![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tercüman'dan Çok Yerinde Takdire Şayan Bir Başlık: İçimizdeki Hainler Ümmetçiler
Tercüman gazetesi, Çankaya Köşkü'ndeki Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonunda, türbanlıların yoğun olduğu bir kare fotoğrafı büyük olarak manşetine taşıdı. Manşette "Affet Atam" yazarken spotta "içimizdeki hainler ümmetçilerdir" vurgusu yapıldı.
İşte Abd Kölesi Hükümetin Yalakası Olmayan Tercüman Gazetesinin Takdire Şayan O Manşeti: ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Resimdeki yer Çankaya Köşkü'nden çok Suudi Arabistan'ın zengin şeyhlerinden birinin sarayına benziyor.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu hangi Tercüman?
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kaç tane Tercüman var? Ulusalcı yayın yapan Tercüman gazetesi. Karamehmet grubunun...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu fotograf tam rezilligin bir ornegi gibi bana geldi.Utanc verici bir durum ulkemizin anayasal hukuguna karsi.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İstenilene yavaş yavaş yaklaşıyorlar dikkat edin önceden eşsiz katılıyorlardı.
Artık çekinmiyorlar |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eskiden başka Tercüman'da vardı galiba yumurta Mehmet Ali'nin di Ilıcakların Tercümanı diye. Karametmet grubundan ayırmak için öyle bir isim seçmişlerdi. Şuandada Bugün olarak devam ediyordu galiba..
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Acı bir kare...
Bir arap devleti görüntüsü çizmeye hızlı adımlarla yükseliyoruz!
Ülküler kanla, fedakârlıkla, kahramanlıkla beslenir. Bir millet, ülküsüne varmak için ırmaklar gibi kan akıtır, yığınlarla can harcar. Ülkülere kanla, kılıçla, dövüşle, millî kinle varılır. Ülkü çelik yürekler, demir bilekler, sarsılmaz irâdeler, yüksek ahlâklar ister. Ülkü bir dindir. Kahramanlar ve şehitler ister. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Tiksindirici bir fotoğraf, kesinlikle... Arap Kürt İslam sentezi almış başını gidiyor. Lanet olsun.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Geçenlerde Suriye Devlet Başkanı Ülkemize geldiğinde,O'nun eşi ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın eşi yanyana geldi ve bir an şaşırdım
Artık yavaş yavaş ta değil,gayet hızlı şekilde Ülkemizin tüm önemli makamlarını ele geçiriyorlar ve elimizden birşey gelmiyor,gelmiyor..........Ne zaman uyanacak benim asil Milletim? |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
20-30 yıl önceki fotoğraflarına bakınca genç kızların, kadınların, erkeklerin giyim kuşamı ne kadar modern. daha ileri gideceğimize geri gidiyoruz. işte siyasal islam ve geldiği son nokta.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
![]() Arap dine takılıp kalmıyor; kendini geliştirmek ve çağdaşlaşmak için uğraşıyor. Muhammed'in soyuna mensup olan, yani "Seyyide" olan Rania türban falan takmıyor, yukarıda görüldüğü gibi geziyor ama arap aleminden herhangi bir eleştiri aldığı yok. Türk ise geriye doğru gidiyor ve araptan çok arapçı hâle geliyor. Ne acıdır ki, arabın kurtulmaya çalıştığı sistemi Türk sahiplenmek istiyor. Din olayını komünizme benzetiyorum. Komünizm, kendisini icad eden yahudileri ve rusları değil; sonradan komünist olan diğer milletleri vurdu. İslam da kendisini icad eden arabı değil, sonradan müslüman olan Türk'ü vuruyor. |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Utanc tablosundan baska birsey degil..!
|