![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tekrar aranizdayim
uzun bir ayriliktan sonra tekrar aranizdayim gercek TÜRKCÜLER.
malesef bu yalan dünyada basima son aylarda her türlü bela geldi. önce zenci köpekler sonra kürt picleriyle sorunlar yasadim. ama gene dim dik ayaktayim. Cagatay abi ben sonuna kadar senin yanindayim, bundan emin ol. e-posta adresim hacklendigi icin bazi Türkcü arkadaslarima ulasamadim. tekrar araniza katildigim icin son derece mutluyum. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
ESENLIKLER KANDASIM ARAMIZA VE BOZKURTLAR ODASINA
HOS GELDIN,, NE MUTLU TURKUM DIYENE,, TURK IRKI SAGOLSUN,,
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Aramiza yeniden hosgelin irkdasim.Sende gercek bir Türkcü oldugun icin buradasin.En kisa zamanda paltalk'daki odamiza bekliyoruz. Esen kal
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Seni tekrar aramizda gormek guzel kandasim hosgeldin ve gecmis olsun.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Can kardeşim Demir,
Seni tekrar aramızda görmek beni çok mutlu etti. Zenci köpeklerle uğraştığını duydum. Sonunda yine birlikteyiz. Bir Bozkurt olarak, yeni yuvana hoş geldin. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aranizdayim , tekrar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|