Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.12.2006, 14:39   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TANHAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 156
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
TRT1 PROGRAM YAPIMCISI BANU AVAR ORHAN PAMUK'UN VE AVRUPALILARIN KUYRUĞUNA BASTI

İLETİŞİM ARAÇLARININ KÜRESEL SOYGUNCULARIN DENETİMİNE GEÇTİĞİNDEN BUYANA TÜRKİYEDEKİ %40 LIK KESİM NERDEYSE TELEVİZYON İZLEMİYORDU. FAKAT "SINIRLAR ARASINDA" İSİMLİ BELGESEL NİTELİKLİ HABER PROGRAMI TRT'DE ÇIKMAYA BAŞLADIĞINDAN BERİ; O TELEVİZYON KANALLARINI TOPLUMUN BEYNİNİ UYUŞTURMAK AMACI TAŞIDIĞINA İNANAN KESİM YENİDEN TELEVİZYONLARINI AÇMAYA BAŞLADILAR.

FAKAT, İSVEÇ'LE İLGİLİ PROGRAMIN YANİ İSVEÇ'İN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARTMANIN ARDINDAN BU ÇÜRÜMÜŞ BEYİNLER VE ONLARIN YERLİ UŞAKLARI YÜZÜNDEN YAYINDAN KALKAN PROGRAM, BİZLERİN TEKRAR BAZI GERÇEKLERİ GÖRMESİNİ SAĞLADI.

ASLINDA BU GÜÇLER İŞLERİNE GELMEYEN FAALİYETLERİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORLARDI. FAKAT BU SEFER ÖYLE YAPMADILAR. TÜRKİYEYİ UYANDIRMAK İSTEYEN VE BİRİLERİNİN DÜNYADA ÇEVRİLEN DOLAPLARI GÜN IŞINA ÇIKARMALARINDAN RAHATSIZ OLUP HİDDETLENEN BU GÜÇLER YERLİ UŞAKLARINI DEVREYE SOKUP PROGRAMI YASAKLADILAR.

İKİ ÜÇ ÇAPULCU BİZİM HAKKIMIZDA ATIP TUTARKEN ONLAR İÇİN DEMOKRASİ VE FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ DİYE BAS BAĞIRAN AVRUPA, ŞİMDİ KENDİ HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE BİLE TAHAMMÜL EDEMİYOR. ORHAN YAMUK'U ALIP ALLI BALLI BESLEYİP TÜRKİYE HAKKINDA OLUR OLMAZ SÖZLER SÖYLENMESİNE İZİN VERİLİRKEN İYİ AMA KENDİLERİ HAKKINDA OLUMSUZ SÖZLERE HAYIR. BU NEDİR ÇİFTE STANDARDIN TA KENDİSİDİR.

BU TÜRKİYE İÇİN BİR UTANÇTIR. AĞZINDAN SOYKIRIM KOKUSU GEÇMEMİŞ AVRUPA KENDİ GEÇMİŞİNİ GİZLEME KONUSUNDA BÜYÜK TİTİZLİK GÖSTERİRKEN TÜRKLER HAKKINDA OLMAYAN İDDEALARI BİLE SÖYLEMEK MODA HALİNE GELMİŞTİR. KÜRTLERİN VE ERMENİLERİN İSVEÇLE NE ALAKASI VARDA BU KADAR DESTEK OLUYOR.

SÖZÜN ÖZÜ; SÜRÜNGEN HAÇLILARIN NE MAL OLDUKLARINI BİZLERE TEKRAR GÖSTERDİĞİ İÇİN BEN BANU AVAR'I KUTLUYORUM. BU PROGRAMI YASAKLAYIP DA, ETNİK DÖKÜNTÜLERİN PROGRAMLARINA VE YAYINLARINA İZİN VEREREK RESMİ PROPAGANDA YAPMALARINA GÖZ YUMANLARA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.

1-

2-
=

3-

4-

5-
TANHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.12.2006, 18:02   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,180
Bu program yayınlanırken başka bir işle meşgul olduğum için, programı sadece dinleme fırsatım oldu. Trt'yi açmadan önce CNN Hain'i izlemiştim. Sınırlar Arasında adlı programda, İsveç'in topa tutulmasını ve İsveç'in önde gelen birkaç kişisine Banu Avar'ın yönelttiği, İsveç'in Laponlara ve çingenelere yaptığı soykırımla ilgili soruyu duyunca kulaklarıma inanamadım ve "Cnn Hain kanalının böyle bir yayın yapması çok ilginç" diye düşünürken, televizyona baktığımda TRT kanalına geçtiğimi hatırladım ve o anda, ne varsa yine TRT'de var diye düşündüm.

Banu Avar Hanım'a da tüm Türkçüler destek vermeli ve Akp'li Trt genel müdürünü ve ilgili mercileri protesto etmeliler.

Ben kendi adıma gerekeni yaptım.

Banu Avar'a gönderdiğim e-posta:

Saygıdeğer Avar Hanımefendi,

Sınırlar Arasında adlı programınızda, Türklüğü savunan ve biz Türklere demokrasi ve insan hakları dersi vermeye kalkan soykırımcı ve vahşi Avrupa'nın, İsveç adlı ülkesi hakkında gerçekleri gösteren yayınınızdan ötürü zatıalilerinizi, www.nihalatsiz.org ve www.atsizcilar.com otağlarındaki tüm Türkçüler adına kutlar ve yayınlarımızla sizi destekleyeceğimizi bildiririz.

Bunun yanında, Türklük düşmanı Akp hükümetinin programınızı yayından kaldırması nedeniyle, Türkçüler olarak çeşitli kitle iletişim araçları vasıtasıyla, gerekli mercileri protesto ettik ve bu protestomuz sürecektir.

Saygılarımla

Banu Avar'ın verdiği cevap:

Alt 19.12.2006, 20:06   #3 (İleti Bağlantısı)
Yörük Boylu Börü Soylu

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 505
BANU AVAR'I LİNÇ ETMEK İÇİN HEDEF GÖSTERENLERDEN BİRİ DE YAVUZ BAYDAR DENEN VATANDAŞ. BAKIN HAKKINDA İNTERNET HABER'DE NELER YAZILMIŞ:

"İsveç’i mercek altına alan “Sınırlar Arasında” adlı programı, “Abuk subuk ipe sapa gelmez yalanlar... Skandal... Rezalet... Utanç verici...” olarak nitelendiren, “Dışişleri Bakanlığı’nı bu rezaleti incelemeye çağırıyorum. TCK 216’ya kadar gider ucu” diyerek programı sunan Banu Avar’ı jurnalleyen Sabah gazetesi ombudsmanı Yavuz Baydar’ın İsveç’le sıkı bağları olduğu ortaya çıktı.

“İsveç vatandaşı mısınız?” sorusunu, “Özel bilgim. Sizinle paylaşmak istemiyorum” diye cevaplayan Baydar, uzun yıllar İsveç’te kaldı. Liseyi Eskişehir’de tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için İsveç’e yerleşen Baydar, Stockholm Üniversitesi Bilgi İşlem Fakültesi Sibernetik ve Enformatik bölümünden mezun oldu. Baydar, İsveç Radyo - Televizyon Kurumu’nda görev yaptı."
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.12.2006, 20:23   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,180
Bu hain, İsveç vatandaşıymış. Ben bunun için Sabah Gazetesi'ni hem telefonla aradım hem de e-postayla protesto ettim. Bu tip olaylarda tepki vermeyip susanlar kendilerini Türkçü diye kandırmasınlar. Çünkü onlar Türkçü falan değil, Türkçülüğe özenmiş uğraşı Türkçüsüdürler. Çünkü Türkçü olan bir kişi, Türklüğün lehine çalışan ve hareket eden kişileri kutlar ve destek verir. Çünkü marifet iltifata tabidir. Bunun aksini yapanlara yani Türklüğün aleyhinde çalışıp mesai harcayan kişilere de kinini kusup, meydanın boş olmadığını, soysuzlardan çok soyluların olduğunu gösterir.
Alt 19.12.2006, 22:31   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İlk-Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 84
Kandaşlarım programı direk indirmek isteyenler için bir link buldum..

İsveç'in Nobeli Burdan İndirin

Dosya boyutu:43.7
Süre:41 dakida
İlk-Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.12.2006, 23:31   #6 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

TürkOğuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 739
Bu ülkede, Türk'lüğü kötüleme, terör gruplarına özgürlükçü yaklaşım dahil Türk'lük karşıtı her şeyin adı DEMOKRASİ...

Uyduruk bilim-kurgu romanların içine sinsice kurulmuş Türk'lüğe duyulan öfke, olmayan soykırım teraneleri, azınlıkların haksızlığa uğraması gibi palyaçovari konular nedense sürekli alkış toplamakta... Ödül almakta, reklam yapmakta... E demokratız ya...

Öbür taraftan bir Türk çıkıpta başka milletlerin belgelenmiş soykırımlarından bahsedince, tarihi gerçekleri vurgulayınca birden durum değişiveriyor. Türk hemen susturuluyor, seviyesizlikle suçlanıyor, kenara itiliyor, hangi işle meşgulse işinden bile oluveriyor.

Nerede demokrasi?
- Demokrasi mi? O da ne!
TürkOğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.12.2006, 09:01   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 440
İsveç'in Türk ve Türkiye düşmanlığı yarışmasında ilk sıralarda yer alması yönündeki calışmalarını deşifre eden, Banu Avar da, Türkiye'deki yöneticiler tarafından susturulmaya çalışılıyor. Kısacası susturulmak istenenler listesine Banu Avar da katıldı.

Neden mi? Sığıntıların, Türk milletine hakaret ederek ve Avrupaya yalakalık yaparak paraları cebe attığını kanıtladıda ondan. Bütün Avrupa'nın kirli çamaşırlarını ortaya döktüde ondan. Lağımı andıran pislik yuvası haçlı topluluğu ülkelerinin, vatanına ihanet edenleri nasıl desteklerdiklerini ortaya çıkardıda ondan.. En önemlisi Türk insanına, gelişen ve medeni(!)ülkelerin, Türkiye üzerinde ne gibi dolaplar çevirdiğini gösterdi de ondan. Yani Banu Avar ortadan kocaman bir sis bulutunu kaldırdı ve uyanan devle karşı karşıya gelinmenin acısını yıllarca içinden atamayan haçlılar şimdi aynı tehlikeyi sezerek ve hizmetkarlarını devreye soktular.

Bazı radyo, televizyon ve basın kuruşları efendilerine hizmette gecikmeyip karalama çalışmalarına başladılar. Yalan dolan haberler tutmasa bile tıpkı çamur at izi kalsın mantığıyla sağa sola salyalarını akıttılar. Bu demokrasi nakaratını bol bol tekrarlayan Avrupa'nın, ucu kendilerine dokunduğunda her zaman başvurduğu bir yöntemdir SUSTURMAK!
İsenbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.05.2008, 20:08   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 289
Banu Avar

Konunun gidişhattı kanalTürk ve Tuncay Özkan üzerinde yogunlaşırken gerçek gazetecilerden örnek vermek için konu araştırması yapmaya gerek duydum ama zaten otağ yöneticilerimiz Banu Avar hakkında yeterince olumlu bilgi sunmuşlar kandaşlar Banu Avar programı sınırlar arasında büyük baskı ve yıldırma politikalarına ragmen TRT 2 kanalında devam etmektedir:14 mayıs 2008 çarşamba 22:10 da Singapur:'Uzak Asyada Bir İsrail Modeli' programıyla devam etmektedir duymayan yada gerçekten gazeteci kişiligini kimligini tanımak isteyenlere duyurulur esenlikler.
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
avar , avrupalilarin , banu , basti , kuyruĞuna , orhan , pamuk'un , program , trt1 , ve , yapimcisi

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler