![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tayyip'ten, Hitlervari bayram kartı..
Recep Tayyip Erdoğan, giderek kendini ülkenin efendisi ve diktatör zannetmeye başlıyor.Son hazırlattığı bayram tebrik kartı bana nazi döneminden kalma gibi geldi.Tayyip kendini Hitler'le özdeşleştiriyor sanırım.
Bunlar nazi propaganda posterleri/kartpostalları: ![]() ![]() Bu da Tayyip'in yeni tebrik posteri : ![]() Kendi medyalarından aldıkları gazla kendilerini "führer" olarak görmeye başladılar; ama unutmasınlar burası Almanya değil !!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu mutluluk karelerini ben hiç göremedim. Acaba bir fotoğraf stüdyosunda tiyatrocular mı kullanıldı? Benim görmeye alışık olduğum manzara çiftçinin, şehit babasının, esnafın azarlandığı kareler..
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Benim de hatirladiklarim elinde mikrofon her yerde bir takim yerlerini yirtarcasina racon kesercesine bagirinmaktan ibaret. Anasinida alip cektirseymis ya bir resim daha duygu sömürücü olurdu.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Yörük
|
Bu gürcü kırmasının her hareketi beni öfkeye sürüklüyor!!!Eğer sen bir Türk devletinni hükümetinin başbakanıysan 1-Asil olacaksın 2-Terbiyeli ve kültürlü olacaksın 3-Entellektüel birikimin olacak..... nokta noktayı siz ÖzTürk yüreklerinizle doldurun kandaşlarım. Ama bu rezil melezde hiçbirisi yok...Aslında şu an çok yaratıcı küfürsel öğeler içeren fantastik mesajlar geçiyor aklımdan ama Otağ kuralları gereği atmayacağım...Bir gün Bozkurdu sev be adam madem bize başbakan oldun!!! Yok yahu sende nerde o ileri Türkçü bakış açısı...Hadi anam Sudi homolarla güreş biraz sen...ıslak ve kara...(bak fantazilerini derinleştiriyorum tayipcim)
(İStenirse mesajım silinebilir ama lütfen üyeliğimi iptal etmeyin zira bu Otağdan büyük zevk alıyorum) |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benim tek gördüğüm şehit ana-babasının canının yandığı , evlatlarını kaybettiği görüntülerdi acaba bunlar fotoşop mu?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bayram , Hitlervari , kartı.. , Tayyip'ten |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|