Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.02.2008, 17:46   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 30
KURT BEY Rss Beslemesi
Transeksüel Bülent:“Oğlumu askere göndermezdim.”

Türkiye kara harekatında verdiği 15 şehidine ağlarken canlı yayınlanan Popstar Alaturka isimli televizyon programında ilginç diyaloglar yaşandı. Programda söz alan Bülent Ersoy, harekatla ilgili tartışma yaratacak sözler sarfetti.

“Tamam vatan bölünmez, bilmem ne olmaz ama göz göre göre de bu çocukları bütün analar doğursun, toprağa versinler. Bu mu yani?” diyerek tansiyonu yükselten Bülent Ersoy’un bu sözlerinin izleyicilerin bir kısmından alkış alması şaşkınlık yarattı.

Sözlerini “Bir çocuğun ne demek olduğunu ben sizler gibi bilemem. Ben anne değilim, olamayacağım da. Ama insan olarak o anaların yüreğinin nasıl cayır cayır yandığını ben anlayamam ama anneler anlar..Başkalarının savaşı için doğurduğum çocuğu toprağa veremem..“Şehitler ölmez vatan bölünmez” hep aynı klişe laflar.. Göre göre bu çocukları bütün analar doğursun, toprağa versinler. Bu mu yani.."
KURT BEY adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 25.02.2008, 17:47   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Selçuk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 10
Selçuk Rss Beslemesi
Dikkate alınması bile yersiz.
Kendisi aslanlar gibi askerlik yaptı zaten , eğer doğurganlık özelliği olsaydı sanırım ondan doğan da aslanlar gibi askerlik görevini yapacaktı.
Tabi ki aslanlık derecelendirmeleri nedir bu tür insanların bilemem!!?
Alt 25.02.2008, 17:51   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 390
GÜLER TÜRK Rss Beslemesi
Çok lazımdı. Türk ordusu onun doğurduğuna kalmadı. Bu haber dünde otağa eklenmişti ve silinmişti. Türkçülükle, milli duyguyla ilgisi olmayan cinsiyeti meçhul yaratık bizim nasıl muhattabımız nasıl olur?
Alt 25.02.2008, 17:56   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 411
Tonyukuk19 Rss Beslemesi
Arkadaşlar lütfen bu tür magazin kokan başlıklar açılmasın, gereksiz olduğu kadar, söz konusu kişilere hakaretler oluyor. Bu yüzden bu konuyu kapatıyorum....
Tonyukuk19 adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler