![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Türbanlı nedir? İşte bunlar.. (Resim ve Video)
Herkese ahlak dersi veren türbanlı palyaçoların günlük giyimleri.Tamamı ülkemizden kareler.Garip bir şeyler yok mu sizce de?
Ayaklarında Converse'ler, fetiş içeren deri ipli ayakkabılar, dapdar kot etekler, Üsküdar'da , Taksim Odabaşı'nda ulu orta iş halledenler... Kafada türban.. ! Bira içen türbanlı Otağımızın kalitesini düşürmemek için yalnızca arama adını verebileceğim diğer bir görüntü var ki, işte bu tam türbanlıları anlatıyor.Mideniz kaldırırsa izleyin, sonuna doğru neler oluyor! İşte türbanlılar böyle, ona buna ahlak dersi verirler; ama bir yerlerini kapatmayı unuturlar.Bunlar asla soylu Türk katunundan olamazlar, kanları bozuk arap aşıklarıdır hepsi.Palyaçodan bile gülünç giyim tarzları var. Defolun ülkemizden ! TTK
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zihinleri örümcek agi gibi örülmüs olan cöl bedevilerinin,sadece kafalarini örtmeleri hic bir sey degistirmez.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Her b.ktan sentez çıkaran bu çapulcular kıyafet konusundada kendilerine göre sentez yapmişlar. Bunlar aslında bu şekilde giyindiklerinde daha çok dikkat çekeceklerini ve erkeklerin onlara bakacaklarını bildiği için bu şekilde teşhircilik yapıyorlar.
Yazın sahillerdede güya açık olmamak için bu elbiselerle denize girip bakmayacak olan insanlarıda kendilerine baktıran sapık zihniyet tohumlarıdır.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Öncelikle şu internet ağzını bırakalım.
Katılıom yerine katılıyorum yazmak çok mu zor ?
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tarkan kandaşımızın bu çalışmasıyla iyi bildiğimiz türbanlıların, yobazların, şeriatçılar ve sair gibilerin ahlak yapısını bir kez daha görmüş olduk.
Bu Akp iktidarında kafasını arap bezi ile saranlar artık kolaylıkla iş bulmaya başlamış. Böylece arap bezi kullanmak takanların lehine bir avantaj haline dönüştürülmüş ve de teşvik edilmeye başlanmış oluyor. Yakında, bayanlar evlenebilmek ve iş bulabilmek için arap bezi kullanmaya başlayacak ve arap bezi hızla yayılacaktır. Ardından ise başı açık olanlara öcü gibi bakılmaya başlanacaktır. Daha şimdiden başladıkları gibi arap bezi takmayan ve Atatürkçü bayanların yüzüne bile kezzap atmaya yelteneceklerdir. Bunlar şeriatın kurallarıdır. Sıkmabaş denilen arap bezi 1960’lı yılların sonu ve 1970’li yılların başlarında Lübnan’da ortaya çıkmıştır.(ondan öncekş tarihi sümer fahişeleri, rahibeler vs.dir) Oradan İran'a kısmen girmiştir. İran'da islami devrim yapılmış ve şeriat rejimi gelmiştir. Şah’ın devrilmesi ve Ayetullah Humeyni’nin iktidara gelmesinden sonra arabın bezi tamamen yaygınlaşmıştır. Türbanın Türkiye'de ki tarihçesi için ise Murat Bardakçı açıklıyor: Yıl 1968. Yer Ankara Hukuk Fakültesi. İslâm tarihi dersindeyiz. Dersi Prof. Dr. Neşet Çağatay veriyor. Derken içeri bir bayan öğrenci giriyor. Bu bayan başına türban, yani sıkmabaş takmıştır. Prof. Dr. Neşet Çağatay sıkmabaşlı öğrenciye, “Ben 19 yıldır bu sıralarda karşımda başı kapalı kız görmedim. Bunda sonra da görmek istemiyorum. Ya başını açarsın ya da sınıftan çıkarsın” demişti. Sıkmabaşlı kız başını açmayı kabul etmedi ve sınıftan çıktı. Kimdi bu sıkmabaşlı kız? Tanıdık bir isim. Bu sıkmabaşlı kız, halen Dışişleri Bakanı ve Baş Müzakereci olan Ali Babacan’ın halası Hatice Babacan’dı. Diğer öğrenciler Hatice Babacan’ın cezalandırılmasını protesto etmek için boykota başlarlar. Fakülte tatil edilir. Bakan istifa eder. Öğretim üyelerinin çoğunluğu bu olayın arkasında tarikatların olduğunu belirtmektedirler. Bu öğretmenlerden biri de yine tanıdık bir isim olan ve bir suikast sonucunda aramızdan ayrılan Prof. Dr. Bahriye Üçok’tu. Yani türbanın arkasında tarikatların olduğu, türbanın siyasal bir simge olduğu bundan 40 yıl önce de biliniyordu. Bugün de biliniyor. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ağlayıp dururlar dinimizin gereğidir diyerek.Ben müslüman değilim fakat islamı bilirim.Şimdi sorsan bu hanımefendilere akşam namazı kaç rekattır,seccadede ne dua okuyorsunuz diye apışıp kalırlar ,sorduğunuz için siz; Cehennem köpeği oluverirsiniz. E namaz islamın gereği değil midir?
Cehaletin bu denli gözler önünde olmasına ne demeli? E örtünmeliyim diyor,sadece başını örtüyor.Namaz bilmez,dua bilmez bir garip insan güruhu. Sadece benim değil; Gözü,zihni olanın da kolaylıkla farkedebileceğinden ötürü bu kez fikrimdir demiyorum ; Fikrimizdir. TTK. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Jöntürk kardeşim, yakında türbanlı olmayanlara öcü gözüyle bakılacağını ve dışlanacağını söylemişsin. Fakat üzülmeyin; ortada bir "öcü" varsa herhalde bu sade ve standart bir şekilde giyinen hanımlar değil, çarşaflara veya kumaşlara bürünmüş kimseler olacaktır.
Yobazların tek yapabildikleri şey milletin yüzüne kezzap atmak, liseli kızlarımızın bacaklarına ispirto fırlatmak, çağdaş ve aydın yazarlarımızı katletmek, Çarşamba'da camilerin altında şeriat mahkemeleri kurup insanları kesmek, Irak'ta kadın çocuk demeden toplayıp ölüm çukurlarında diri diri yakmak, kendisiyle aynı dinden ve mezhepten, hatta mezhebin de aynı kolundan olmayanlara küfür ve hakaret etmektir. Bunun dışında bir şey yapmaya güçleri yetmez. Birilerini dışlamak için bilgili olmak gerekir. Oysa yobazlar bilgi denen şeyi hurafelerle sınırlı tutarlar. Kafaları gerçek konulara çalışmadığından hep kendi kurdukları hayal aleminde yaşarlar ve kendi kafalarındaki bu hayal aleminin uydurma kurallarına herkesin uymasını isterler. Doğal olarak aklı başında kimseler uymayınca da delirip yüzüne gözüne yakıcı maddeler atarlar ya da çok ileri gidip vururlar. Necip HABLEMİTOĞLU zamanın büyük yazarlarından. Binlerce kişi bu yazara inanmış, binlerce kişi okumuş ve hâlâ okumakta. Soruyorum; yobazlar isimleri hâlâ duyulan böyle kimseler yetiştirebilmişler midir? Elbette hayır. Onların arasından çıkanların bildikleri, sürekli tekrar edilen bir dizi dini öykülerden ibaret. Kendileri bir şey üretememiş, fikir veya görüş ortaya çıkaramamış kimseler. Önderi böyle bilgisiz ve cahil olanlardan ne beklenir ki? Elbette bilgi çağında yok olup gitmeye mahkumlar. Bugün kullandıkları şey sadece iktidar gücü. Eğer ellerinde iktidar gücü olmasa, kendi görüş ve fikirlerini geliştirebilecek bir bilgi ve beceriye sahip değiller. Tek yapabilecekleri oturup kendilerince ibadet ederek "büyüyüp güçlenmek" için dua etmek. Bugün dünya üzerinde kimin ne hâlde olduğu açıkça belli ama onlara sorarsanız hâlâ "bir gün herkes müslüman olacaktır" derler. Bunu söyleyen bir insanın da olayları tetkik etme gücünü varın siz düşünün artık. İşin özü; bilgisiz ve cahil insan hiç bir şey yapamaz. Sadece iktidar gücünü kullanır ama üretemez. Bu yüzden de saltanatı kalıcı olmaz. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türbanın arkasında elbette tarikatlar vardır.Yıkılmayacak denli sağlam temellere oturmuş bir Cumhuriyeti nasıl yıkarsın? Geçiş dönemi icat ederek.
Bu kadınlar,kızlar kandırılmış insanlar-isterse fakültede öğrenci olsun,hala neyin ne olduğundan birhaber.Çevre ile ilgilidir.Sosyal yapının zor kılması ile belki de yönlendirmesi ile ilgilidir.Soru soramazsın ,Ulemaya soru sorulmaz. ''Neden başımı örtmeliyim? '' sorusunu sormadıkları için , soramayacakları için bu haldedirler. Ve çoğu da artık bu durumdan memnunlar.Toplumun hoş karşılamadığını biliyor,görüyorlar inadına türban takıyorlar.Üniversite kapılarında sahte gözyaşları döken-elbette biz de Atatürkçüyüz diyen o hanımların gözlerinde gördüğüm sahtekarlık benim için yeterlidir. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Düşününüz; Madem örtüneceklerdi neden sadece saç örtülüyor? Başörtüsü değildir bu.Tamamen saç kapatılıyor.Baş, sadece saçlardan ibaret değildir.
Dini konular tartışılamaz elbette fakat bu dini bir konu bile değildir. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunların amacı din falan değil.Dini inanç öz meselesidir. Bunlar orta oyun amaçlı gösterilerden başka bir şey değildir. Amaçları erkek milletinin dikkatini diğer kızlarımızdan daha fazla çekmek. Aşiftelikten başka birşey değil gözümde. Bir de televizyonlara çıkıp özgürlük istiyoruz demezler mi? Önce ruhlarınızı serbest bırakın. Dogmalarınızı kırın!!
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sabahın kör anında pembe bir türban gözü almıyor mu? Yabancısı değilim yurdumun bizzat Türk'üm.Göze ziyan o türbanı gördüğümde neden yabancılaşayım? Kimin memleketi kime soruluyor? Ben görmemiştim türbanı -hortlamadı bile icat edildi. Ben 30'lu yaşlardayım.Yoktu türban diye bir halt? Ya da ben hata ediyorum?
Ben görmedim eminim; Türban yoktu 20 yaşımda iken ,15 yaşımı da hatırlıyorum yoktu gayet eminim... İslam değişmiş olsa bile ben de kördüm o halde. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Dilipak beyefendi(İslam alimidir) Bir tv programındaydı. Bir üniversite öğrencisi söz aldı, benim bahsettiklerimden bahsedecek vakit dahi bulamadı.Dilipak ; ''İslama küfür ediyorsunuz!'' diye haykırdı alkışlandı.
Oturdu yerine sorusunu soramadı o delikanlı. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|