![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TURAN için parti şart!
Esenlikler, sevgili ırkdaşlarım.Ben artık gerçek anlamda TÜRKçülerin siyaset sahnesinde olmaları gerektiğini düşünüyorum.Yani parti kurulmalı.Tabii parti için gereken maddi ve manevi kaynakların da tamamlanmasının oldukça zor olduğunu da biliyorum...Ama ne olursa olsun parti için çalışmalara başlamalıyız.Tabii önümüzdeki ilk seçimlerde iktidar düşünmek biraz saçma bugünkü koşullarda!Ama en azından sesimiz duyulmuş olur.
Türkiye'nin sahipsiz olmadığını herkese duyururuz! (Bildiğim kadarıyla bugünkü anayasada ırkçılık suç, bu yüzden ilk önce bu madde iptal edilmeli!) Hem bu sayede otağda atıp tutanlarla gerçek ırkdaşlarımızı da ayırabiliriz.(Sakın yanlış anlamayın ırkdaşları bölmek maksatlı değil sadece atıp tutanları belirlemek.) İlk olarak ben kendimden yola çıkayım:Ben şimdi 17 yaşındayım, seçimlere kadar oy verebilecek yaşa geleceğim. Başta sayın otağ yöneticilerimiz olmak üzere tüm ırkdaşlarımın görüşlerini bekliyorum... Saygılarımla, Cigit |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu is partiyle falan olmayacaktir.Bu yollar bize kapalidir!
Bizler, günümüz demokrasisine inanmayan insanlar olarak ne diye parti kurup secime gidecegiz? Bize oy verecek toplumsal bir yapi yok ve asla olmayacaktir da.Cünkü bizde menfaat ugruna davadan taviz verme ve ülküyü satma gibi bir anlayis yok.Siyaset buradan basliyor iste... Simdi Hitler ve nazi partisi de demokrasiyi kullanarak iktidara geldi ve demokrasiyi yok etti örnegini vermeyin.O zamanlarda fakir ve bitkin alman halki bizimkisi kadar yobaz ve cahil degildi.Satilmisligin, onursuzlugun ve hainligin panzehiri milliyetcilik oldugunu idrak edebilecek bir kapasiteye sahip idi ve devrim icin gerekli olan zemin hazirdi. Bir de bize bakin.O zamanki Almanya ile bugünün Türkiye'sinin sartlari hemen hemen ayni olmasina ragmen biz de hala emperyalistlere ve isbirlikcilere gün doguyor. Adamlar dis destekli islam diktatörlügünü ilan etseler bizimkilerden ses bile cikmaz ama sen bir Türkcü Türk olarakTürk milliyetciligi üzerine bir devlet insa edecegim dersen yüzbinler sokaga dökülüp "Hepimiz Ermeniyiz, kürdüz, bilmemneyiz" diye bagirmaya baslar.Bu millet böyle bir millettir. Tepeden inme olacak kardesim.Ordu'nun basina bizden birinin geldigi anda Türkcü devrim olacaktir.Baska türlü olmaz bu is.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk
|
Şu anki Demokrasiye inanmıyoruz.Tomay ırkdaşımın dediği gibi herşey Türk Silahlı Kuvvetlerinin başına bizden birinin geldiği anda olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Büyük Turan Partisi diye var zaten ama yobaz ümmetçi ülkücüler her haltın üstesinden geliriz düşüncesiyle her ota b.ka atlıyorlar Turanı bile yobazlık düşüncelerinde boğuyorlar.
Asıl konuya gelirsek gerçektende bu işler partiyle olmaz Türkçü düşünürlerin devlet yönetiminde etkin rol almaları gerekir ki buda gene bizim elimizde gelecek neslimizi bilinçli Türkçü yetiştirir ve bizlerde yaşadığımız sürece Türkçü düşünceye hizmet edersek neden istediğimizi elde edemeyelim ki? Birde not; Herşeyi ordumuzdan beklemiyelim..!!! yobazlar ülkeyi nasıl ele geçirdi..!!! devrimmi yaptılar asker yardımmı etti?!!! gerekirse maskeli dolaşıp saman altından su yürütelim ümmetçiler Türkçülere darbe atıyorsa bizlerde aynı taktikle onları vurabiliriz sonuçta istediğimizi elde edebiliriz zaten açık olmak gerekirse Türkiyede Türkçülük yapılarak istenilen yerlere Kolay kolay genilmez.!! Ümmetçi Halkın istediği gibi görünmek bizleri istediğimiz yerlere daha hızlı ulaştırır..!!! anlayan anladı...!! |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
'' yeni bir oluşum kurmak çok kolaydır.sen,ben yada rüştünü ispatlamış herhangi bir insan yanlış bilmiyorsam parti kurma hakkına sahiptir (yanlışım varsa lütfen düzeltilsin).
önemli ve esas zor olan kısım ise 2.dünya savaşının ortaya çıkarmış olduğu o dönemde de şu anda da en güçlü silah olan propogandanın nasıl yapılacağıdır. bu propogandayı kimler yapacaktır? doktrin nasıl kabul ettirilecektir? ne gibi bir anlatım metodu seçilecektir? bilimsel araştırmaların ortaya çıkardığı türk halkı bir olayı,gündemi 20-25 günde unutuyor gerçeği(istisnalar lütfen göz ardı edilsin.ki bu istisnalardan biri olarak başlı başına bu otağ gösterilebilir) nasıl aşılacaktır?? iller bazında nasıl toplanılacaktır ?? fettoşçuların,ümmet çapulcularının,ülkücü çapulcuların karşı devrimini,karşı propogandasını yoketmek için nasıl bir yol izlenecektir?? arabın afyonuyla,kardeş halklar yalanıyla,sentezci düşüncelerle yıllardır derin bir uykuya yatırılan halk hangi kılıç gibi keskin ve anında sonuç veren yöntemle uyandırılacaktır??? tek derdi o gün karnını nasıl doyuracağı olan,yıllarca balık tutması öğretilmesi gerekirken önüne hazır balık sunulan sadaka toplumu nasıl yeniden bilinçli bir topluma dönüştürülecektir?? satılmış medyanın sabah akşam pompaladığı magazin kültürüyle,amerikancıkistan ve gerici avrupa güdümlü eğitim sistemiyle büyüyen,üretmeye değil sadece tüketmeye alıştırılan,uyuşturucu batağına kasıtlı olarak çekilip bu batakta yitip giden,ruhsuzlaşan genç nesil nasıl kurtarılacaktır??? çünkü genç nesiller yokedilirse ülke yokedilir ve bu otağdaki herkesinde bildiği üzere Türkiye genç nesiller ülkesidir... vesaire vesaire... '' yazmıştım ''yeni bir oluşum gerek'' adlı konu başlığının altına. kelimesine dokunmadan buraya da ekliyorum
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ne o çıbanbaşı mı arıyorsun? Büyükanıt paşa ırkçı mı? Ötükenin ne söylemek istediğini anlayamacak kadar aklı evvel misin?
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Büyükanıt paşa darbe yapsa kürtleri sürer mi? onu söyle. Bu Atatürk ve cumhuriyet düşmanlarına gereken yapımadıkça da umutsuzluğumuz sürecektir. Sanırım sen bizlerin bilmediği birşeyler biliyorsun. Bizi aydınlatırsan çok seviniriz.
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Darbe yapilsa eminim ki meclise giren kurtlerin sonu olur. Pasamizin onlari esek adasina sureceginden eminim. Fakat sokaktaki vatandasi surme zaten bu cagda biraz gercek disi. |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu arada sokaktaki vatandas derken duzeltiyorum ki yanlis anlasilmasin. Sadece kirolardan degil, ermeni, gurcu, laz vs. hepsini kasteddim.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Her firsattda iki yuzlu, kalles dedigimiz ABD'nin politikasini benimsemek pek dogru degil sanirim. ABD kafasinin her estigi ulkeye saldirmasi soz konusu olamaz anda. Nerede gucsuz, topragi ve kaynaklari zengin ulke var, ABD orda. Ayrica kurtlerle sonsuza dek beraber yasamayi elbette hic bir Turk evladi istemez. |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ben Abd'nin politikasını mı uygulayalım yazdım? Sonuçta istediğini yapıyor mu yapıyor. Eleştirilere kulak asıyor mu asmıyor. Sen de güçlü olmanın yolunu bul. Ondan sonra kürtlerle bir arada yaşamak istemeyip de kürtlerle bir arada yaşamaya razı olma.
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Konuya Otuken kardesimizin yazisini yadirgayarak bir ileti yazdim, fakat konu ABD'ye kadar uzandi. Oncelikle belirteyim ki, Turk Orgeneral ve Turk Silahli Kuvvetlerinin 25. Genelkurmay Baskani Yasar Buyukanit Pasa, irkci yada irkci olmamaksizin icimizden biridir. Arkadasin yazisinda art niyet aramiyor, sadece ve sadece yanlis bir tabir kullandigini vurguluyor idim. Ayrica iletilerimi yazdigim kisininde Turk oldugunu unutmaksizin, Turk'e yakisan seviyeli usluple, kisiye ulkucu, sig, gibi seviye dusurucu kelimeleri kullanmamaktan yanayim. Son olarakta belirtmek isterim ki, kurtlerle yasamaya razi oldugumu gosteren hic bir cumle yazmadim. Tek soylemeye calistigim, gunumuz dunyasinda ulke icindeki azinliklari sinirdisi etmenin zor oldugu idi. ABD dediginiz gibi tum dunyaya meydan okuyor, evet haklisiniz. Fakat ABD'nin ulke icindeki %30'lara varan zenci nufusunu sinirdisi edebilmesi, sizce ne kadar gercekci? Ulkeler arasi ic ve dis sorun apayri durumlardir ve kiyaslanamazlar. Turkiye icindeki kurt sorununu ornek olarak verdiginiz ABD'nin zenci sorunu ile kiyaslayabiliriz ancak. Sanirim bu daha bir gercekci yaklasim olur. Saygilar, |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|