![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
TÜRBAN LOLİPOP GİBİDİR!!!
![]() Mısır'da türbana lolipop benzetmesi TAKARSAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ, BAŞINI AÇARSAN SİNEKLER ÜŞÜŞÜR (SİNEKLER=ERKEKLER) Arap dünyasının önde gelen ülkesi Mısır "lolipop" benzetmeli türban kampanyasıyla çalkalanıyor. Ülkedeki radikal İslamcılar tarafından hazırlanan maillerde iki lolipop şekeri bulunuyor. Şekerlerin birisinin ambalajı açık değil. Bu türbanı temsil ediyor. Diğeri ise açılmış ve üzerinde sinekler bulunuyor. Mesaj olarak ise "Onları (erkekleri) durduramazsınız. Ama kendinizi koruyabilirsiniz" yazıyor. Mısır'da son dönemde türban takanların sayısında önemli bir artış gözleniyor. __________________________________________________ __________________________________________________ ____________ Bizim bildiğimiz et gibi sonradan bozulan şeyler ambalanjlanır ki sonradan kurtlanıp kokuşmasın. Bu aşağılık araplar kadınları bir et parçası, bir cinsel simge olarak gördükleri için ambalanj gibi yakıştırmalar yapıyorlar. Ve yahut kadınları lolipopa benzetiyorlar ki bakkaldan istedikleri kadar alabilsinler. Kullanıp kullanıp atsınlar. Gerçi bunların genelde küçük kızları kandırma şekli şekerle olduğu için şeker konularında uzmanlar. (bknz: Hüseyin Üzmez) Şeker ,tatli ,sinek, kadin ,erkek,yalamak. Bunları ben söylemiyorum muhafazakarlar söylüyor. Sanki 18+ bir dergi reklamı yapmışlar gibi. Neyse siz hala böyle olmaya devam edin. Yakında ambalajlanıp piyasaya sürüleceksiniz...
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Beyinsiz,aşağılık özentiler bu sinek neden kadınlara konuyor! Bir dönemler inandığım din bunu emrediyor diye normal şekilde örtünmeyi denemiştim ama üç ay dayanabildim. Sonra okuyarak ve gözlemlerle, beynimde kadınlara yönelik bu dayatmanın olması için TANRI'nın erkek olması gerektiğini düşünmeye başladım.Bir erkek kadından etkilenebiliyorsa, kadın erkekten etkilenemez mi!Kadın biyolojik olarak bu derece farklı olacak neye sahip! Bu kadını ikinci sınıf insan olarak gösteren ve eve mahkum eden bir uydurmadır!
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Biz ne desek boş kalıyor bu durumda.. |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Bir Bozkurt
|
Muhammed kadınların örtünmesini neden istemişti? Çünkü arap erkeklerinin azgınlığını bu şekilde önleyebileceğini düşünüyordu.Tıpkı kendisi gibi. Kendiside 9 yaşındaki kızla ilişkiye girmiyor muydu?
Bu haberde şaşılacak bir nokta görmüyorum, aksine gülümsüyorum. Çünkü arapların kadınlara bakış açısını tekrardan ortaya koyuyorlar.Beni üzen olay ise bizim asil Türk kadınlarımızın bu arap geleneklerine kendilerini köle etmeleridir. Bilindiği üzere toplumların edep,adap gibi görenekleri değişir. Arapların ise geleneklerinde örtünme vardır ki arap erkeklerinin fuhşiyata olan meilleri azalsın diye.Bizim ise ne erkeğimizin nede kadınımızın fuhşiyata olan yaklaşımları yoktur bile. Cinsel yollu sapıklık bizlere araplardan geçme değil midir?Kendi kitaplarında belirttiklerri gibi Lut kavmi neden yok olmuştur? İslam'ın insanlığı nasıl sistemli köle haline getirdiği gözler önündedir bu haberle...
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kendilerini hayvan yerine koydukları için doğru bir tespit yapmışlar. Demek ki erkeklerin sinekten bile bir farkı yok. Kadınlar ise yalanarak bir kenara atılan loliloptan başka bir şey değil. İtiraf etmişler sonuçta. Kendilerini ne kadar düşürdüklerinin farkında değiller. Zaten aşağılık insanlar, insanlığa daha da rezil oluyorlar.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Arap ırkçılığı, gericiliği derken birde arap mantıksızlığı çıktı. En saçma, en bağlantısız konularda bile arada sözde bağlar kurarak mantığa bürünmeye çalışıyorlar.Ama soylu Türk katunu bu mantıksızlığa, gericiliğe, pisliğe bulaşmaz.
TTKvY
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mazisi en çok 20-30 yıl olan bir paçavra din gereği diye kadınımıza dayatılıyor. Türk kadını başını örtmesin demiyorum. Türk kadını, yani anadoludaki en büyük işgücü, tarlada şurda burda başına güneş geçmesin, toz toprak gelmesin diye başını örter ama onu tuhaf şekilde tepesine hacivat gibi bağlamak kadınımıza yakışmaz. Bunun adına din diyen en büyük haindir. Akp'nin müslüman olduğunu da kesinlikle düşünmüyorum. Benim ırkım bunu haketmiyor. Türbanla uğraşacaklarına kadınların gerçek sorunlarıyla uğraşsınlar. Oy avcılığı yapacaklarına bu ülkede töre cinayetine kurban giden, kocasından babasından şiddet gören, evinde, işinde taciz gören kadınların sorunlarına eğilsinler. Paçavra üzerinden siyaset yapmasınlar. Sanki paçavrayı kafasına geçirince herşey güllük gülüstanlık olacak. Hükümetin ne b.k olduğu zaten belli en azından bir tane sivil toplum örgütü bile bunu dile getirmedi şimdiye kadar.
Arapların türban takmasından yanayım onlar zaten kadını et parçası olarak görmeye alışmışlar. Zaten bu sapkın ve sapık ırkın peygamberinin en büyük mucizesi 9 yaşındaki bir kız çocuğunu koynuna almasına rağmen, insanların en güzel ahlaklısı olarak anılabilmesidir. Hiçbir peygamber böyle bir mucizenin yanından bile geçemez. Tanrı Yüce Türk Irkını bu ümmet çapulcularının elinden kurtarsın. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
Ben mısırlıların bu kadar aşyağlık olduklarını tahmin etmiyordum.Demek bu haberi yapan kişi açık bayanlara öyle davranıyor kendi düşüncesi böyle demek.
Y.N: aşyağlık değil aşağılık olmalıdır. Kardeşim Türkçemize özen gösterelim. Burada kahve muhabbeti yapmıyoruz.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türbanı açarsan, erkekleri durduramazmışsın. Yahu bu sapıklıktır böyle. Arap erkekleri için doğru olabilir ama, bizim için doğru değildir bu. Ben şahsen, hiç bir kadına başı açık diye saldırmadım. Arap ve kürtlerden başka da saldıran görmedim.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Saç telinden,kadın sesinden tahrik olan bir erkek yarı hayvandır zaten.Arapların ve kürtlerin de yarıdan daha fazla hayvan oldukları bilinen bir gerçektir.İnsanlara islamın nasıl bir din olduğunu gösterdikleri için aslında minnet bile duyuyorum bu barbar araplara
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Ben Müslüman bir Türküm yahudide olabilirdim hristiyanda kişilerin inançlarına göre yargılamak sana birşey kazandırmaz... |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bak bunları ben söylemiyorum, İlahiyatçı Mustafa Sağ söylüyor: Alıntı:
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Karabudun'dan Bir Bozkurt
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yahu ne kadar saçma böyle. İnsanlık kadının saçının telinden tahrik olunmayacak kadar gelişti. Gerçekten bunlar böyle sapık fikirler düşünüyorlar ki böyle saçmalıyorlar. Umarım Türk kadınları da birgün uslanır. Etrafımda çarşaflı kadınlar falan görünce ben utanıyorum ya.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|