Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.07.2006, 12:16   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 248
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
"Türk Birligi hayaldir" diyenlere cevabimiz...!

Bütün Türklerin birlesmesi hayal ise, 7 devlete bölünmüs Türklerin tek bir cati altinda yasamalari ütopya ise, kökleri, dilleri, kültürleri, örf ve adetleri bir olan ve en kötü sartlarda bile homojen bir birlik olusturabilecek konumda olan Türk devletlerinin bütünlesmesi sadece bir fanteziden ibaret ise, hic bir bagimizin bulunmadigi AB neden hayal, fantezi veya ütopya degil?

Soruyorum;
Tarih boyunca savastigimiz batililarla size göre bir birlik kurulabilir degil mi? Dinlerinin yayilmasina engel oldugumuz, hacli seferlerini durdurdugumuz, papazlarini zamaninda dize getirdigimiz, en kutsal sehirleri olan Istanbul'u fehtettigimiz, kurtulus savasinda denize döktügümüz batililarla her türlü isbirligi mümkün degil mi?

Her firsatta Türk'e olan düsmanliklarini disa vuran kisiler ile kaynasmak sizin gibilere göre olagan yani olabilir seyler. Öyle ya, sizin "cagdas" Türkler olarak ortak saviniz, AB'nin bizi birlige alip zenginlestirecegi ve medenilestirecegi yönündedir. Oysa mantikli düsünebilen her insan, batinin bize "Al bakalim Türkiye, ben yiyemedim sen ye, zengin ol" demeyecegeni akli basinda olan her insan kavrar!
Asirlardir Bati'nin bir numaralari düsmani olan biz Türkleri, Avrupa kendi elleriyle gelistirip zenginlestirecek. Yok ya? Siz kimi kandiriyorsunuz bre aptallar?

Öte yandan islam ülkeleriyle bile ekonomik isbirligi mümkündür degil mi? Ama konu Türk birligi olunca hepiniz karsi cikarsiniz, cünkü cogunuz Türk degilsiniz! Buna karsi argüman olarak da "Türki cumhuriyetlerinin ekonomik altyapilari yok" diyerek zirvalarsiniz. Bre gafil; Arap ülkelerinin Türk ülkelerinden daha mi iyi altyapilari var? Yer alti ve yer üstü zenginlikler acisindan eminim ki Türk devletlerin daha fazla kaynaga sahiptir.

Sizler Turanin ne demek oldugunu, tarihte kac kez kuruldugunu ve kimler tarafindan savunuldugunu bilmezsiniz! Eger Türk devletleri birlesip, tek bir bayrak altinda dünya'ya meydan okurcasina yürümeye baslarsa, Rusya'nin yani anavataninizin Asya'daki etkinligi azacalak! Asil bundan korkuyorsunuz!

Turan'i istemeyen, arzulamayan veya inanmayan kesinlikle Türk olamaz. Soyca Türk olanlar bile Türklüklerini unutmus ve bati (veya rus) kültür emperyalizminin etkisinde kalarak, Türklügü asagi ve utanilacak bir konu olarak görmekte ve Türkleri beceriksiz konumuna sokmaktadirlar!

Fakat sizin carpik ve haince tutumlariniz bizi asla yildirmaz. Daima savasmak icin yaratilmis Türkoglu icin savas dügündür.

"Ben her şeyden önce bir TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. TÜRK BİRLİĞİNİN bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK BİRLİĞİNE inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını TÜRK BİRLİĞİYLE açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK' ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek." BASBUG Mustafa Kemal ATATÜRK
Tomay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2006, 21:16   #2 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 75
Ben 48 yaşındayım...

Ben şu an 48 yaşındayım.70li yıllarda; Türk, rusun boyunduruğundan kurtulacak! derdik ama nasılını biz de bilemezdik.
Şimdi Turan kurulacak diyoruz.
Belki nasılını bilmiyoruz;
AMA KURULACAK!

"-KİMSEDEN HAKSIZ BİR YERE BİR ŞEY TALEP ETMİYORUZ.
ATALARIMIZDAN KALAN MİRASI MEFAHİRİMİZİN GÖMÜLÜ OLDUĞU TOPRAKLARIN BİZİM OLMASI ÜLKÜSÜNÜ KALBİMİZDE TAŞIYORUZ. ORALARI UNUTMAMAK İSTİYORUZ.

BEN BUNLARI ŞAHSIM İÇİN İSTEMİYORUM.
ORALARDA ÇİFTLİK VEYA APARTMAN YAPACAK DEĞİLİM. MİLLETİM İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜM HAKLARDAN DOLAYI DA
KİMSE BANA VATAN HAİNİ DİYEMEZ. BU ÇİRKEF İFTİRAYI İADEYE DE TENEZZÜL ETMİYORUM. KİMİN HAİN,
KİMİN VATANPERVER OLDUĞUNU TARİH TAYİN EDECEKTİR.
HATTA ETMİŞTİR BİLE."

Nihal ATSIZ / 1944
demokan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2006, 03:38   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TANHAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 156
250 Milyon+ Turkun yasadigi dunyamizda bir Turk Birliginin kurulmasi, Turk Devletlerinin ekonomik ve askeri guclerini bir birlik altinda toplama geregi artik kacinilmaz hale gelmistir.

Turk Birligi, Kibris, ege adalari, Bati Trakya, sozde ermeni soykirimi, Karabag, Guney Azerbeycan, Dogu Turkistan, Kerkuk ve Kurt sorunlari gibi bircok meseleyi, Turk Ulusunun lehinde cozume kavusturacak bir formuldur.

[Turkcenin konusuldugu ulkeler haritasini asagidaki, yabanci bir kaynak adresinden gorebilir, ziyaret edip genis bilgi edinebilirsiniz. http://titus.uni-frankfurt.de/didact...rk/turklm.htm]

Orta Asyadan Avrupaya kadar uzanan topraklari ile Türk Birliği, guc dengelerini sagliyacak ve kalici bir dunya barisina katkida bulunacaktir.
Ekonomik ve Askeri guclerimizin birlesmesi ile olusacak kaynak ve tasarruflardan elde edilen imkanlarla ortak ic sorunlarimiz olan yuksek issizlik, egitimsizlik oranlari kisa bir sure icinde asagi rakamlara cekilebilecektir; hammeddelerimiz Türk Birliği icinde islenebilecek ve uretici durumuna gelinebilecektir; dis borclar odenebilecek ve IMF ve dis ulkelerin baski ve yonlendirmelerinden kurtulanabilecektir.

Her zorluga ve onumuze cikartilacak engellere ragmen, Turk Birligini kurma calismalarini surdurmek, Turk milletinin gelecegi icin vaz gecilmez bir gorevdir. Bu gorevi vatan borcu bilen ve boyle inanan her Turkun Türk Birliği' nin gerceklesmesi icin az veya cok, tek basina veya ekip olarak, sivil toplum kurulus uyesi veya devlet gorevlisi olarak yapabilecekleri vardir.

Yapabileceklerimizi, fiile donusturme zamani sartlarin olgunlastigi bu an ve bu gundur.
TANHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2006, 00:21   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 93
Alıntı:
TANHAN adlı üyeden Alıntı
250 Milyon+ Turkun yasadigi dunyamizda bir Turk Birliginin kurulmasi, Turk Devletlerinin ekonomik ve askeri guclerini bir birlik altinda toplama geregi artik kacinilmaz hale gelmistir.

Turk Birligi, Kibris, ege adalari, Bati Trakya, sozde ermeni soykirimi, Karabag, Guney Azerbeycan, Dogu Turkistan, Kerkuk ve Kurt sorunlari gibi bircok meseleyi, Turk Ulusunun lehinde cozume kavusturacak bir formuldur.

[Turkcenin konusuldugu ulkeler haritasini asagidaki, yabanci bir kaynak adresinden gorebilir, ziyaret edip genis bilgi edinebilirsiniz. http://titus.uni-frankfurt.de/didact...rk/turklm.htm]

Orta Asyadan Avrupaya kadar uzanan topraklari ile Türk Birliği, guc dengelerini sagliyacak ve kalici bir dunya barisina katkida bulunacaktir.
Ekonomik ve Askeri guclerimizin birlesmesi ile olusacak kaynak ve tasarruflardan elde edilen imkanlarla ortak ic sorunlarimiz olan yuksek issizlik, egitimsizlik oranlari kisa bir sure icinde asagi rakamlara cekilebilecektir; hammeddelerimiz Türk Birliği icinde islenebilecek ve uretici durumuna gelinebilecektir; dis borclar odenebilecek ve IMF ve dis ulkelerin baski ve yonlendirmelerinden kurtulanabilecektir.

Her zorluga ve onumuze cikartilacak engellere ragmen, Turk Birligini kurma calismalarini surdurmek, Turk milletinin gelecegi icin vaz gecilmez bir gorevdir. Bu gorevi vatan borcu bilen ve boyle inanan her Turkun Türk Birliği' nin gerceklesmesi icin az veya cok, tek basina veya ekip olarak, sivil toplum kurulus uyesi veya devlet gorevlisi olarak yapabilecekleri vardir.

Yapabileceklerimizi, fiile donusturme zamani sartlarin olgunlastigi bu an ve bu gundur.
TÜRKLER Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2006, 01:38   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 52
bu önemli yazınıza ekleme yapma ihtiyacı hissettim Tomay kandaşım

Turanın diğer biramacı, Türklüğün her alanda yükselmesi, yücelmesidir.Türkün yüce Başbuğu ATATÜRKE göre: asıl olan ırktır. ilham ve güç kaynağı milletin kendisidir.Türk ırkı üstün bir ırktır.Böylesine üstün bir ırkın yurdu da kutsaldır.Vatanımız, Türkırkının eski toprakları ile bugünkü yurttur.
Bizler gerçek hedefimiz olan TURANa bir gün kavuşacağız.Uğruna belki canımızı vereceğiz..ama yılmadan savaşacağız.

Ata toprağımı özledim, Külteginin çayırlarını Çağatayın topraklarını.Elçibeyin diyarını..GÖKKURT GİBİ YAŞAMAYI ÖZLEDİM...IRKIMLA BERABER YAŞAMAYI...KAHPELERDEN UZAK YAŞAMAYI....

VE BİLİYORUM Kİ TEK ÇAREM TURAN...TEK HEDEFİM TURAN....

ESEN KALIN
ONGUN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
"türk birligi hayaldir" , cevabimiz...! , diyenlere

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler