![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tüm dostlara merhaba ve yaşadığım bir olay
Merhaba herkese.Bu platformu uzun süredir takip eden ve doğrucu fikirlerle kendimi geliştirdiğim bir yer olmuştur.
Geçenlede yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Bir üniversite için kursa gidiyorum ve orada tanıştığım bir Fethullahçı vardı.Tek başına kalıyordu yaşadığım şehirde fetocu olduğunu öğrendiğimde biraz soğudum ama karadenizli olduğunu söyledi,orada ülkesini seven insanların çoğunlukta olduğunu biliyordum.Ben kendi imkanlarımla bunu Anıtkabir'e götürdüm,müzeyi gezdirdim her tablonun anlamını tek tek anlattım,bir müddet beraber takıldık.Daha sonra geçenlerde kursa gittiğimde kara kuru bir çocukla gezdiğini gördüm.Fazla sesimi çıkarmayıp kurstan bir şeyler öğrenmek için konsantre oldum.Ara verildiğinde kantine indim bu ve çocuk yanıma geldiler.Bu tipine gıcık olduğum eleman gelip 'senin memleket nere ğardaş' gibi anlaşılması zor bir cümle kurdu.Orta Asya göçmeni TÜRK üm ben dedim.Benimde anam KÜRT babam KÜRT,kürtoğlu KÜRTÜM LAN falan demeye başladı.O sıra köpürdüm ama sesimi çıkarmadım ama gördüğüm şu manzara fetocuların ne olduğunu anlamama yetti.Bu kürtüm dedikçe bu fetocu tip ona destek verircesine elini sırtına atıyordu falan benimle tanışık olmasına rağmen bu çocuğun arkasında koşmaya başladı. Daha sonra yukarı sınıfa çıktığımda kursu dinlemeyi bırakıp bu KÜRT ün nasıl biri olduğunu anlamak için izledim uzun süre.Etrafına laf atan,insanların arkasından hakaretler eden,sınıfın hocası hakkında binbir türlü ahlaksız sözler sarf eden şerefsizin tekiydi.Tipinin iğrençliği bir yana etrafındaki insanların çoğunun ya fetocu ya da o tarz insanlar olmasıda çok ilgimi çekti. ne fetoşcu ne kürtçü,TEK YOL TÜRKÇÜ olduğunu anladım. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
evt fettoşçuların çogu zaten kürtçüdür.ve kürtlerin tipini bir kenara bırak , zaten kokularından belli olur..fettoş anlayışına sahip olan Türk'ü anıtkabire götürmüşsün ama eşşek hoşaftan ne anlar ki? |
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kürt oğlu kürtüm deyince gömseydinya kafayı kardeşim sende.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ey TÜRK düsmanini tani !
Haklisiniz Irkdaslarim fetoscular ve kürtler hakkinda yazdiklarinizda, Fakat aslinda bu masalari, yabanci usaklarini,bu hainleri yurdumuza salan ve arkalarinda destek olanlar kazinmadikca bu tip tasoranlar Türkün yurdunda sonu gelmeyecektir gercek sorun yahudiler yani israil ogullaridir ! yahudiler ve sermayeleri yeryüzünden kazinmadikca her dönem yeni bir bela olarak karsimiza cikacaklardir birgün araplari kiskirtirlar, bulgarlari yada icte kürtleri, alevileri, ermenileri, komunistleri,seriatcilari kesin ellerinde kürt sorununu bitirirsek yerine sorun olacak baska bi sey üretmekte gec kalmayacaklardir Ey Türk düsmanini tani maskeleri degisik olabilir ama ismi tektir yani yahudiler ve onlara usaklik eden masonlardir siyonizimi dünyadan yok olmadikca dünyanin gözündeki yas silinmeyecektir her zoru basaran Türk bunlarinda elbet celladi olacaktir Tanri Türkü korusun ve Yüceltisin |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenliker
Fetullah yılanı ve salya sümük müritleri ülkemiz ve Laik Cumhuriyetimiz için çok büyük tehlikedir. Bu hainlerin nerede görülürlerse başı ezilmelidir. Bana şuana kadar hiç denk gelmediler. Yada kendilerini fazla belli etmiyorlar. Devletin birçok önemli mevkilerine özellikle akp iktidarında atanan bu pisliklerdir. Geçenlerde yayınlanan bir habere göre 40 küsür ilin valisi fetullahçı imiş. Bu haysiyetsiz hainlerin ele geçiremedikleri tek yer şanlı TSK onuda ele geçirirlerse ABD'nin kendilerine verdiği misyonu tamamlamış olacaklar. Bu açıdan Fethullah bir an önce bertaraf edilmeli ve Fetullahçıların tüm mal varlıklarına el koyulmalıdır. Fethullah'ın okulları,dersaneleri,imam Hatip liseleri,özellikler Işık evleri Laik Cumhuriyette karşı beyinsiz bireyler yetiştirmektedir. Hemen hepside kürtçüdür. Bu sebeplerden dolayı bu şer okulları kapatılıp,yerlerine Atatürkçülük ve Türklük bilinci aşılayan okullar kurulmasının zamanı gelmiştir ve geçmektedir bile. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Ornegin, bir akrabamizla dugunde yan yana oturmustuk. Babam her zamanki gibi konuyu siyasetten acip, Akp'yi yermeye baslamisti. Akrabamiz ise Akp'nin icraatlarini savunarak babami ikna etmeye calismisti. Ben ise fazla muhabbete girmemistim, ta ki bu akrabamiz, fettos'a acidigini soyleyene kadar. Kizlarinin basi acik, kendisi 5 vakit namaz kilan bu Cepni usagi, universite mezunuydu, ancak Tayyip'in apo'dan sayin diyerek bahsettiginin ya da fettos'un Turkiye'yi ele gecirmeye calisan bir k.rtcu oldugunun farkinda degildi. Bir de k.rtlere zorla "Ne mutlu Turk'um diyene" dedirtildigi icin acidigini soyleyince, babam buna hakarete varan sozler soylemeye basladi. Ortalik sakinlesince, bu gerizekali akrabamiza "Sen, hic ben Turk'um diyor musun" diye sordum, o da bana "Ben elbette Turk'um, ancak Turk'um yerine, Islam'im diyorum" dedi. O zaman neden "Bir k.rt'un ben k.rt'um demesini savunuyosun" dedim ve bunun uzerine, suratima mal mal bakip hicbir cevap veremedi. Sonucta boyle gerizekalilarla fazla muhabbete girmemek gerekir, cunku girildigi takdirde kutsallarimiza sovmeye baslarlar ve eger bizler de bunlarin sozde kutsallarina soversek, provokasyoncu ya da kavgaci durumuna duseriz. Bizlerin hedef kitlesi, fettoscular veya diger ummetciler degil, iclerinde Turk'luk sevgisi olan ve safkan Turk soyundan olan vatan evlatlari olmalidir. Esenlikler...
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım öyle bir hareket yapmaması akıllıca. Çünkü liderleri kürt olan fettoşcular da kürtten yana olurlardı.
Tanrı Türk'ü Korusun. O zaten yücedir!
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
kurtoglu, bu söylemleri genelde ülkücüler kullanır. Hedef şaşırtmak ve din kardeşleri kıroları korumak için olan biten bütün suçu Yahudilere ya da Masonlara atarlar. Dünyandaki göz yaşı dinmeyecektir ifadenizde de sanki biraz Filistini kasteder gibisiniz. Nedense biriniz de kalkıp Doğu Türkistan kan ağlıyor kahrolsun Çinliler demezsiniz. Ya da diğer Türk yurtlarında çile çeken soydaşlarımıza üzülmezsiniz. Türkmenler'in durumu nasıldır demeden, İsrail'in Filistin'i işgaline göz yaşı dökersiniz. Bu iki yüzlülük değil de nedir?
Bu otağın fikrini az çok anlamışsınızdır umarım. Bu doğrultuda davranış göstermeyenin burada yeri yoktur. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
osmanlıyı devamlı sırtından bıçaklayan hain araplara niye bu kadar üzülüyorlar anlamıyorum ya.doğu türkistandaki bizim kandaşlarımız niye kimsenin umrunda değil.ey arap aşıkları bu kadarmı yıkandı beyinleriniz
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Irktaşım sen üzerine düşen görevi yapmış bulunup, beyni yıkanmış fettoşçuya ne kadar gerçekleri anlatsanda nafile olduğunu kendin şahit oldun. Biz Türkçüler 7'den 70'e kadar tüm insanlarımızı bilinçlendirip kazanmak için üzerimize düşen görevin bilincinde olup gerekenleri yapıyoruz. Hiç bir yaş sınırı ayırt etmeden. 10 yaşındaki Türk gençlerine nasıl davranıyorsak, 70 yaşındaki yaşlı insanlarımızıda aynı davranıyoruz. Sonuç olarak hiç bir yaş sınırı ayırt etmemekteyiz. Madalyonun diğer yüzüne bakarsak, seninde anlatmış olduğunda olay bunun en belirgin ve saf örneğidir. Bir fettoşçu hedefine ulaşmak için herşeyi mübah görmektedir. Saf cahil insanları kolayca kendi tarafına çekeceğinden, senin gibi bilinçli kişileri elinin tersiyle seve seve itebilmektedir. Kürtleri anlatmaya zaten değmez, bizler o güruh kişilerin ne mal olduğunu bilmekteyiz ama içimizi sızlatan "milletimizin bunlara gereken tepkiyi göstermeyişi" kor ateş gibidir. |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu fetoscular vede akraba olduklari ulkuculer devamli yahudileri suclarlar,her tasin altinda onlari ararlar ama daha sonrasinda gidip onlara yaranmak icin ...... .........Anlayamadim gitti bu ikiyuzlu herifleri.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
haklısın ırkdaşım ben vurgu yapmak için o şekilde yazdım,ama şimdi tekrardan baktım çok çirkin durmuş.
kavganın böyle topluma açık ortamlarda iyi olmayacağı düşüncesindeyim.her ne kadar kendi topraklarımızda,kendi ırkımızla övünmemiz kadar doğal bir şey olmasada akıl ve mantık yoluyla sindirmenin daha uygun olacağı görüşündeyim. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Neden iki tokat cekip, ustune bir de kafa atmadin? Hatta neden doner tekme attiktan sonra float kick ve low kick atmayi denemedin? Bak bundan sonra ben k.rdum diyen birini gordugun zaman, aninda Cuneyt Arkin moduna girip, o k.rt'u, kungfu veya aikido teknikleri kullanarak doveceksin. Sartlar uygun degilmis, kalabaliklarmis, hayati tehlike soz konusuymus, bunlar onemli seyler degil. Yonetici soydaslarimiz "Toplantilara gelen olmadi, dergiler satilmadi" diye buradan aylarca bas bas bagirirlarken, kac babayigit cikip Turkculugunu gostermis de, siz simdi kalkmis, yeni gelen bir arkadasimizi k.rt'e kafa atip, 2 tokat cekmedigi icin elestiriyorsunuz? Arkadaslar, sartlar uygun oldugunda sadece k.rtler degil herkes dovulebilir. Yoksa her an her yerde ben k.rt'um diyenleri, tek basimiza dovmeye kalkmak, sacmaliktan baska birsey degildir. Ayrica bir fettoscu ya da Akp'ye oy veren vatan haini bir Turk'un, k.rt'ten ne farki vardir? Bunlarin hepsini dovmeye kalksak, ulkede adam kalmaz. Lutfen su yorumlari biraz daha mantik cercevesinde yapalim....
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Aslında çok haklısınız. Burda ucuz kahramanlık hikayeleri anlatanlar, haydi toplanıyoruz, şuraya gelin denildiğinde olmadık bahaneleri uydurarak insanları yarı yolda bıraktılar. Bu tip Türkümsüler he dönemde olmuştur, yine olacaktır. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|