Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.07.2007, 09:52   #1 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 57
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
TEHLIKENIN FARKINDAMIYIZ

Önümüzdeki pazar genel secimler yapilacak kamuoyunda cesitlli cesitli anketler dolasiyor fakat akp nin 1. sirada secimleri tamamlayacagi cogunlugu elde edemiyecegi dtp nin de 32-33 dolayinda mv ile mecliste yerini alacagi görüsü hakim ,böyle bir durumda akp 240-245 arasi mv li alir dtp de 30 un üstünde mv sokarsa meclise tehlike kapiya vurdu demektir , dtp genelbaskani olasi bir hükümette yer almayacaklarini ( Türk milletinin tepkisinden cekiniyor olabilirler ) fakat gerek duyuldugu takdirde ön kosulsuz akp azinlik hükümetine destek verecegini acikladi, bugün mecliste dtp gibi kürt fasistligi yapan bir parti yok ken bile akp nin kürtcü politika izledigini görüyoruz yarin göbekten dtp ye bagli akp bugün bunu yaparsa yarin dtp nin dayatmasiyla neler yapmaz ki bence bu büyük bir tehlikedir ve oy atacak arkadaslarimiz oylarini dikkatli kullanmalidir ben oy kullanmiyacagim yada bos oy atacagim diyenler bilsin ki her atilan bos ve kullanilmayan oy akp ve dtp nin hanesine bir arti puan yazar secim sonunda böyle bir tablo olusursa Türk milleti nin ve yüce türk ordusu nun tepkisi ne olur onuda cok merak ediyorum gönül arzu eder ki böyle bir tablo hic olusmasin.
karahilal28 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 10:03   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 47
Geçen seçimlerde sağ görüşlü partilerin oyları AKP'ye gitmişti. Bu seçimlerde DP ve MHP iyi bir çıkış yakaladı ve CHP ile DSP birlikte seçimlere katılıyor. Cumhuriyet mitinglerini gördük. Ulusalcıda olsa Kanaltürk çok iyi çağrılar yaptı.

AKP malesef yine meclise girecekler ama ben AKP'nin mecliste bu kadar etkili olabilecek kadar milletvekili toplayacagına inanmıyorum.

Bilinçli oy kullanmamız gerekiyor.

Umarım yine sandıklar değiştirilmez çünkü ben AKP'nin normal bir seçimle bu kadar oy toplayarak başa geldiğine ilk günden itibaren inanmıyorum.

Ayrıca namusları için cinayet işleyenler bu seçimde de bir kilo kömüre yada bir çeyrek altına namuslarını satmazlar.
Tomris24 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 12:46   #3 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 9
Bence CHP-MHP ortaklığı kaçınılmaz gözüküyor.
Şu an ikisi de tek başına iktidarız dese de bunlar boş sözler.

AKP-DTP-girebilirse de DP, bu üçü kesinlikle birleşecektir. CHP-MHP-girebilirse GP ortaklığı ise bunun karşısında olacaktır.
Sonuçta kötünün iyisini seçmiş olacağız bu seçimlerde.
demirci72 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 12:53   #4 (İleti Bağlantısı)

SANCAR1 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 82
Ne günlere kaldık ey Gazi hünkar, KATIR mühürdar oldu, EŞEK defterdar...sözü aklıma geliyor her zaman bu tarz haberleri duydukça ... Yüce Yurdumda zirveye oynayanlara bakın kafayı yememek elde değil...CHP-MHP koalisyonu gerçekleşmezse ülkeyi çok güzel günler beklemiyor
SANCAR1 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 13:05   #5 (İleti Bağlantısı)
Kemal'in Askeri

KemalisTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 15
Biz tehlikenin farkındayız bakalım CHP farkında mı?Deniz Baykal Çankaya'da türbana "Evet" diyor
KemalisTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 16:46   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

TÜRKÇÜKURT adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 18
Şuan için en iyi gözüken CHP-MHP koalisyonudur
TÜRKÇÜKURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 03:55   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 28
Neden bizim ilkelerimizde bir parti yok!
akepenin önünü kesebilmek için oy verilebilecek iki parti kalıyor. chp-mhp
ama ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, fikriniz nedir kandaşlarım?
televizyonda konuşup duruyor, %40'ın üstündeyiz diye? gece gece gördüm ya günüm heder oldu!

Konu Açina tarafından (17.07.2007 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir..
Açina Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 07:57   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BİLGEKURT adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 121
Ümmetçi bir zihniyete sahip olan AKP iktidarı altında TÜRK kimliği değil, Kürt kimliği, Çerkez kimliği, Laz kimliği makbuldür. Bugün AKP "TÜRK'üm demeyi yasaklamaktadır. Yarın ise TÜRK olmayı yasaklıyacaktır. Göreceksiniz, nüfus cüzdanlarında etnik kökene ilişkin bir bölüm de eklenecektir. Ve yazılacak seçenekler içinde Kürt olacak, Çerkez olacak; ama TÜRK olmayacaktır. AKP iktidarı Türkiye'yi karanlığa sürüklemektedir.
TTKvY
Senin İl'ini, Töreni
Kim bozabilir....?
BİLGE KAĞAN
BİLGEKURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 09:57   #9 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 57
Alıntı:
BİLGEKURT adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ümmetçi bir zihniyete sahip olan AKP iktidarı altında TÜRK kimliği değil, Kürt kimliği, Çerkez kimliği, Laz kimliği makbuldür. Bugün AKP "TÜRK'üm demeyi yasaklamaktadır. Yarın ise TÜRK olmayı yasaklıyacaktır. Göreceksiniz, nüfus cüzdanlarında etnik kökene ilişkin bir bölüm de eklenecektir. Ve yazılacak seçenekler içinde Kürt olacak, Çerkez olacak; ama TÜRK olmayacaktır. AKP iktidarı Türkiye'yi karanlığa sürüklemektedir.
TTKvY
Nüfus cüzdanina etnik kökene iliskin bölüm eklenmesi elbette güzel olur tabi Türk ibaraesininde unutulmamasi sartiyla ama sanmiyorum ne simdiki yönetimin nede bundan sonraki yönetimlerin böyle bir sey e kalkisacagini etnik kökene iliskin bilgi eklenirse kimin ne oldugu cikar ortaya bu da mevcut iktidarlarin isine gelmez o zaman devleti yönetenlerin türk olmadiklari da ortaya cikar .
karahilal28 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 10:48   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Atahan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 18
Geçen seneye akdar chp-mhp birbirine bu kadar yakınlaşacak deseler inanmazdım.Bu yakınlaşma milletimizin zoru durumda olmasından vazife çıkarmak mıdır,yoksa iki partinin de birbirinden farkının olmamasından mı kaynaklanmaktadır,bilmiyorum.akp 370 milletvekilinden 270'lere indirilirse büyük başarıdır.ayrıca meydanlarda ve afişlerde tek devlet,tek dil söylemiyle dolanan akp,nasıl olur da dtp'nin desteğini kabul eder aklım almıyor.bu kadar mı takiyeci olurlar?

Türklüğün nüfus cüzdanımızdan çıkarılma olayına gelince...Münasip yerleri yemez bence?insanları iyice uyuşturup hissizleştirdiler ama bu kadar tepkisiz değilizdir,inanmıyorum...

Seçimlerde de akp,chp,mhp barajı geçmesi kesin olan partiler diyorsak dördüncü partiyi meclise sokmayı hedeflemeliyiz.Böylece akp'nin milletvekili sayısı düşecektir.chp ve mhp'nin de düşecektir ama kaybedilen milletvekilleri akp'nin olmasında hangi partiye giderse gitsin farketmez ki..
Atahan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 15:08   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 154
TSK yazalım pusulaya!!! Şaka makada Akp belki oy oranını yükseltecektir fakat vekil sayısı düşecektir. Bu sebeple herşeyi o kadar kolay yapamaz yeni mecliste.
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
farkindamiyiz , tehlikenin

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler