![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türban'a kimler destek veriyor ?
Türban'a kimler destek veriyor ?
akp ve mhp aralarında anlaştı ve türban yasağını üniversitelerden kaldırmak için karar aldı.. peki akp ve mhp'nin türban yasağının kaldırılmasına kimler sıcak bakıyor ? , kimler destekliyor ve alkışlıyor ? dışarda.... -iran , -suudi arabistan , -el kaide , -hizbullah , -barzani , -talabani , -Anglikan Kilisesi Başpiskoposu .. içerde... -dtp , -bbp, -sp , -pkk , -imralıdaki terörist başı , -Türkiye Ermenileri Patriği , -Fener Rum Patriği Bartholomeos , -orhan pamuk .. benim basından takip ettiğim ve aklımda kalan isimler bunlar... ırktaşlarım diğerlerini ilave etsin.. biribirlerine ne kadar yakışıyorlar ... akp , mhp , dtp , apo , orhan pamuk , ermeniler , rumlar , yobazlar , ümmetçiler..... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Orhan PAMUK denen insanlık ziyanı, daha düne kadar Türklere etmedik hakaret bırakmayıp, ermenilere öve öve yere göğe sığdırmıyordu. Üstüne üstlük bir de bunun karşılığında aldığı nobel ödülüyle yiğitlik taslayarak "bana saldırıyorlar ama ben nobel ödüllü bir yazarım, onlar kim" diyordu. Uzun uzun anlatmaya zaten gerek yok, herkes biliyor ki artık bu adam (Orham PAMUK) açıkça bir Türk düşmanıdır. Nitekim bunu kendisi de inkâr etmiyor.
Oysa şimdi aynı Orham PAMUK türban savunucularının başında geliyor ve türban savunucuları Orham PAMUK'a "adam gibi adam" diyor. Şöyle bir bakın; DTP türban oylamasına katılıp "evet" oyu vereceğini açıkladı. Orhan PAMUK zaten dünden razı türbanın serbestleştirilmesine. Sadece bu iki destekçi bile herşeyi anlatmıyor mu? Bana şu sözü hatırlatıyor: Düşmanımın düşmanı dostumdur. Buradaki düşmanın Türk Milleti, dostund a gerici zihniyet ve türban olduğunu anlamak sanıyorum zor bir iş değil. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bir de mazlum-der diye bir dernek var. Bunların ne kadar demogojik, taşra mantıklı, cahil kitleler olduklarını bu isimden bile anlayabiliyoruz.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir eklemede benden olsun. Nevi şahsına münhasır! polemikçi köşe yazarı Perihan Mağden. Garip kadın Perihan 'Her Türk asker doğmaz.' başlıklı bir yazıyla halkı askerlikten soğutmak sebebiyle hakkında Genelkurmay Adli Müşavirliği'nce dava açılmıştı. Gelgelelim şehit annelerinin de tepkisini çeken sözde yazar aklanmıştı.
Çok bilmiş Atatürk düşmanı yazar azılı bir türban savunucusu. Köşe yazısında konuya özetle şöyle değiniyor: "Döndüm ki Memleket Sathı, türbana kilitlenmiş. Yaratıcılıkta Sinir Tanımayan İzmirli Miting Kadınlar, kara çarşaflar filan yakmışlar bidonlarda, ofisboylarının yardımıyla. (Kendileri ateş yakmayı -fırın değilse- bilmezler.)" Ana Haber'de İzmir'in kadınları, yeniden demonstrasyon! monstrasyon! Karşımdaydılar salonumda. Suni/deri/siyah/korkunç bir şapkalı hanım, rujunu taşırmış dudaklarından elindeki kâğıttan 'Pitipiti Kemalistiz' mevzulu olsa gerek, kompozisyon ödevini okuyordu. "Anne ben barbar mıyım?" diye bir kitabı var Laleciğimin. "Evet sen barbarsın küçüğüm, barbar barbarsın adetlerinle, türbanınla." Kemalist 1 İzmirli Kadın bu cevabı verir mesela. Ben veremiyorum. Veremezsin. Dar bakışlı zihniyetin ve üç kelimelik hazinen buna engel. Arabistan'da yaz artık bence.(Tabiki yazabilirsen)
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Perihan mağdeni unutmuştum.Bambaşka yerde,bambaşka caşıtların izini kovalarken unutmuşum bu hanımefendiyi.Köşe yazarı olmadan evvel ne işle meşgul olduğunu kısa bir araştırma ile bulursunuz.
Ve çoğu kez bu gibi caşıtların neye hizmet ettiği belli olan gazete yahut mecmualarda neden(?) satıh tutabildiğini soran aklı yarım( Fakat kendini gerçek bir Atatürkçü olarak takdimle şan alan?) hem komüncü hemde Atatürkçü olabilen, zavallılara rastlamışımdır. Atsız Atama faşist yaftası konulduğunda ne tür tepki uyguladığımı da bilirler.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bugün Siyasi Arenaya bakarsak mhp,dp,dtp,akp,sp,bbp,anap hep türbanı desteklemiştir; Görüyoruzki türban siyasi oy avcılığıdır.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türban oy avı için yapılıyor, burası tamam.Peki bu türbanlı gerizekalıların sayısı kaç da bir partiyi iktidara götürebilsin? Olay bir kesimden çıkar sağlamak değil, laikliğe karşı en sinsice olan bu sembolü herkese dayatmak.Tüm Türklük ve Cumhuriyet düşmanlarının da birleştiği nokta budur.Normalde baksan yanyana bile koyamayacağın kimseler düşmanları ortak olunca bir anda koyun koyuna girer oldular.
Freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı engelsiz gidiyorlar.Şunu unutmasınlar, o yokuş da bir gün biter.Ne kadar kontrolsüz inerlerse, fizik kuralıdır, ivme kazanırlar; hasarları o derece büyük olur. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Andam bu saydığım partilerin tabanlarına bakarsan geneli çıkarabilirsin..
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hepsi de ümmetçi ve satılmışın önde gidenleri.Hepsi de %100 Türklük ve Cumhuriyet düşmanı; ama gel de bunu halka anlat.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
''Dinimin gereğidir,örtünmeliyim '' diyene 1940'ların,50'lerin fotoğraf ve yaşamlarını nasıl anlatabiliriz?
İlk başta bende işe yarar bir fikir gibi düşünmüştüm türbanlıya neyin ne olduğunu izah etmenin.Fakat yazık ki boş çabadır.Bu insanlar neden türbanı savunduklarını dahi bilmiyor olabilir fakat;Üniversite kapılarında ağlayan ,zırlayan bu güruh Türk'ün ne denli zehirlendiğini açıkca gözler önüne koyuyor. İslamı bilirim,eski Türk dinine mensubum fakat kimseyi de müslüman olduğu için düşman etmem kendime.Fakat bu insanlar islamın ilk 15 yılında neden başbağı kullanılmadığını da bir zahmet okusunlar;Önerim internet güvenli değildir,Kütüphanelere gitsinler.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Çoğumuz biliriz, türban değilde, başörtüsü Anadoluda gelenek halini almıştır. bu türban ı yeni icat ettiler... Eski aile resimlerimize bakıyorum başörtülü olan herkes çene altından başını bağlamış.. Bu kerkeste de böyledir kanımca.. kara çarşaf ı ise büyükşehirlerde tanıdık...
farzlarını yerine getirmeyen, ama Anam'dan Babam'dan gördüğüm üzere müslümanım Lakin ''Türk gibi''.. Geçen birlikte televizyon seyrediyoruz türban haberlerini geçiyor televizyonlar.. Kadıncağız (kendisi başörtülüdür) türban için protesto gösterisi yapan üniversite öğrencilerini görünce ''türbanınız boynunuza dolansın'' dedi.. Destek verenleri az çok biliyoruz zaten.. Ne diyelim boyunlarına dolansın...
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türbanlı; Dinimin icabı ile taktım bunu diyerek ağlarken; Ben o hanımın seccadeye baş koymadığını namaz kılmadığını da tahmin edebiliyorsam; Ne alim ne ebleh olurum.Fakat fikir sunan olurum.Ben Müslüman değilim; Fakat İslamı gayet iyi bilirim.Müslümanlar ile sorunum yoktur.Laik Cumhuriyetin bir diğer muhafızıyım. Fakat bir öngörüm ; İslamın gereği olarak , kadının örtünmesi gerektiğine inanabilenin, neden ilk vazifeleri olan namaz hakkında cahil oldukları sorusudur.
'' 600 ytl her ay , Heryerde türbanla gezeceksin.'' ?
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|