında kürdoların tayyipleri için çalışmalarını görseniz şok geçirirsiniz her gittikleri mekanlarda özellikle başı kapalı yobaz kürdo karıları girdikleri ortamda akp ye oy vereceksiniz değilmi diyerek insanları kalbur altına alıyorlardı herneyse olan oldu artık kalan sağlar bizim!!
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu Ümmetci Devsirme ülkeden gitmiyene kadar Türkiye'nin belini dogrultmasi cok zordur. Hele Ülkemizin Vatandaslari % 47 oyunu bu serefsize veriyorsa daha da zordur. Türkiye Türklerindir.
Esen Kalin. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Kinimiz Dinimizdir
|
Kandaşlarıma esenlikler,
Tayyip'in "Ben Gürcü'yüm, karım Arap" dediği görüntüleri arıyorum. Arapçı-Kürtçü liderinin TÜRK olduğuna inananlar var.
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|