![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türban ve mini etek sentezi
![]() Sırtı açık, dekolte bir tişörtün altına uzun kollu ve kapalı bir başka tişört giymiş; mini kot eteğin altına uzun bir etek çekmiş, kafasına da türbanı bağlamış. Dini dogmalar uğruna palyaço kılığında gezen bu kızın haline gülmek mi lazım, acımak mı? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Cevap: Türban ve mini etek sentezi
kimlik bunalımı,kargaşası denilen şeye çok güzel bir örnek olmuş
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Cevap: Türban ve mini etek sentezi
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bence kizda hic bir suc yok.
Ailenin din baskisina birebir ornek olmus. Kiz firsatini bulsa turban ve alttaki uzun etegi oracikta cikaracak. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hale bak.Kimlik bunalımı bile değil aslında,bunalım sadece.
Bunun da bir modası olmalı herhalde,türbanlının uygun gördüğü giysiler,revaçta olan türbanlı kostümleri.Şu hal komik bir hal. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Şaman
|
Kesinlikle bu kız da aile baskısı ile kapanan kızlara güzel bir örnektir. Bu kızlar sürekli olarak bastırıldıkları için bilinçaltlarından gelen bir dürtüyle bu baskıyı bir yerden kırmak istemektedirler. Ortaya çıkan komik görüntü aslında bunu ispatlayan ve üstünde bilimsel çalışma yapılabilecek güzel bir fotoğraf.
Ben sokakta başına türban taktığı halde şeffaf ve dar etek giyen kızlara bir kaç kez şahit oldum. İçini gösterince günah olmuyor mu merak ettim doğrusu? Bir de bunlara sormak lazım bir kadının saç teli erkeği tahrik edebilecek fetiş midir? Kapanmanın sınırı nedir? Bu kadınların dudakları, ayakları ve elleri görünüyor, peki biri çıkıp da bunlara bakarsa ne olacak? Vay o kadının haline! Cehennem ateşleri içinde mi yanacak şimdi? Peki kadını tamamen kapattınız diyelim ama o kadın kapalı da olsa beğendiği bir erkeğe farklı bir gözle bakarsa ne olacak? Bu defa erkek mi cehenneme gidecek? Bu ilkel hurafelerle beyni yıkanmış yobazlar aslında farkında olarak veya olmayarak kapanmanın daha çok cinsel sapıklıklar doğuracağını oysa normal ve sağlıklı ilişkilerin insanları tatmin ederek onlarda rahatlama duygusu sağlayacağını ve aşırı uçlara sapmayacaklarını öngöremiyorlar. Bir kadını böyle bohçaya sararmış gibi sarıp sarmalamak bir erkeğin kendi kafa yapısının içinde gizli bir sapıklık olduğunu gösterir. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk'ün torunu...
|
Gerçekten komik...
Bunun daha komiklerini de görmüşüzdür,görüyoruz... Türban kafada olsun da altta ne olursa olsun... Türban herşeyi örter çünkü... 21.yüzyılda milletimizin durumu içler acısı ne yazık ki...
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Türban'ın da artık iki türlüsü var.....
Birileri gelenekçi birileri yenilikçi..... Saadet Partililer böyle şeyler yapmaz,bunları yapan Akepeliler! Buna çok yakın şahit oldum oradan biliyorum.... |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BUNLARDA HİÇ UTANMA YOK TÜRBANLI DEĞİLLER Mİ NE DE OLSA ÜMMETÇİ HEPSİNİN KÖKÜ GELECEK
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Yaşadığımız şehirde, semtte, mahallelerimizde bile böyle kişilik bunalımındaki sıkmabaşlılar sıkça karşımıza çıkıyor.
Suratlarında beş karış makyaj, ayağında sıvri burunlu cizme, sadece uzun olan vücuduna yapışıp bütün hatlarını belli eden kıyafetler ama kafada türban. Böyle olunca modern kapalı oluyorlarmış. Bunlardan biriside başka bir sitede yöneticilik yapıyor. Eskiden Türkçü olan o sitede hiç bir Türkçü kalmadı bu sıkmabaş kafalı karı yüzünden. neredeyse bütün Türkçüleri attı forumda. Ana, babanın zoru ile kapatılan, zorla mahalledeki hacılara hocalara gönderilen, daha önlerini bile göremeyan cahil sürüsü, arap özentisi bir dolu genetik özürlü grubu bunlar. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Bu arada sayın Hülagü Müminkesen, sizide tebrik ederim fotografla uyumlu harika bir konu başlığı bulmuşsunuz.
Fotografı siz mi çektiniz bilmiyorum ama ben yolda, arabada bu tür sıkmabaşların rezil hallerini gördükçe telefonla fotograflarını çekip çevremdeki insanlara gösterip kahkahalarca gülüyorduk. Bu sizin fotogrfaınızdaki yine sade kalmış bunlardan daha komik durumda olan örümcek kafalılarıda var. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kadınların cinsel birleşme sırasında orgazmın doruğuna çıkmasını sağlayan G-noktası "G-Point Enjoy it" ismiyle tescil edildi.
Doğubayazıtlı kurdofil hacı babanın oğulları Bülent ve Levent Söğüt kardeşler, kadınların cinsel birleşme sırasında orgazmın doruğuna çıkmasını sağlayan G-noktasını "G-Point Enjoy it" ismiyle tescil ettirdi. Erotizmi ön plana çıkaran marka, Ukrayna başta olmak üzere yurtdışında büyük ilgi görüdü. Söğüt kardeşler dünyanın en seksi blucin markası olacaklarını savunuyorlar. ![]() HACI BABA KIYAMETİ KOPARDI: Altı ay kadar önce televizyon seyrederken yeni çıkaracağı markasına G-Point ismini verme kararı aldığını söyleyen G-Point şirketinin ortaklarından Bülent Söğüt, "Aylarca bir isim düşündüm. Sonra aniden aklıma G-noktası geldi. Kışkırtıcı ve dikkat çekici olduğunu düşünüp, kararımı verdim. Hacı olan babama önce G-noktasının ne anlama geldiğini söylemedim. Sonra bir şekilde öğrendi ve kıyameti kopardı. Hiç kolay olmadı ama nihayetinde ikna ettik" dedi. Hacı baba önce kızdı para gelince yatışti AĞRI’nın Doğubayazıt ilçesinden İstanbul’a gelip kuyumculuk işine giren hacı Burhanettin Söğüt, G-Point Enjoy it markasıyla ilgili şunları söyledi: "Oğullarım bu işe gizlice başladı. Ne anlama geldiğini benden gizlediler. Sonra öğrenince çok kızdım. Olacak şey mi dedim. Ben hacıyım. Burada bütün esnaf bana ’hacı amca’ der. İşler iyi gidip, çocuklar iyi para kazanmaya başlayınca ben de kabullendim. İşler böyle yürüyor demek ki!"Evet haci isler boyle yurur sizin gibi din tucarlari sayesinde. Dini imani para bu imansizlarin parayi goruncu dinlerini bile degistirir bu imansizlar.Ondan sonrada din elden gidiyor ,kizlarimiz azziti diye yaygarayi basarlar bu haci ,hocalar.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunları gördükçe midem bulanıyor. Hemcinsim olmalarından utanıyorum. Bunların bu görüntüsü, bunalım falan değil beyinsizliğin ta kendisi.
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk
|
Cok sıcak bir günde Ankara'dayım otobüste ayakta gidiyoruz ve türbanlı bir genç kız aile zoruyla giyindigi lahana yüzünden eziyet cekiyor ne fes alamayacak duruma geliyor ,canı çıkıyor.
Tabi aynı zamanda beyni afyonlanmıs genç yasta.Kendileri de bezdi bu lahanadan.Ümmetcilerin içinden isyan dalgası gelecek yakında. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|