Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 08.03.2008, 15:22   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 4
Şamanist_Türk Rss Beslemesi
TSK cumhuriyetin ve Türklüğün savunucusu mudur?

Esenlikler kandaşlarım.

Son altı yılda ulus-devlet ve asker-millet beraber olma geleneğimizin sulandırıldığı zamanlarda TSK'nın ümmetçi AKP'ye siper olmasını ve Büyükanıt Paşa'nın ve kurmaylarının hükümeti savunur siyasi demeçler vermesini nasıl karşılıyorsunuz?

şahsen uzun zamandır askerin pasifist bir duruma düşmesi ve emekli generallerin televizyonlara çıkıp gördükleri 'eğitim'i hiçe sayarcasına demokrasi,eşitlik gibi lafları ağzından düşürmemesi beni düşünmeye itiyor.sizlerinde yorumlarını bekliyorum.
Şamanist_Türk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 08.03.2008, 15:29   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 406
Tonyukuk19 Rss Beslemesi
Üyeliğiniz iptal edilmiştir..

C. ÜYELİĞİN SONA ERMESİNİ GEREKTİRECEK DURUMLAR

e) Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere devletin kolluk güçleri ile emniyet ve istihbarat kuruluşlarını eleştirmek, mensupları aleyhinde söylemlerde bulunmak.
Tonyukuk19 adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır  
Alt 08.03.2008, 15:32   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrıdağı
İletiler: 395
Tanrıdağı Yolcusu Rss Beslemesi
Alıntı:
Şamanist_Türk´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Esenlikler kandaşlarım.

Son altı yılda ulus-devlet ve asker-millet beraber olma geleneğimizin sulandırıldığı zamanlarda TSK'nın ümmetçi AKP'ye siper olmasını ve Büyükanıt Paşa'nın ve kurmaylarının hükümeti savunur siyasi demeçler vermesini nasıl karşılıyorsunuz?

şahsen uzun zamandır askerin pasifist bir duruma düşmesi ve emekli generallerin televizyonlara çıkıp gördükleri 'eğitim'i hiçe sayarcasına demokrasi,eşitlik gibi lafları ağzından düşürmemesi beni düşünmeye itiyor.sizlerinde yorumlarını bekliyorum.
TSK'dan başka bir kurum varsa Atatürkçü ve laik onu desdekleyelim. Biz göremedik sen gördüysen kurumun ismini ver. Böyle sinsice TSK karşıtlığı yapmayın. Biz ordumuzu biliyoruz ve tanıyoruz, acaba seni ne kadar tanıyoruz?

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler