![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tebrikler Atsızcılar!
Siteyi kapamışlar hayırlı olsun işte kapanma mesajı ;
"Forumda Daha Öncedende Tekrar Eden Teknik Arıza Tekrarlamıştır. İnşaAllah Düzeltilecektir En Kısa Zamanda." Tevhid'in Aslanları denilen şerefsiz siteyi bugün sizin sayenizde kapadık. Merak etmeyin Teknik arızaları falan yok! Tamamen sizin korkunuzdan kapadılar. Hepinize Teşekkür Ediyorum Türk budur , Yıldırımdır , Kasırgadır! TTK! Esen olun , Esen kalın! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tevhidin aslanları azıcık daha dayanamadınız mı? Ben de üye olup küfür edecektim.
Umarım bizim çabamızla kapanmıştır. Burada adı çıktıktan sonra eminim ziyaretçileri ona katlandı. Tabansızlar bunu görünce hemen ortalıktan yok oldu. Fazla uzun sürmez gene yayına başlarlar tahmin ediyorum.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
Evet site kapanmış,bu konda emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
İşte tanrının kırbacı indi tepelerine tanrımıza hamdolsun.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
pkk karşıtı çok güzel bildiğim bir site var.Eğer bir gözatmak isterseniz "www.ibneyiz.biz".
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Her ortamda, her koşulda , her zaman arapçılığa ve batıcılığa karşı kültür savaşımıza devam! Yaşasın Büyük Türk Milleti!
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sanırım sadece forum sayfası "teknik bir arıza" vermiş. Yani Bilişim Suçları sitesine yapılan şikayet neticesinde kapanmamış. Çünkü bildiğim kadarıyla bilişim suçuyla kapanabilmesi için;
1 - Mahkeme tarafından suçlu unsur bulunduğu tespit edilmiş olması, 2- Mahkeme tarafından kapatılma emri verilmiş olması gerekiyor. Aynen Youtube veya diğer maheme kararı ile kapatılmış siteler gibi. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bizim bu olaya müdahalemizden sonra böyle bir şeyin ortaya çıkması bu siteyi bizim kapattırdığımızın ispatıdır yeniden açsalar neolacak hepimiz o siteyi biliyoruz gene saldırız :) ama önemli olan siteyi kapatırmak değildir önemli olan bunlara gerçek dünyada gereken dersi vermektir ve oda olacak birgün.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ne yazıkki site açık şu an. Bu işlerden anlasam dağıtırdım o siteyi.
"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş." Bir arap atasözü derki : Vahidun Karamani elfun yemani |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Kahrolsun çapulcu sürüsü.Kandaşlarım bunlara göz açtırmayalım eğer site açılırsa hep beraber üye olup gereken dersi verelim şunlara.
YAŞASIN ULU TÜRK IRKI |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
O zaman vatana ,millete hayırlı olsun Kül-Tigin atamızında dediği gibi Tanrı Türkü Koruyacaktır.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
|
bu sitenin içeriği neydi acaba öğrenebilirmiyim merak ettim bu arada be nburak aranıza yeni katıldım şans eseri buldum siteyi
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Alıntı:
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ne kadar duyarlı olduğumuzu bir kez daha göstermiş oldunuz. Ben siteyi bilmediğim için ve fazla zamanım olmadığı için onlara gereken dersi veremedim, ama siz elinizden geleni yaptınız ve hadlerini kısa bir süre için olsa da bildirdiniz.
Aslında önemli olan bu tür sitelerin kapanması değildir. Bu tür ümmet piçleri bilinçaltlarındaki tüm pislikleri açığa vurmak için her zaman fırsat kollayacaktır. O yüzden bu düşünceler ortadan kaldırılmadığı sürece bu tür şeylerle karşılaşmamız olasıdır. İslam başlı başına bir ideolojidir ve onun peşinden giden ümmet piçleri gereken cevabı alacaktır.
|
![]() |
| Etiketler |
| atsızcılar! , tebrikler |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|