![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Bayrağı kullanılıyor mu?
Son zamanlarda artan terör saldırılarına tepki olarak yapılan protestoları hepimiz biliyoruz, hatta bazılarımız da bizzat katılmıştır. Saldırıların olduğunu duyduğum an sandıktan tertemiz kocaman Türk bayrağımı çıkarıp balkona astım. Benim gibi 1-2 kişi daha astı ve asanlar zaten bildiğim kişilerdi. Aradan 1 hafta geçti, dikkat ettim bayrağı olmayan ev yok. Trafikte bayraksız araba az. İnternet sitelerinde herkes profil resmi olarak bayrak kullanıyor. Televizyon programlarında çoğu şov programında bayrak kullanılıyor. Şanlı Türk bayrağımızı görmek beni mest ediyor ama bu durum da bana hiç samimi gelmiyor. akp'nin %47 oy aldığı bir ülkede bu kadar vatanını milletini seven insan olacağını düşünmüyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu olay bana psikolojik bir baskı gibi geliyor.
Terör ün bu kadar azmasında kendini sorumlu sanıyor o dediğiniz insanlar. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sorumlu hissettiklerini ben kendi adıma düşünmüyorum. Çünkü referandum da yine onlar çoğunluk geldi. Belki korkudan asıyorlardır. Milli bilincin olmadığı bir ülke olmamız gerçeği ve milletimizin uykusu hala devam ediyor.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
öyle olsaydı ; dtp kongrelerinde zorunlu olarak açılan Türk bayraklarını görüp , kürtlerin vatan ve millet aşkıyla yanıp tutuştuğunu mu söyleyeceğiz ?? ya da ümmetçi yobazların bayrak açmasını görünce , onların vatansever olduğunu mu düşüneceğiz ?? bayrak açmakla vatansever olmak aynı şey değildir. seçimlerden önce , milyonlarca insan hemen her ilde "cumhuriyet mitinglerine " ellerine bayrak alıp katılmadı mı? ya sonuç ne oldu ? akp nin % 48 oy alması ve referandumda % 70 evet çıkmasıda ; milletimizde milli bir bilinç olmadığının ve derin bir uykuda olduğunun bir başka somut göstergesi.. |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BAYRAK ASMAKLA VATANSEVER OLUNMAZ HER BAYRAK ASAN VATANSEVERSE O ZAMAN TÜRKİYE'NİN YARISI akp ye OY VERDİ ŞU ZAMANLARDA HERKESİN EVİNDE, ARABASINDA, İŞ YERLERİNDE VS. HEP BAYRAK VAR ÇOĞUNLUĞU akp liler BUNLAR ŞİMDİ VATANSEVER Mİ OLUYOR
BİZİM BURADA İSE HERKES BAYRAK ASMIŞ EVLERİNE SONRA DA KARŞIMIZDA BİR TANE k..t PİSLİĞİ OTURUYOR HEMEN ETRAFA BAKTI CAMDAN TABİİ BAYRAKLARI GÖRÜNCE HEMEN ASMAZ MI ÇAPULCU PİSLİK KORKUDAN ASIYOR ŞİMDİ BU VATNSEVERLİK MİDİR, EŞŞEKLİK MİDİR? YANİ KISACASI ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI KULLANIYORLAR İT SÜRÜLERİ |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Ümmetçiler ve Kürtler Akepe'yi Milliyetçi ve Vatansever gördükleri için oy verdiler...
Ümmetçiler:Arap Milliyetçisi ve Şeriatçı olduğu için.... Kürtler:Kürt Milliyetçliği yapıp Kıroistan'ı kurmak istediği için... Geçenlerde bir komşuma Akepe'ye oy verdiğine pişman olup olmadığını sordum...(Şehitler yüzünden) Bana verdiği cevapsa şaşırtıcıydı.... Suç Müslüman Tayyip'de değil Yahudi Ordu'da dedi.... O günden sonra yüzüne dahi bakmadım.... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Olacak sey degil. Sn. Org. Büyükanit Yahudidir diye gercekten sacma sapan seyler dolasiyor ortalikta; ben de görüyorum. Orduda soyu Türk olmayanlarin belli bir rütbenin üzerine cikmasi mümkün degil, bilinen bir uygulama. Yahu bu kadarmi her bilgiden yoksun insanlarimiz?!
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
sadece Türk
|
[quote=Atsızcı_16;54388]
Suç Müslüman Tayyip'de değil Yahudi Ordu'da dedi.... quote] müslümanlık tayyip gibilerle oluyorsa ben almayayım. yahudilik böyle paşalarla oluyorsa alayım. müslüman olup vatanı satacağına yahudi olsun canını veren cinsten vatansever olsun. bu daha iyi değil mi. bu insanların kafaları nereye ve nasıl çalışıyor hala anlayamadım anlayabilene de aşkolsun. yobaz cahil sürüleri. zaten akıl olsa kalkıp da yahudi öncülüğü yapan rum asıllı tayyibe(baba rum ,anne gürcü) müslüman demezler. o yahudi diye iftira attıkları paşaya, paşalara, orduya hepsi kurban olsun. cahil, yobaz, şeyh sait ve saidi kürdi artıkları.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bu konuda emin değilim.Hatta tam tersini dusunenlerdenim.Bilgisi olan varsa lütfen son 10 Genel Kurmay Başkanı hakkinda bize bilgi versin.Yanılgıya düşmek istemiyorum.Umarım yanılırım. |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
bu durumda senin düşüncene göre ; genel kurmay başkanları TÜRK kökenli değil , kürt kökenli oluyor ...öyle mi ?? buna kargalar bile güler... bu şekilde bir düşünce tarzı ; bir TÜRKÇÜ'ye asla yakışmadığı gibi , TÜRK ORDUSU'nu lekelemek ve karalamak isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor. esasen bir TÜRKÇÜ'nün kayıtsız şartsız ordu yanlısı olması gerekirken , şerefli TÜRK komutanlarına iftira etmek , Orduyu eleştirmek asla kabul edilir bir davranış tarzı değildir. ya paranoyaksın , ya da kanı bozuk bir melez. |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ne duyduğunu açıklar mısın lütfen. Ben neden etrafımdan böyle şeyler duymuyorum, etrafınızdakilere dikkat edin bence.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu kürdolar her yere sızıyor ayrıca arnavutlar ve cerkezlerde hayli bosnakta var.Ben bilgi sunsun diyorum arkadas bana hakaret ediyor olacak iş değil.Sanırım yanlış yorumluyor
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|