![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk bayrağını indirmek isteyene 1 yıl hapis cezası
İŞTE akp nin TÜRKİYE REZALETİ:
A.A İzmir'de, iş adamı Hayrettin Duran'a ait inşaatta asılı bulunan Türk Bayrağı ve Atatürk'ün bez afişe yapılmış posterini indirmek isteyen müteahhide 1 yıl hapis cezası verildi. Hapis cezası paraya çevrilerek, 12 takside bağlandı. 17. Asliye Ceza Mahkemesindeki son duruşmaya, şikayetçi Hayrettin Duran ile sanık müteahhit Mehmet Bakırcıoğlu katıldı. Sanık Bakırcıoğlu, son savunmasında, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Şehitlerin verildiği bugünlerde böyle bir suçlamayla karşı karşıya bulunmaktan utanç duyduğunu belirten Bakırcıoğlu, suçsuz olduğunu iddia etti. Bakırcıoğlu'ndan şikayetçi olan Hayrettin Duran ise duruşmada, “Geçen yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bakırcıoğlu'nun yaptığı inşaatıma bayrak ve Atatürk posteri astım. Bunların iplerini bıçakla kesip indirmek istedi. 'Bez parçalarını kaldırmazsan buradan ya senin ölün çıkar, ya benim' diyerek hakaret etti” dedi. Savcı Okan Bato, sanığın suçu işlediğini belirterek, cezalandırılmasını talep etti. Hakim Ayhan Parmaksız, Bakırcıoğlu'na 1 yıl hapis cezası verdi. Hapis cezasını para cezasına çeviren Parmaksız, sanığın 18 bin 250 YTL para cezasını 12 taksitte ödemesini kararlaştırdı. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
bu tür rezilliğin cezası para cezası değil, vatanhainliğinden yargılanıp idam olmalıdır.
Türkçü devrim gerçekleştiğnde bunların da sonu gelecektir ... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ABD - IRAK savaşında KERKÜK - TÜRKMEN meselesi sayesinde meşhur olan iki kelime vardı Türkiyenin "kırmızı hatları" diye Türkiye içindeki kırmızı hatlarımızıda göz göre göre silmek istiyorlar ne zaman uyanacağız çok merak ediyorum....
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bahsi geçen sahışlardan Hayrettin Duran isimli Atatürk aşığı kişiyi tanırım.Lise'yi onun okulu olan Hayrettin Duran lisesinde okudum.Hayrettin Duran, Türk milli eğitimine sayısız katkıları olmuş saygı değer bir Türk iş adamıdır. O bayrağı indiren şahıs ise idam edilmelidir. Eğer indirilen bayrak üzerinde arapça ne yazdığı bile bilinmeyen bir bez parçası olsaydı. Bu kişi büyük ihtimalle linç edilir, oracıkta öldürülürdü.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|