![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tüm Kandaşlarımızın Dikkatine (VİRÜS TEHLİKESİ)
Teröristlerin sanal saldırısı Cumartesi, 15 Mart 2008 PKK'lı hainler, 'Teröre lanet' diye e-posta gönderip bilgisayarlara virüs yayıyor. Bugünlerde internette dolaşan virüsü hazırlayan PKK'lı terör yandaşları, vatandaşın milli duygularını kullanmayı amaçlıyor. Mail ortamında yer alan ve "Terörü lanetliyoruz. Herkesi birlik olmaya çağırıyoruz" konulu e-postanın ekindeki pps (Powerpoint) dosyası açıldığında, tamamen zararsız ve terörü lanetleyen sayfalar çıkıyor. BÖLÜNMÜŞ HARİTA GÖSTERİLİYOR .En sonunda ise bu dosyanın teröristler tarafından hazırlandığı belirtiliyor ve sözde Kürdistan devletini gösteren Türkiye'nin bölünmüş haritası görülüyor. Ardından virüs bilgisayara giriyor ve tüm verileri siliyor.
Takvim Gazetesi Aynı Mail banada gelmişti ,tesadüf açmadım ve sildim.pkk enikleri milliyetçi resim ve söylemlerle virüsleri yaymaya çalışıyor. AYYILDIZ TEAM bunun hesabını soracaktır. Tanrı TÜRK'Ü korusun |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aynı maili ben de aldım, neyse ki açmadım. Ay Yıldız takımını daha önce duymuştum. k.rtlere misilleme yapmalarının yanı sıra, bundan bir sene kadar önce ermenilerle ortak saldırı düzenleyen brezilya'daki bir çok siteye (sayısını tam hatırlamıyorum ama binlerdeydi) Türk milleti adına el koymuşlardı.
Tanrı onların yardımcısı olsun TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
"Mail" Türkçüleri! Hele bir Türkçe konuşmayı becerin sonra Türkçülükten konuşuruz.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
teşekkürler
Şimdilik bana gelmedi haber verdiğiniz için teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| (vİrÜs , dikkatine , kandaşlarımızın , tehlİkesİ) , tÜm |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|