![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TRAKYA'da kürt istilasının boyutları
Çerkezköy, Çorlu, Silivri gibi sanayi bölgelerinde neredeyse her 5 kişiden biri kürt olmuş. Lülerburgaz, Tekirdağ, Edirne gibi merkezlerde hızla artıyorlar. Trakya'da kürdün bulunmadığı kasaba kalmamış. Hatta bazı beldelerde muhtarlıkları, belediyeyi bile ele geçirmişler. Aşağıdaki yazıyı bir forum sayfasından aldım. Hayli düşündürücü bir yazı.
''Kırklarelide doğdum, çocukluğumu, geçliğimi yaşadım ama ayrı düştüm. İşim gereği Tekirdağ Çerkezköyde yaşıyorum.15-20 günde bir ailemi ziyaret için Kırklareline gidiyorum ve Trakyada yaşadığımı o zaman farkediyorum. Bu demektir ki Kırklareli henüz elden gitmedi ama büyük bir tehdit altında. Fabrikada çalışıyorum ve çalışaların çok azı Trakyalı. Genelde Kars ağırlıklı olmakla birlikte doğu illerinden göç edenlerden. Aralarında Kafkas kökenli olmakla birlikte %90'ı Kürt kimliğini ön planda tutmakta. Kürt milliyetçiliği o kadar sıradan bir hal almaya başladı ki bunun en belirgin örneği Karaağaç beldesi. Son belediye seçimleri üç aday arasında çekişmeye sahne oldu.Üç adayda Kars göçmeni. Buraya kadar sorun yok. Kazanan adayın listesinde Trakyalı olması birçok Karslıyı hırçınlaştırdı ve olaylar çıktı(Yönetimin alt kademelerinde dahi Trakyalı istemiyorlar). Olayların yatışması uzun zaman aldı ama yenilerine gebe. Karaağaç beldesi Tekirdağdaki Kürtlerin kazanılmış bölgesi. Dolayısıyla doğudaki terörü buraya taşıdıkları olaylarla müspet. Çerkeköy Organize Emlak Konutlaındaki 2 kişinin ölümü 3 kişinin yaralanması (Kullanılan silahlar Keleş tabir edilen AK-47).28/11/2007 Karaağaçın önde gelen esnaflarına karşı (Karaağaçın yerlisi ve Trakyalı) haraç ve tehtit olayları ki 3 kişi yarlanması.Bu olay üzerine Karslı Kürtlerin yorumu ise bu esnafların Karaağaçı terketmezlerse hayatta kalamayacakları. Daha niceleri. Bu olaylar önemli olduğu için yazdım ufak tefek olanları yazmıyorum ki sayfa ve zaman sorunu.'' |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
...... sürüsü gibi yayılıyorlar
YÖNETİCİ NOTU: KÜFÜR YOK... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sakasi yok,
Güneydogu'da 20-30 senede Türkiye'de cogunluk olacaklar. Ama millet korkunc dis biledi , hele Trakya'da, özellikle Gelibolu cevresine cok gitmis birisi olarak söyleyeyim, en kücük köye kadar millet bunlari izliyor ... YÖNETİCİ NOTU : OTAĞ KURALLARINA UYUN |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kontrolüz güç hiç bir işe yaramaz.Halkımızın diş bilemesi,halkımızın nefreti halkımızın cesareti tek yürek tek yumruk olup,kafalarda patlamadıkça akan kanlarla ancak adımızı yazarız, oysa ki biz hem adımız hem imzamızı hemde destanımızı yazıcaz.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
bizim millette sadece bunları izliyor. belli olmaz ama, Trakyada belki yeni bir 1934 ayaklanması başlar. |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben Tekirdağ'da oturuyom ve de Trakyalıyım buralarda çingene de var pomak da ama onların nüfusu çoğunluk değil kürtlerin buraya gelmesine biz de karşıyız çünkü bu çoğaldıkça........... çoğalıyor ama 1989'da bulgaristan'dan buraya göç eden Türk'ler Trakya'ya zenginlikler kattılar ama ne yazık'ki birlik yok bizim burda mesela bulgaristan göçmenlerine macır buranın yerlilerinede gacal derler vede bir birlerini sevmezler hal böyle oluncada kürt .........buralara gelir ama genede biz daha ölmedik! tamam bu ülkede kürt var ama TÜRK'te var gerekirse hepimiz Hasan Tahsin oluruz!
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu başlık altındaki çoğu iletiler yöneticiler tarafından düzeltilmiştir. Otağ kurallarına herkesin uymasını talep ediyoruz, her iletiyi düzenlemek zorunda olmadığımızı söylemek isterim, ancak otağımıza ve sizlere yönelik gelebilecek herhangi bir zararı istemediğimiz için düzeltiyoruz. Bu yüzden üyelerimizden bu konuda duyarlılık istiyoruz.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
2 gün önce Çorlu'ya gittim. kırolar sokakta kıroca böğürmekten hiç çekinmiyorlar. Giyinişleri, hal ve hareketleri maymunlardan farksız. Eski beldediye başkanları göç eden kıroları geri gönderme girişiminde bulunduysada yeni gelen arapkürt partisinin belediye başkanları bu bakterilere kucak açmış durumda.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kötü haberler duyuyorum.
Hükümet istanbulu rahatlatmak ve Trakyadaki CHP egemenliğini yıkmak için istanbuldan taşan kürt nüfusunu Trakyaya yöneltme taktikleri uyguluyormuş. Trakyanın merkezi sayılan Hayrabolu, Malkara, Kırklareli gibi kentlere organize sanayi bölgeleri kurarak, her kente en az 30bin işçi gönderecekmiş. Bu kentlerin nüfusunun 50 bini bulmadığını düşünürseniz 30bin rakamının büyüklüğü ortaya çıkacaktır. Ayrıca Çorlu ve Çerkezköyle kıyasla nispeten daha temiz sayılan Tekirdağ'a da İstanbuldan yeni işçi istihdamı gönderilecekmiş. Amaçları nüfus olarak direnen son Türk kalelerinide düşürmek. Her yeri Adana, her yeri Mersin yapmak istiyorlar. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kürtlerin istilası bir iki yerle kalsa iyi. Geçen sene yavru vatanda üniversitedeyken tanık oldum, Otağ Yöneticilerimizden KKTC'de olan vardı o da bilir, özellikle DoğuAkdeniz ve YakınDoğu'da çok büyük kavgalar oluyordu. Her ne kadar genel ülküsü ve gidişatını beğenmesem de, MHP orada Türk'leri savunuyordu. Hatta 2-3 yıl önce yapılan Bahar şenlikleri PKK-MHP kavgaları yüzünden yapılmaz oldu. Benim sınıfımdaki kızların bir kısmı, kürt oda arkadaşlarının tehditlerine maruz kalıyordu, ve Yurt yöneticileri de seslerini çıkaramıyordu. Bu konuda şuanki durum hakkında da Otağ yöneticimizden bir yorum bekliyorum. Umarım durum Türkler adına iyileşmiştir.
Tanrı Türk'ü korusun.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yanlizca kurtlermi birde slavdan donme pomak devsirmeleri var.
Edirne ---İpsala ------Esetçe Beldesi ------Aliçopehlivan (Koyunyeri) ------Kocahıdır ------Karpuzlu ---Keşan ------Suluca ------Lalacık ---Meriç ------Kavaklı ------Köprü Beldesi ---Uzunköprü ------Hasanpınar ------Yağmurca ------Sipahi ------Kurtbey --------------Kirklareli Evrencik Yenice Soğucak Doğanca Küçükyayla Kömürköy Poyralı Kırklareli-Demirköy'e Bağlı Armutveren (Paspala) Köyü, Şükrüpaşa (Mikroşova) Köyü... Sarpdere köyü ayrıca Hediye ve Armağan köylerinin de yarısı pomak olduğu biliniyor. uzunköprü - Babaeski / BÜYÜKMANDIRA izmir yukarıkızılca :manisadaki spil dağındaki köylerin büyük çoğunluğu aynı zamanda son nesil hariç pomakça bilinmekte ve konuşulmaktadır.
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|