![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Askerinin kanı bu kadar ucuz mu?
Başbakan’dan Kuzey Irak’a asker gönderme kararı alacak diye beklerken karar çok farklı çıktı:
Abdullah Gül, Roma’da yapılan Lübnan Konferansı’ndan sonra ağzındaki baklayı çıkardı ve “Lübnan’a asker gönderebileceğimizi” açıkladı. Ardından Başbakan da aynı istikamette konuştu ve “Lübnan’a asker gönderme isteğinin Amerika’dan geldiğini” kabul ederek Türkiye’nin de Lübnan’a asker gönderecek ülkeler arasına katılacağını bildirdi. -o- Türkiye’nin içi kan gölüne dönmüşken kendi yönettiği ülkenin asayişini umursamayıp Lübnan’ın asayişini düşünen “örnek bir hükümetimiz!” var! Kendi sınırının birkaç metre ötesine asker gönderme cesareti olmayıp, binlerce kilometre ötedeki bir kan deryasına “Amerika emretti” diye Türk askerini transfer etmekten kaçınmayan bir hükümetimiz var! Türk askerinin Lübnan’a gönderilmesi tam anlamıyla bir cinayet olur. İsrail’in ve Amerika’nın amacı da bölgede barışı sağlamak değil zaten. Türk askerini de cepheye sürerek, Lübnan’da konuşlanmış Hizbullah güçlerine karşı 18 yıldır kaybettiği toprakları geri alabilmek. Avustralyalı Bakan “Bu bir intihardır, bu bir ölüm görevidir” diye haykırırken, bizim Dışişleri Bakanımız ve Başbakanımız “Biz göreve hazırız!” diye Amerika’ya karşı esas duruşta tekmil veriyor. Böyle bir rezalet olur mu? Böyle teslimiyetçi bir dış politika olur mu?Türk askerinin kanı bu kadar ucuz mu? Bir siyasi zihniyetin ülkesini böylesine büyük bir intihara sürüklediği nerede görülmüştür? İsrail’in çıkarları için Lübnan’a asker gönderme kararı bu ülke için bir intihardır ve böyle bir karar alındığı an milyonlarca Türk meydanlara inerek bu cinayete dur demesi gerekmektedir! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ne uğruna, kimin uğruna bu sevkiyat? Özde düşmanımız olan devletlere yalakalık için! Kendi çıkarlarımız için olsa hadi neyse. Sırf başkasını memnun etmek için. Yoksa bu karaktersiz hükümetle Ortadoğu'da söz sahibi olacağımız yok.
Bitlis'te, Şırnak'ta, Diyarbakır'da, Hakkari'de askerinin polisinin hakkını koruyamayan hükümet, lübnan'a gönderdiği askerlerini iyi bir şey için gönderir mi? Hangi akla hizmet? |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TürkOğuz ağabeyime aynen katılıyorum..Bencede askerlerimizi göndermemeliyiz..
Lübnan başbakanı dün tayyipp ile telefon görüşmesi yapıyor ve tayipten yardım istiyor! hangi yüzle istiyor hayret birşey! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
arap yardakçısı hükümet Türk Devletini nasıl kullanmak istiyor...Bizim gözümüz kör değil!Biat ettiğiniz bölgeye Türk askerini gönderemezsiniz. Yüce Türk ordusu komutaları buna izin vermeyecek.
Bir de bir taşta iki kuş misali Sözde dünya kamuoyuna hitap edeceksiniz...Bu güne kadar UYGUR kardeşlerini düşünmeyen, Kuzey Iraktaki Türkmen kardeşlerini kürtlerin insafına bırakan, Kıbrısı peşkeş çekmeye çalışan bu hükümet,pkk destekçisi şehitlerin kaatiilii ARAP-KÜRT hükümeti öyle bir tokat yiyecek ki TANRISINI şaşıracak. el kadının kardeşi hükümet. her kurum sabır çekmekte. Her Türkçü sabır çekmekte. git oğluna söyle Lübnana gitsin. sen sadece oğlunu gönderebilirsin. Bir gün; Hainler kendilerinden önceki ağalarının uğradığı kaçınılmaz akibete, yani ihanetin bedelini ödeyecekleri ve acı gerçekle yüzleşecekleri hesap vaktine hazırlansınlar. ESEN KALIN |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İngiltere… Irak’ ta kaybolan iki askeri için zırhlı birlikleriyle koca bir hapishaneyi tüm dünyanın gözleri önünde yerle bir etti. İsrail… Filistin toprakları içerisinde Hizbullah tarafından kaçırılan iki askeri için İsrail Gazze’ de taş üstünde taş bırakmadı. Bununla yetinmedi iki gün önce Lübnan’ ı karadan ve denizden kuşatma altına alarak hedef gözetmeksizin vurmaya başladı.
Bölgeden gelen sağlıksız haberlere göre tamamı sivil 53 kişi hayatını kaybetti. Üstelik pervasızca bunun sadece bir başlangıç ve uyarı olduğunu, askerlerinin serbest bırakılmaması durumunda tepkilerinin daha da sertleşeceğini en yüksek perdeden duyurdu... Rusya… Irak’ ta dört diplomatını kaçıran örgüt mensuplarının infazını yapanlara on milyon dolar ödül vereceğini duyurdu ve Devlet Başkanı Putin Rusya Gizli Servisi’ ne olayın faillerinin öldürülmesi için talimat verdiğini açıkladı… Türkiye 1984 tarihinden beri Pkk terör örgütü Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere ülkenin her noktasında kaç bin insanın canını aldı. Markette alış veriş yapan insanlar, parkta oynayan çocuklar, eğitim için bölgeye giden öğretmenler, doktorlar… Hülasa toplumun her kesiminden insan bu terörden nasibini fazlasıyla aldı. Bu ülkeyi yönetenlere, yönettiğini zannedenlere soruyorum: Türk’ ün hayatı bir İsrail vatandaşından, bir Rus’ tan, bir İngiliz’ den daha mı az değerli.. Ya da Türkiye Cumhuriyeti Devleti terör ve terörizm karşısında İNGİLTERE’ nin, RUSYA’ nın gösterdiği iradeyi göstermekten aciz mi? Gazetelerde çarşaf çarşaf resimler.. Dışişleri Bakanı Abdullah GÜL İsrail ve Filistin arasındaki gerginliğin bitirilmesi amacıyla arabuluculuğa soyunuyor… Kabineden her bir bakan ağlamaklı ifadelerle İsrail’ in insanlık dışı katliamını kınıyor.. Fakat Tanrı aşkına bir kişide çıkıp ülkede sürüp giden adı konulmamış savaş için bir şeyler söylesin.. Filistin’ li çocuklara gözyaşı döktüğünü gözleri dolarak televizyon ekranlarında söyleyenler, çıkıp şehitlerimizin ardından da bir şeyler söylesinler… Filistin’ linin, Irak’ lının, Lübnan’ lının canı can da, yirmi yaşındaki fidanların canı can değil mi? Fidan gibi yiğitler daha ne kadar NUTUKLARA GÖMÜLECEKLER….? Gaziantep’ de Şehit oğlunun ardından kafasındaki sorulara cevap arayan ve bunu sesli düşünen babaya bir yıl hapis cezasını verenlerin yüzleri kızarıyor mu acaba merak ediyorum… Ekonomi yolundaymış… Enflasyon tek haneye düşmüş.. Milli gelir 10 bin dolar olacakmış…. Yere batsın sizin ekonominiz, enflasyonla mücadeleniz.. Benim her gün yüreğime ateş düştükten sonra, davulla zurnayla uğurladığım yiğitler soğuk tahta tabutlar içinde geri geldikten sonra milli gelirim değil on bin yüz bin dolar olsa ne kıymeti var? Benim için büyük devlet olmanın ölçüsü budur… Dünyanın öbür ucundaki vatandaşının hakkını koruyabiliyor musun işte o zaman büyük devletsin… |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ISENBIKE KANDASIM
ELINE VE AGIZINA SAGLIK BU YAZI KALEME DÖKTÜGÜN ICIN TANRI TÜRK IRKINI KORUSUN |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Araplar medeniyetten nasip alamamis Atatürk ün belirttigi muhasir medeniyet seviyesine asla ulasamicak olan Din kardeslerini bir avuc ingiliz paund una satan her türlü kallesligi yapmis ve yapmakta olan bir ırktır.
YÜCE BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN BİR ANISI - Bir gün Makedonyalı yüzbaşı, kıt'a çavuşlarından birini bölük komutanı odasına çağırdı. Müfit'le ben de orada idik. Çavuş sağlam yapılı ve yakışıklı bir Türk genci idi. Yüzbaşı, gencin onurunu kıracak şekilde azarlamaya başladı. Delikanlıdan çok mensup olduğu ırka hücum ediyordu: - Sen, diyordu, nasıl olur da yüce Arap ırkına mensup peygamber efendimizin mübarek soyundan gelen bu çocuklara sert davranır, ağır sözler söylersin? Kendini iyi bil, sen onların ayağına su bile dökemezsin... Gibi gittikçe manasızlaşan sözlerle hakaret ediyordu. Sesi yükseldikçe yükseliyordu. Çavuşun yüzündeki ifadeye baktım. Önce bir babaya duyulan saygının samimiyeti okunan çizgiler sertleşmeye, içten gelen bir isyanın ateşleri gözlerinden okunmaya başladı, fakat gerçek itaatin sembolü olan Türk askeri gibi iç duygularını gemlemeye çalıştı. Göz pınarlarından tanelenen yaşlar yanaklarından döküldü. Dayanamadım. - Yüzbaşı efendi susunuz! diye bağırdım. Birden şaşırdı, sözlerinin bizden onay görmesini beklediği anlaşılıyordu. - Yoksa fena bir şey mi söyledim? dedi. Ben de: - Evet, çok fena hakaret ettiniz, buna hakkınız yok. Bu erlerin bağlı bulunduğu Arap kavmi size göre yüce olabilir, fakat biz Türklerin en büyük ve en asil millet olduğu, asla inkar edilemez bir gerçektir. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
yemekleri elleriyle yiyen araplar mı yüce milletmiş?...
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bu hafta baş papaz kralları Türk Cumhuriyetine geldi.Adam yürümeyi bilmeyen bir sapık.Bunlar hayvanlaşmış bunlar köpekleşmiş bunlar insan değil bunlar pis mahlukatlar.Asalak böcekler.Aşağılık pis yüzlüler Bunlar israil ile dadaşsınlar biz de film seureder gibi televizyonda izleyelim aşağılıkları. FARSIDA ARABIDA KÜRDÜDE ÇİNİDE AYNI BOKTAN ÇIKMADIR.YÜCE TÜRK IRKI BİRGÜN HAİNLERE HESAP SORMASINI ÇOK İYİ BİLİR. Hakikat ne şu göklerin derinliğinde Ne suların şairane serinliğinde Aristonun mantığında zerresi yoktur Fisagorda, Eflatunda nebzesi yoktur. Mefkureler aleminde olunca kıtlık Kafaların içerisinde başlar çıfıtlık Bir budala zulüm yeter diye haykırır Bir it çıkar proleter diye haykırır. Bir hayvanda hakim olur cinsi heyecan Fıroyt denen yahudiye gider verir can Kimi kördür…. Kendisine büyük gelir pek Lenin denen o maskara vatansız köpek |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ALBEYAZ KANDASIM
SANA NASIL ULASABILIRIM SAN BIR IKI SORUM VAR BILGISAYAR YAZILIM ÜZERINE AKLINA SAKIN BIR SEY GELMESIN HA BEN O RAHATSIZ EDEN BILGISAYAR KULLANICILARDAN DEGILIM SADECE IP ADRESI ICIN BIR SEY SORUCAKTIM |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Özelden sana msn e-posta adresimi gönderiyorum.. Rahatsızlık ne demek, ben burada kandaşlarımız Türk evlatlarına yardımcı olmak için varım.Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim tabiki.Türk milleti için iyi işler başarabilirsem ne mutlu bana. YÜCE ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN! |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Söz konusu zulüm gören TÜRKLER'e yardım olunca hayır.Ancak kendi ırkdaşları(herhalde) araplar sözkonusu olunca höt demeden asker gönderiyoruz.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| askerinin , bu , kadar , kanı , mu? , türk , ucuz |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|