Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 30.10.2007, 14:31   #1 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

IRKÇI ŞAMAN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: İstanbul
İletiler: 63
IRKÇI ŞAMAN Rss Beslemesi
Türbanlılar, Teröre Karşı Yapılan Eylemlerde Niye Yok?

Kafası arap beziyle sarılı ümmetçileri, İmam Hatip ve türban eylemlerinde sıkça görüyoruz. Eylem yapmayı seven bu ümmetçiler şimdi nerede? Son 10 günde 20'den fazla şehit cenazesi düzenlendi, ülkenin dört bir yanında kürt terörü protesto edildi ama bu sıkmabaşları hiç görmedik! Nerede onlar? Kürt terörü onları rahatsız etmiyor mu, şehit acılarını yüreklerinde hissetmiyor mu bunlar? Cami avlularında, cuma namazı çıkışlarında, yollarda, meydanlarda eylem yapan sakallılar, sarıklılar, şalvarlılar, çarşaflılar ve türbanlılar nerede? Nerede o ümmet köpekleri? Eline bayrağı alıp "şehitler ölmez" diye bağırmak, "türbana özgürlük" diye anırmaktan daha mı zor?
IRKÇI ŞAMAN adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2007, 14:35   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.429
Buğra Şad Rss Beslemesi
Türbanlılar elbette teröre lanet mitinginde olmaz çünkü onlar daha farklı mitinglerde boy gösteriyorlar. İşte bir örnek:

Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2007, 14:41   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 794
ALTAR Rss Beslemesi
Nerdesiniz cuma anaları...
Hani sizin vatan aşkınız vardı.
ALTAR adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2007, 22:29   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İlteriş Kağan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: CUMHURİYET BAŞKENTİ ANKARA
İletiler: 247
İlteriş Kağan Rss Beslemesi
onların vatan aşkı asr-ı saadaet için vardı.
ama gelgör ki laik cumhuriyet hepsini rahatsız edyor ve ciddi bunalımlar geçiriyorlar.
ellerindeki zincirli kitaplarla(kuranmdır nedir) her namaz çıkışı
-kurana uzanan eller kırılsın .diye böğüren çember sakallı ucubeler onun için görünürlerde yoklar.
zaten bilgilerinden faydalanmak için gidenlerin beynini;
ATATÜRKÇÜLÜĞE karşı boş yere yıkamadıkları belli oluyor.

bu ve bunun gibi ümmet gerzeklerinin arabistan gibi hayvanların gezindiği çöllere defolması dileğiyle.
Alt 30.10.2007, 23:01   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 339
ALPAGU AKBÖRÜ Rss Beslemesi
Onların derdi başından aşkın yahu ! Türbana yapılan zulümden bahsedmek var iken uçmağa varanlar mevzu olur mu?
Bir türbanlı hanımla konuşuyordum, sormuştum ; Neden dedim 1930'larda,50'lerde 60'larda bu çeşit başörtüsü yoktu sence dedim.
O eski 'bağlama' tabir edilen başörtüsünü kullananlar eksik müslümanlar mı idiler ?
Sen cehennemliksin deyiverdi.
Arabın hayal cennetinin müdavimi soruma cevap veremeyeceğini gayet iyi biliyordu.
TTK.
Alt 31.10.2007, 01:30   #6 (İleti Bağlantısı)
sadece Türk

Türk Yasemin - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 32
Türk Yasemin Rss Beslemesi
Alıntı:
ALPUZER´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
O eski 'bağlama' tabir edilen başörtüsünü kullananlar eksik müslümanlar mı idiler ?
Sen cehennemliksin deyiverdi.
Arabın hayal cennetinin müdavimi soruma cevap veremeyeceğini gayet iyi biliyordu.
TTK.
onlar asla hiçbir soruya cevap veremezler kardeşim. onlara kurandan ayetler gösteriyorum. islamiyeti saptırdıklarını anlatıyorum. çarpılacaksın diyorlar.
kurandan ayetler gösteriyorum. cemaatlerle, saidi kürdilerle, fethoşlarla sülaymancılıkla, nurculukla islamiyeti böldüklerini ,bunu allahın katiyen yasakladığını ayetlerle ispatlıyorum
bana sen saptırıyorsun orda allah başka bişey anlatmıştır diyorlar. ve yine sonu aynı" çarpılacaksın".
saidi kürdiyi alim kabul etmiyorum .efendiniz fethullahı efendi değil ,bölücü kabul ediyorum diyorum. "töbe de töbe de bilmediğin konularda konuşma çarpılacaksın" diyorlar.
soruyorum peygamberin mezhebi neydi ,hangi cemaattendi. "sus çok konuşuyorsun sen, allah seni çarpacak" diyorlarr.
efendimiz peygamberimiz değil mi ,bu kürt sait ,bu fethullah nerden çıktı, bunlara neden efendi diyorsunuz. cevap yok yine aynı cevap. "SEN ÇARPILACAKSIN".
neden adınız arap adı ,neden dualarımız arapça. ben anlamıyorum ki, allaha anlamadığım şeyi nasıl izah edicem diyorum. biz müslmanız ondan dolayı arapça diyorlar.
peki diyorum ayeti göstererek, Allahın niçin kuranı arapça gönderdiğini izah eden ayeti ,peygamber arap değil de türk olsaydı araplar türkçe mi dua edeceklerdi sanıyorsunuz. (peygamber arapçadan başka dil bilmiyordu dini kolay anlatabilmesi için arapça olduğu anlatılıyor kuranda). islamiyette ırkçılık yok diyorsunuz madem, neden araplık ön planda diyorum. o zaman ben arap değilim ,arapça anlamıyorum ,o zaman kendi dilimi kullanayım diyorum. olmaz kuran ayetler arapça diyorlar. o zaman diyorum demekki arap milliyetçiliği söz konusu. sonuçta kuranda islamyetin bütün kainata geldiği anlatılıyor. o zaman ben arapça kullanmak zorunda değilim. arap kültürüyle yaşamak zorunda değilim. arap kıyafetlerini giyinmek zorunda değilim. Allaha inanmam ve islamiyeti yaşamam için araplar gibi olmama hiç gerek yok diyorum.yine aynı cümle: ÇARPILACAKSIN.
dini bir bez parçasından ibaret görenler, ırkçılığın dinde yeri yok diye vatanı umursamayan, Türk olmasak da olur önemli olan islamiyet deyip vatanı yahudilerin hristiyanların kucağına bıraknalra göz yumanlar ÇARPILMAYACAKLAR ama ben benim gibi kendi tezlerini bile çürütenler çarpılacaklar. Allah adaleti sonsuz olandır. beni başım açık olmasına rağmen affedecek biliyorum ama dini kullananları, yobazlık edip vatanı satanları nasıl affedecek?bunların hepsi münafık. başlarının örtülü olmaları müslümanlığın hakkını verdikleri anlamına gelmiyor.bu insanlar yüzünden, insanlar islamyetten de soğuyorlar ama acaba farkındalar mı.
istiklal mahkemeleri kurulmalı yeniden sırf bunlar için.
Alt 31.10.2007, 02:48   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.017
KOCATÜRK Rss Beslemesi
yobazlarmı teröre karşı eylem yapacak ??

yobazların eylemi farklı...amaçları farklı...

amaçları ; TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni ortadan kaldırmak , onun yerine şeriat yasalarının olduğu " anadolu federe islam devleti" kurmak..

dikkat edin..
kurmak istedikleri sözde devletin isminde TÜRK kelimesi bile yok..

teröre karşı gelmek ; yobazın tabiatına aykırıdır..

peki yobaz hiç eylem yapmaz mı ?

elbette yapar... işte bunun gibi =

KOCATÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2007, 02:49   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.017
KOCATÜRK Rss Beslemesi
KOCATÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2007, 02:59   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Üstelik ; Namaz çıkışlarında camii avlularında
Haykırarak cihad çağrısında bulunan bu rezillerin kullandığı bayrak suudi arabistan bayrağı?
''Aleyna'' sözcük dahi değildir uruğum !
Aleyna ,orada, bulunanda anlamındadır.
Kız evlatlarına bu ismi verenler bu isim bile olamayacak takının ; Orada ,de ,da eki olduğunu dahi bilmemektedir.
TTK.
Alt 31.10.2007, 03:08   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Düşününüz, doğan kız evladına arapça 'orada- satıh tutmuş' anlamına gelen takıyı isim olarak uygun gören neden cuma namazı çıkışı yeşil cihad(!) bayrağı olarak bilinen suudi arabistan bayrağı açar?
Suudun bayrağının Türk camiisinde işi ne?
O bayrak sadece suudi arabistan bayrağıdır.
O halde ülkücü ite çapulcu demişiz alınmış kırık bana NE?
TTK.
Alt 31.10.2007, 07:00   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 720
Turak Rss Beslemesi
Turbanlilarin kendileri boluculuk yapiyorlar.Ulkeyi bolmek icin ellerinden gelen herseyi yapan bu ucubelerden ne beklentimiz olabilirki.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2007, 10:08   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 313
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT Rss Beslemesi
ALIN İŞTE SİZE BİR ÖRNEK DAHA BUNLAR 1 NUMARALI TÜRK DÜŞMANLARIDIR BİR DE TÜRKİYE'DE YAŞIYORLAR ÜMMET KÖPEKLERİ ARAPLAR PANKARTTADA ARAPÇA YAZIYOR GEBERİN PİS YOBAZLAR
AYRICA BUNLARIN HEPSİ TÜRK VE ATATÜRK DÜŞMANIDIR ARAP DEVŞİRMELERİ SİZİ HEPİNİZ GEBERECEKSİNİZ

ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2007, 10:11   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 313
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT Rss Beslemesi
BİR DE ŞU SIKMABAŞLARA BAKIN REZİL KÖPEKLER ÖCÜMÜZÜ ALACAĞIZ MUTLAKA BU TÜRK DÜŞMANLARI ARAPLARDAN

ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2007, 10:55   #14 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.429
Buğra Şad Rss Beslemesi
Yobazların destek olmalarına ilişkin şu karikatür sanıyorum her şeyi anlatıyor:

Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2007, 01:49   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 558
Tarkan Rss Beslemesi
Aşağılık vatan hainleri oldukları için olabilir mi !!!
Tarkan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler