![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TEK CATI ALTINDA
Selam kardeşlerim
Dün akşam bir kere daha izlediğim hero(kahraman) filminden bahsedeceğim bu filim amerikada takriben 5 yıl yasaklanmış bir filim,tabi bunun nedenini en iyi amerika bilir.ama en azından bizim bir fikir yürütmemize engel değil hero filmi bildiğiniz gibi çin de gecmekte,filimin konusu 6 parcaya ayrılmış cinde o zamanın büyük hükümdarına yapılan süikast girişimlerini konu almakta filmin cok içine girmeden ,en sonunda dahi hükümdara süikast için yaklaşabilen elinde öldürme imkanı varken hükümdarını öldürmeyen bunun nedenini TEK CATI ALTINDA ile ifade edilen birlik ve bütünlüğe atıfta bulunularak süikastan vazgecen ve canını dahi bu ideale veren bir şüikastcıyı anlatıyor bunları niyemi yazdım çinin bir filminde dahi birlik olmasına tahammül edemiyen ülkeleri boylara, etnik guruplara, mezheplere ayırmaya calışıp dünya kırallığıda önünde hiç bir engel görmek istemeyen büyük şeytan amerika için yazdım aslına bakarsanız bu filim cok önemli bir ülkenin neden bir ve bütün olması gerektiğini şahsi egolara ve boylara ayrılmanın ne kadar anlamsız olduğunu cok acık bir şekilde anlatıyor onun için bende diyorumki TÜRK MİLLETİ DE TEK CATI ALTINDA TIPKI ATALARIMIZ GİBİ |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayın Sarıkamış,
Abd'nin ne olduğunu hainler ve kozmolit benliksizler dışında herkes çok iyi bilmektedir. Fakat, Çin'in de emperyalist bir ülke olduğunu gözden kaçırmayınız. Bugün, Doğu Türkitan adlı Türk yurdunu işgal etmiş olanlar ve 70 milyonluk nüfusa sahip olan Uygur Türklerini soykırıma tabi tutup, asimile etmeye çalışanlar da, fare suratlı Mao'nun kızıl Çin'idir. O yüzden, örnek verirken, ezeli ve ebedi düşmanımız olan Çin'in bütünlüğün savunuyormuş gibi bir ileti vermeyin. İkincisi, biz kimleri boylara göre ayırıyor muşuz? Kürt denen aşağılık insan müsveddelerini mi, yoksa ümmetçi Osmanlı'nın bugünkü sürümleri olan, kanları veya ruhları bozuk, kürt ve sünni etnik savunucuları olan ülkücüleri mi kastediyorsunuz?
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
efendim benim için önemli olan, ortada bir filim var bu filim benimde düşlerimi süsleyen tek catı altınada(TURAN) fikrini beynimde canlandırması gerisi benim için hep teferruattır.
ne çini ne kürdü ne bilmen nesi onları hep başka hayal ettim TEK CATI ALTINDA YANİ TURANDA |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|