![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
"Türk Bayrağı'nı indir, kürt bayrağı as" tehdidi!!!!
Bodrum'un Turgutreis Beldesi'nde bir ekmek dağıtım şirketinde şoför olarak çalışan evli ve 4 çocuk babası 62 yaşındaki emekli üsteğmen Ertuğrul Gültekin'i 30 Ağustos Zafer Bayramı için Türk Bayrakları'nı astığı otomobinin önü yolda giderken 4 kişi tarafından kesildi. Olay anında otomobilinden inmeye çekindiğini belirten Gültekin bayrakları indirmemesi nedeniyle 4 kişinin sözlü tehditlerine maruz kaldığını ileri sürdü.
Saldırganların otomobili yumrukladığını iddia eden Gültekin, şunları söyledi: “Otomobille olay yerinden kaçarak kurtulabildim. Aksi taktirde beni orada linç edeceklerdi. Kürtçe ve Türkçe konuşuyorlardı. Türk bayraklarını indirmemi ve 30 Ağustos'un geçmesi nedeniyle Kürt bayrağı asmamı istediler. Bana Türk Bayrağı'nı indirip, Kürt Bayrağı takmamı isteyen gençlere cevap olarak ‘Ancak benim kanım aktıktan sonra Türk Bayrakları'nın otomobilden ineceğini söyledim. Bu bayrak ve vatan hepimizin. Eğer havayı, suyu, denizi, ekmeği paylaşıyorsak akıllarını başlarına alsınlar. Biz yaşadıkça onları bu yaptıkları hadiselerden uzak durmalarını öneriyorum. Hep beraber aynı çatının altında yaşamak için mücadele vereceğiz.” Savcılığa ve jandarmaya suç duyurusunda bulunan emekli üsteğmen Ertuğrul Gültekin'i tehdit eden 4 kişinin arandığı belirtildi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7202769.asp Irkdaşlar bu olay güneydoğuda falan olmuyor, Türkiye'nin en batısında Muğla'da oluyor! Akdeniz ve Ege'deki turistik yerleri bir bir parselleyn kürtler oraları ele geçirdi! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Haberi az önce okudum. Bu tip olaylar gündelik hayatta sıklıkla olmaktadır ve bizler gördüğümüz halde müdahale edmiyoruz. Türkiye'nin sahil bölgelerini işgal eden kürtler belirledikleri stratejiler ile Türk Halkına rahatsızlık vermektedir. Acilen önlem alınmalı.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sıra Akapeye oy veren kürtlere kardeş deyip kızlarını dölleten bu öküz millete de gelecek. Onların ocakları söndüğünde de ben üzülmeyeceğim.
Tanrı şuurlu Türkleri korusun. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Arkadas cevremde, tanidiklarima söyledigim zaman benim irkci oldugum icin önyargili hatta hayalperest oldugumu söylüyorlardi. Iki yil önceden, 5 yil icinde Türkiyede ic savas cikacagini ve her Türk soylunun buna, her konuda hazir bulunmalarini, acil sekilde silahlanmalarini sölüyordum(Tabiki ruhsatli yazmaliyim yoksa suc teskil edebilir). Bu haberleri okudukca ne kadar hakli oldugumu bir kez daha anladim. Benim anlamam bir sey ifade etmez umarim beni önyargili ve hayalperest görenler anlamislardir..!
Türk budunu yeni bir Cenke hazir olsun..! Tanri Türkü koruyacaktir..!
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Hayır anlamadığım olay şu;adam hala daha bir çatı altında yaşamak için mücadele edeceğiz diyor.Resmen asalak kardeşlik.Mine Kırıkkanat'ın makalesine ne güzel de uyuyor;http://www.atsizcilar.com/forum/asal...lik-t5928.html
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Emekli üsteğmenimizin beylik tabancası yokmuymuş , çıkarıp neden vuramamış köpekleri anlamak mümkün değil.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bozkurtlarin yurdunda çakallar zaradan
baska bir sey getirmemekte dir, sülük gibi yapisan boyacilar, serseri k.rt tinerciler, cam siliciler, kapkaççi itler... Bunlar basli basina k.rtlerin sehire tasidigi terör faaliyetleri dir, hala pkk ile k.rdleri ayni kefeye koymayi red edenler oldukça, bu olaylar yillar geçtikçe büyük boyutlara ulasacaktir. UYAN IRKIM UYAN! |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Kemal'in Askeri
|
Kürtlere bu denli yüz verilmeye devam edildiği sürece daha fazlasının da olması kaçınılmazdır. Hiç bir eksiklikleri kalmadı ki! Meclis'te de temsil ediliyorlar, hükümette zaten söz sahipleri kürtler. Ülkenin her bir yerini teker teker dini kullanarak ele geçiriyorlar. Kürtlerin olmayan pek az sektör kaldı. Kim türk'ten tarafta derhal etkisiz hâle getirilip kürtler her sektörde en başa konuldu. O beğenmedikleri ve sevmedikleri devletin yönetimini ele geçirerek şeriatçı ve kürtçü dayanışmasıyla adeta ülkenin içini oyuyorlar.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
gerçekden neyi yada kimi bekliyoruz sabır kalmadı artık andalar .
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şu k.rtler kendilerine kardeş diyenlere bulaşsalar,onların ocaklarını söndürseler gercekten hiç üzülmeyecegiz sayın Ogan'ın da dedigi gibi, bu milletin aklı ancak oyle başına gelecek galiba, yoksa bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla devam edilecek gibi gorunuyor!
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kardeşlik hiç olmadı ve olmayacakta ama bunua anlatmak mümkün değil , anlatamamızında en büyük sebebi ümmetçilik sevdasıdır çok samimiyim bu fikir milletimizin çoğunun beynini esir almış durumdadır ve bizlere çok ciddi zararlar vermiştir şimdide sonuçlarını görüyoruz daha durun bu gibi ne olaylar duyacağız göreceğiz...
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Belkide kurtuluş bu ve benzeri olaylarda!!!
Sevgili TÜRK kardeşlerim ; Türk halkı o kadar Ümmetçilik afyonuyla uyutulmuş ki kendisine dayatılan 3. sınıf sömürge toplumu olmayı ve aşağılanmayı göremiyor.
Türk milleti arasında "her işte bir hayır vardır" deyimini burada kullanmak istiyorum. Bu Türk milletinin uyanacağı yok. Aptal kürtler bu gibi eylemlerini artırsınlarki Yüce Türk milletide uyansın. Yoksa bir daha bağımsızlık özgürlük günü göremeyiz. EY YÜCE TÜRK MİLLETİ TİTRE VE KENDİNE GEL......... |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
adam hala kardeşçe yaşamaktan , vatanın hepimizin oldugunu söylüyor yuh yahu!!
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bence biraz üsteğmende de suç var ya çıkıp savaşacaksın yada beylik tabancası yok mu vuracaksın dizinden.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kürtler, Fars kavminin bir alt koludur. Bunlar Farslar arasında ensest ilişkiler sonucu türemiş bir kabiledirler. Bunların ne kadar çirkin ve nursuz olduğunu gören farslar , bunların yaptıkları melanet yüzünden Tanrının gazabına uğramamak için, bu ahlaksız ve çirkin zümreyi aralarında yaşatmayıp öldürmeye başlamışlardır ve kürd lerden kurtulanlar, erişilmesi güç dağlık alanlara sığınmışlardır.Bunlar tarih boyunca dağlık alanlarda eşkıyalık yaparak yaşamışlardır. İslam peygamberide bunlar için , "Allahım bu kürd kavmine asla hakimiyet yüzü gösterme ve bunları insanlığa musallat etme " diye bedduada bulunmuştur. Bunlar her türlü medeniyetin insanlığın tabiatın düşmanlarıdırlar, güçlerinin yeteceğini bildikleri herkesi öldürüp malını parasını çalan nursuz ve gudubet yaratıklardır. Hayvanları bile öldürürler zevk için ormanları yakarlar. VE kendi aralarında ensest ve sapık ilişkilerde bulunurlar. yaşadıkları yeri kısa zamanda cehenneme çevirirler. Aç kalınca diğer insan topluluklarının zayıf anlarını kollar özellikle yolcuları öldürür vei mallarını çalarlar, korumasız köylere saldırıp talan ederler. Bu iğrenç mahluklar güney İran ve güneydoğu anadolu dağlarında yaşarlarken, önce Yavuzun sonra Abdulhamidin basiretsiz kararları ile Hakkari ve Bitlis dolaylarına yerleştirildiler. Buna rağmen Hem osmanlıya hemde Türk ve Ermeni halkına karşı isyan ve saldırılarını sürdürdüler. Ermenilerle Türkler arasındaki savaşlar sonucu nüfusu azalan Doğu ve Güneydoğu Anadoluyu ele geçirdiler her şeyi gaspettiler, zenginleştiler ve köpekler gibi üremeye başladılar. Ancak Cumhuriyetin ilk yıllarında bile nüfusları 500000 i bulmuyordu. Doğu ve Güneydoğu Anadolunun nüfus çoğunluğu hala Türk tü.Doğu anadoluda bu gün bile nüfusun yarısı hala Türktür. İstiklal savaşına katılan Doğu ve Güneydoğu anadolulu askerler oraların Türkleridir. kürdler asla bizim safımızda savaşlara katılmadıkları gibi devamlı isyanlar çıkarıp erkekleri savaşta olan savunmasız Türk kölerini basmış soygun ve katliamlar yapmışlardır. Süvari berleklerimiz koçgiri kürd isyanıyla uğraştıklarından, 1. ve 2. inönü savaşlarına katılamamışlardır. Atatürk bunu unutmamış Cumhuriyet kurulduktan sonra , kürdlerden intikamımımzı almıştır. Atatürkün cezalandırmaları sonucu kürd nüfusu azalmış , ve uzun süre kürdler ses çıkaramamışlardır, ancak Atatürkün ölümünden sonra rahatlamışlardır. aslen bir kürd kırması olan ismet inönü kürd leri kayırmış onlara taktik vermiş Özal gibi zeki kürdleri devletin önemli kurumlarına yerleştirmiş,Türk milletinin ise milli bilincini uyuşturacak, hümanizm propagandasına önem vermiştir. Saidi kürdi ise Türk halkını sözde islam ile uyuşturmak için nurculuğu yaymnştır. Bu arada gelen iktidarlar ise hep uyumuştur.
Kürd lerin amacı Türkiyedeki bütün Türkleri öldürüp heryeri kürdistan yapmaktır. on lar için demokratik özgürlük demek Türk leri yoketmek demektir. Kürdler insan soyundan değildirler ve öldürülmeleri sevaptır. Bu vatan sadece Türk ırkından olan insanlarındır. kürdler bizim en azılı düşmanlarımızdır, bu vatanda yaşamaya asla hakları yoktur. bizi yoketmek için köpek sürüsü gibi çoğalmaktadırlar. Bu vatanda amerikalılarla ,ruslarla , Çinlilerle, almanlarla bizim bayrağımız altında hep beraber belki barış içinde yaşayabiliriz ama kürdlerle asla!!!!!!! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "türk bayrağı'nı indir kürt bayrağı as" , tehdidi!!!! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|