Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.06.2008, 21:00   #1 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

Atsızcı_16 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 368
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Tüm Irkdaşlarıma ÖSS'de başarılar!

Malum bu pazar ÖSS var,otağda ÖSS'ye giren Irkdaşımız varsa herkese başarılar.Yaklaşık 1 yıldır çalışıyoruz,didiniyoruz,o kadar strese ve sıkıntıya girdik,umarım karşılığını alırız.

Ve en önemlisi umarım sınavı kazananların hepsi Türk Irkından olur.

Bende çok stresliyim,az kaldı sizce bu günden sonra ders çalışmayı bırakmalı mıyım?

TTK!
Atsızcı_16 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 21:12   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kutay Han adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 143
İyi dileklerin için teşekkür ederim soydaşım.Aynı duyguları bende bütün Türkçü kandaşlarımla paylaşıyorum.Bende çok heyecanlı ve stresliyim.Bence artık çalışmayı bıraklamlı denemelere yüklenmelisin.Ayrıca denemedeki çözemediğin bütün soruları çözdür ben bunun faydasını çok gördüm.Tanrı yardımcımız olsun.Kanca aynı olduğum bütün arkadaşlara başarılar.

YA ÖLECEĞİZ . .

ÖLDÜKÇE DİRİLECEĞİZ !

T Ü R K Ç Ü D E V R İ M
Kutay Han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 21:18   #3 (İleti Bağlantısı)
Urukçu Türk

Karasili Yörük adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 62
Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım istediğiniz yeri kazanırsınız...
Karasili Yörük Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 21:20   #4 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

Atsızcı_16 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 368
Alıntı:
Kutay Han adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İyi dileklerin için teşekkür ederim soydaşım.Aynı duyguları bende bütün Türkçü kandaşlarımla paylaşıyorum.Bende çok heyecanlı ve stresliyim.Bence artık çalışmayı bıraklamlı denemelere yüklenmelisin.Ayrıca denemedeki çözemediğin bütün soruları çözdür ben bunun faydasını çok gördüm.Tanrı yardımcımız olsun.Kanca aynı olduğum bütün arkadaşlara başarılar.
Evet tüm eğitim kurumlarıda bunları söylüyor zaten.

Cuma'ya kadar çözelim,son iki günde biraz eğlenelim diye düşünüyorum.
Atsızcı_16 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 21:37   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 377
Alıntı:
Atsızcı_16 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Evet tüm eğitim kurumlarıda bunları söylüyor zaten.

Cuma'ya kadar çözelim,son iki günde biraz eğlenelim diye düşünüyorum.
Son iki gün değil. Ay başında bırakman gerekirdi. En azından ben bunu öneriyorum. ÖSS'ye girecek olup da hala çalışan varsa bence artık bıraksın.
Temir Tav Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 21:38   #6 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ

İZMİRLİ-TÜRKÇÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 62
Bende gireceğim umarım bu yıl olur. Dediğiniz gibi Cuma gününden sonra çalışmayacağım.
İZMİRLİ-TÜRKÇÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 21:44   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 377
Alıntı:
İZMİRLİ-TÜRKÇÜ adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bende gireceğim umarım bu yıl olur. Dediğiniz gibi Cuma gününden sonra çalışmayacağım.
Hala çalışıyorsan çalışmayı bırakmanı öneririm. Bu saatten sonra çalıştıkların aklını karıştırmaktan başka işe yaramaz.
Temir Tav Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 21:49   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kutay Han adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 143
Alıntı:
Temir Tav adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Son iki gün değil. Ay başında bırakman gerekirdi. En azından ben bunu öneriyorum. ÖSS'ye girecek olup da hala çalışan varsa bence artık bıraksın.
Benim hedeflerim arasında mayısın 15'ine kadar konuları bitirmek vardı ama gerçekten konuların bitmesi zaman alıyor.Dershaneler bile zor bitiriyor.Doğru olan bir an önce bitirip 1 ayı denemeyle geçirmekti ben başaramadım.

YA ÖLECEĞİZ . .

ÖLDÜKÇE DİRİLECEĞİZ !

T Ü R K Ç Ü D E V R İ M
Kutay Han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 22:02   #9 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,232
Sınav zamanı yaklaşırken, hiçbir önlem almadan sınav anını beklemek doğru olmaz.

Bedensel ve zihinsel gevşeme teknikleri uygulanabilir.

ÖSS sınavına girecek olan ırktaşlarıma olabildiğince gevşeme egzersizi yapmalarını öneririm.

Bunun için ;

Öğrenci rahat bir koltuğa oturur, ya da bir yatağa uzanır.
Burnundan derin nefes alır, ağzından verir, bunu yaklaşık 20 defa tekrarlar. Son bir nefes alıp bütün gücüyle sağ bacağını kasar, nefesini bir süre tutar. (15 saniye kadar) sonra nefesini verirken bacağını gevşetir.

Sonra derin bir nefes alır sol bacağını kasar bunu sağ kol, sol kol ve tüm beden kasları izler. Çocuk bedenindeki gerginliği ve ardından gelen gevşekliği hissederek bütün aşamaları yaklaşık 10 dakikada geçer.

Germe-gevşeme bitince, tekrar 10 kez burnundan derin nefes alır içinde tutar sonra ağzından verir. Bu aşamada vücudu iyice gevşemiş ve zihni hayal kurmaya müsait hale gelmiştir.

öğrenci sınavın bittiğini ve arkadaşlarıyla ya da ailesiyle tatilde olduğunu hayal eder. Bir sahilde uzun bir yürüyüş yaptığını, sıcacık sohbeti, rüzgarın güzelliğini ayağını ıslatan dalgaları hisseder. Güneşin güzelliğini kumun ıslaklığına odaklanır. Martının uçuşunu seyreder. Bu kurgular çocuk iyice rahatlayıncaya kadar sürer.

Bu teknik sağlıklı bir şekilde öğrenilip uygulanabilirse, sadece sınav için değil ömür boyu yararlanılabilecek güzel bir gevşeme egzersizidir.

Bir diğer önerim ; aynı saatte yatıp, aynı saatte kalkmanızdır.

Vücudumuz ve psikolojimiz birbirleriyle iç içedir ve dolayısıyla birbirlerinden etkilenir. Sınav öncesi her ikisini de dengeli ve sağlıklı tutmalıyız.

Vücudumuzun bio-ritmine saygı göstermeli; özellikle son iki hafta aynı saatte yatıp, aynı saatte kalkmalıyız. Bunu sınav saatini gözönüne alarak yapmalıyız. Sınav stresi ve yorgunluğumuzu da hesaba katarak B-C vitamini ve çinko-selenyum içeren vitamin takviyelerine en az bir ay önceden başlanmalıdır.
Sınava birkaç gün kala artık alışık olmadığınız herhangi bir yiyecek yenmemelidir.. Özellikle sınav günü alışık olmadığınız, bilmediğiniz yiyeceklerle kahvaltı yapmamalısınız.

ÖSS sınavı öncesi sınav ortamını hissetmekte önem arz eder.

Sınavdan birkaç gün önce sınava gireceğiniz okulu ve sınıfı mutlaka görün. Hatta mümkünse gireceğiniz sınıfta ve sırada birkaç deneme çözmeye çalışın. Sınav günü yabancılık çekmemiş olursunuz.

Ortama uygun olarak yapılan denemeler size o psikolojiyi yaşatacak ve daha objektif şekilde kendinizi değerlendirmenizi sağlayacaktır.

ÖSS sınavına girecek bütün TÜRKÇÜ Irktaşlarıma yürekten başarılar dilerim.
Yolunuz açık , zihniniz pek olsun..Tengri yardımcınız olsun.
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 22:09   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,005
Hadi bakalım Türkçü gençler, size güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayın.

Kişioğlu etkili ve güçlü olmak istiyorsa, mutlaka üniversite bitirmelidir. Üniversite mezunu olanlar ile olmayanların arasındaki sosyal statü farkını, çalışmaya başladığınızda iş hayatında çok daha iyi anlarsınız. Eğer bugün bir üniversite kazanıp başarıyla bitiremezseniz, yarın çalışmaya başladığınızda sizin yerinize üniversite bitiren biri gelir, size sövüp sayar ve siz ağzını açıp tek kelime edemezsiniz. Aranızdaki tek fark da onun üniversite mezunu olmasıdır.

Konusu açıldıkça okulun önemini vurguluyorum, bu vesileyle tekrar vurgulayayım; 12 Eylül'den önce ülkede iç savaş yaşanıyordu ve dikkat edin çatışanlar hep öğrencilerdi. Acaba bunun sebebi neydi? Çünkü öğrenci demek, yarının aydın insanı, çağdaş yöneticisi demekti. O dış mihraklar da bunu bildiğinden eğitim alan Türk çocuklarını birbirine kırdırma ve böylece potansiyel avukatları, mühendisleri, doktorları, öğretmenleri daha doğmadan yok etmiş oluyorlardı. İşe bakın ki öğrencileri bu savaşa sürükleyen ağaların çocukları hep yurtdışında eğitimlerini alıyorlardı.

Fakat bugün Türk nesli uyanmış, aklı başına gelmiştir. Eğer bir kişiyi, bir grubu, bir oluşumu veya bir kültürü yok etmek istiyorsan, önce ondan üstün olacaksın. Günümüzde de üstün olmak istiyorsanız okuyacaksınız, başka yolu yok. Büyük partilere bir bakın, üniversite mezunu olmayan ilçe başkanı bile bulamazsınız. Gören göze bu çok büyük bir örnektir.

Uzun lafın kısası amacınız her ne olursa olsun, ancak okuyarak muvaffak olabilirsiniz.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 22:41   #11 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir

İletiler: 790
Türkçü kardeşlerimiz Evrenkent'lerde olmalı.Hepimizin bir Fakülte diploması olmalı.Türkiye'nin Türk Dünyasının geleceği açısından.

Ayrıca Evrenkent'lerde ki diğer Türk soylu kandaşlarımıza Türkçülüğü aşılamak en büyük görevlerimizdendir böylece bilinçli bir gençliğin temelini atmış oluruz.

Hülasa;

Evrenkentler sizleri bekliyor.Tanrı yolunuzu açık etsin,gönlünüze göre versin.
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 23:05   #12 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 9
Çalışmayı bırakmalı mıyım sorusunun en doğru cevabını sen bilebilirsin. Kimi insan sürekli tekrar ister kimi insana tek okuma yeter kimine calısma kafa karıstırmaktan fazla bişey vermez kimi kendini geliştirir.

Sitres yapmana gerek yok ayrıca kendine güvenip gerisini bosvermelisin kazanamazsam ne olucak sorularını sınav giriş salonunun dışında bırak yoksa test yerine aklın orda olur. Öss zor bir sınav değildir.

Başarılar dilerim...
ADIYEKE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 23:09   #13 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

İletiler: 213
Arkadaşlar ben geçen sene ÖSS sınavını kazanıp Üniversite okyan biriyim.
Birinci sınıfı bitirdim,ikinci sınıfa geçtim.ÖSS sitresi insana ne kadar azap verir ne kadar kıvrandırır çok iyi bilirim.

Fazla heyecanlanmayın,sakin bir şekilde soruları okuyun ve cevaplayın.Süre yetmez kaygısıda olmasın ben bir saat önce çıktım:)
Süre yeter arkadaşlar.O an kendinizi vesveselere kaptırmayın ve soğuk kanlı olun.

İnanın soğuk kanlı olursanız ve yıl boyunca düzenli çalıştıysanız kazanmamanız için önünüzde hiçbir engel yoktur.

Hepinize başarılar diliyorum!

Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Türkçülüğün izinden ayrılmayacağıma and içerim!
OGEDAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 23:25   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Toluntegin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 116
Türkçü gençlerde okuma isteğinin yüksek olduğunu görmek çok güzel ve gelecek açısından umut verici.
Sonuçta ileriki yaşlarımızda iş dünyasında alacağımız statüler bizi ulu ülkümüze yaklaştıracaktır.aksi takdirde kahvehanelerde boşa maval okuyarak biryere varılamaz.

Geçen yıl bu sıkıcı baskıyı ben de yaşamıştım.Ancak ikinci kez girdiğim için üzerimdeki stresi atmayı başarmıştım.buna yardımcı olacak şeylerden bence en önemlisi gelecek için planlar yaparak istenmeyen sonuçlar için alternatifler belirlemek ve hedeflerinizin köşelerini çizmek.yoksa tek şansım bu sınav diyerek üstünüze bunalımı çekmiş olursunuz.

Bu arada kandaşlarım inanıyorum ki sizler de Evrenkentli olacaksınız.
Şimdiden söyleyebilirim ki yıllardır çektiğiniz sıkıcı yoğunluktaki ezber tabanlı çalışmalarınız geride kalacak ve rahatlayacaksınız,sosyal ortam olarak güzel günler sizleri bekliyor.Ben de İstanbul'da bir Devlet Üniversitesinde okuyorum ve merak ettiğiniz konularda yardımcı olmak isterim.
Toluntegin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.06.2008, 00:47   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Türk gençleri,geleceğin dava adamları hepinize önümüzde ki pazar yapılacak olan sınavda Tanrı kolaylık versin.
Kimsenin etkisi ile değil kendi geleceğiniz ve memleketimizin geleceği için evrenkentler sizi bekliyor.Başbuğun ve Atsız Atanın azimli ruhları sizinle olsun.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
başarılar! , irkdaşlarıma , tÜm , Öss'de

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler