![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Tolon Paşa'dan mesaj var !
Alıntı:
Tanrı Türkü Koruyacaktır .
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Paşam;ne acıdırki, kapınızda it olamayacak soysuzlar tarafından bir operasyona tabii tutulmuş bulunmaktasınız.Bu operasyon size değil bütün Türk milletine yapımıştır,bundan muratta yüce Türk'ü korkutup sindirmektir.Tarih bunun olamayacağının örnekleriyle doludur.Gün gelecek bu soysuzlarda kinimizin şiddetinden geberirken bunu öğrenecekler!...
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Tanrı'nın laneti üzerinize olsun.pkk itlerini bile B tipine yollarlarken bu vatana yıllarca emeği geçmiş paşalarımızı terörist diye nitelendirdikleri yetmiyormuş gibi bir de F tipine yolluyorlar bir üzüldüğüm noktada TSK nın daha doğrusu Büyükanıt paşanın gerekli alakayı göstermeyip yayınladığı bildirgede silah arkadaşlarından gözaltına alınan bazı şahıslar diye bahsetmesi olmuştur..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bugün pkklı kırolar bile f tipi cezaevine konmazken, Tolon Paşa gibi bir insanı sırf vatanını sevdiği için, Atatürk devrimlerine sahip çıktığı için tutuklayarak bir hücreye hapsetmeleri kabul edilemez, düşündükçe sinirim bozuluyor. Bunu gerçekleştiren fettoşun soysuz devşirmeleri er geç hesap verecek...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Belki ileride (sadece tahmin) bu soysuzlar imralıdaki şerefsizi bile fikir suçlusu diye ipini çözüp salmaya çalışır ama Türkçü büyüklerimizi ellerinden geldiğince içeride tutmaya çalışacaklarına eminim.
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ne diyor Gökalp Hoca?
"Her bugüne, var bir yarın..." Başka yorum yapmıyorum. |
|
|
|